[ı]:uhm:[/ı]
[ı]kızlar ben hala adet olmadım ya acaba benmi yanlış hesaplıyorum 13 aralıkta başlamıştım 16sında bittim annemle görüştüm biraz önce hamileliğinde kaç kilo aldığını sordum şok oldum sadece 3 kilocuk almış:1shok:[/ı]
kızlar progestan adeti geciktirirmi kii?
canım bende kullandım adet olmak için günde 2 tane 5 gün boyunca.bittikten sonraki 3. gün adet oldum... şimdi doktorum devamlı içmem için verdi yine bu sefer bir kutuyu içicem 15 gün boyunca.eğer hamile kalırsam bu arada düşüğü önlemek için eğer hamile kalmazsam da bittikten 3-4 gün sonra yine adet olucam
sorun değil canım... ama geciktirme olmaz zaten bittikten sonra 1 hafta süren var adet olmak için.cnm benim adetlerim düzenli doktorada söylledim heralde banada düşüğü önlemek için verdi 7 günlük ilacım kaldı aklıma takılmıştı cnm acaba geciktirirmi diye sağol cnm iyiki varsınnnopuyorumnanaktan
21 günde oluyordum canım
sorun değil canım... ama geciktirme olmaz zaten bittikten sonra 1 hafta süren var adet olmak için.
aaa ne guzel
tek cızgıyı gordukten 20 gun sonra yıne test yapabılıyorsun demek oluyor bu
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ay bız bır dahakı ay ıcın tam 1 ay beklıyoruz
sevgı sanslısın laelaelaelaelae
barays son durum nedir? yeni listeyi ne zaman görebileceğiz?
cnm bu gün adet günüm ya benim bir haftalık progestanım kaldı bir hafta sonramı yani haplarım bittiğindemi adet olcam ben yoksa bugün olurmuyum
canım güncel liste ilk sayfada var:)
canım güncel liste ilk sayfada var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?