Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:uhm:
kızlar ben hala adet olmadım ya acaba benmi yanlış hesaplıyorum 13 aralıkta başlamıştım 16sında bittim annemle görüştüm biraz önce hamileliğinde kaç kilo aldığını sordum şok oldum sadece 3 kilocuk almış:1shok:

kaç günde oluyosun canım

kızlar progestan adeti geciktirirmi kii?

canım bende kullandım adet olmak için günde 2 tane 5 gün boyunca.bittikten sonraki 3. gün adet oldum... şimdi doktorum devamlı içmem için verdi yine bu sefer bir kutuyu içicem 15 gün boyunca.eğer hamile kalırsam bu arada düşüğü önlemek için eğer hamile kalmazsam da bittikten 3-4 gün sonra yine adet olucam

cnm benim adetlerim düzenli doktorada söylledim heralde banada düşüğü önlemek için verdi 7 günlük ilacım kaldı aklıma takılmıştı cnm acaba geciktirirmi diye sağol cnm iyiki varsınnnopuyorumnanaktan

sorun değil canım... ama geciktirme olmaz zaten bittikten sonra 1 hafta süren var adet olmak için.

evet canım önce bende 1 ay arayla oluyordum evlenince 28 güne düştü şimdide akupunkturdan sonra 21 e düştühihoyyyt

kızlar 3 saattir dışardaydım işler vardı hallettim geldim.ilk karnımı doyurdum malum mercimeğim ve benim:) dr muda aradım hatırlarsanız öğlene doğru hafif pempe leke görmüştüm. dr dedi ki devam ederse ki benim etmedi sadece lekeydi ve geçti.birdaha olunca muayeneye gel içim bir nebzede olsa rahatladı ama kötü bişi değildir dimi? halen acabalardayım napim

cnm bu gün adet günüm ya benim bir haftalık progestanım kaldı bir hafta sonramı yani haplarım bittiğindemi adet olcam ben yoksa bugün olurmuyum

progestan bittikten sonraki 7 gün içinde adetinin gelmesi lazım demek istedim canım... yani doktor 7 günlük süre tanıyor eğer ilaç bittikten sonra 7 gün içinde adet olmazsan doktora görünmen lazım tekrar.ama çoğu kişinin en geç 4. gün geliyor kırmızıları

canım güncel liste ilk sayfada var:)

Bu kadar çabuk hamileler listesine girebileceğim aklıma gelmemişti.Allah'a şükür.Tüm listenin hamile olmasını diliyorum.yarın dr.a giderken isimleri tek tek yazamam artık bot giydiğim için zor olur.bizim topiğin kızlaarı yazsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…