Bu arada hamile olan arkadaşlar adınıza çok sevindimhihoyyytAllah hıyırlı uğurlu etsin inşallah.Darısı biz isteyenlerin başına:Saruboceq::CüvCüv:
Kızlar kusura bakmayın bi yandan farmville oynuyorum :)
Handecim nasılsın canım? Yaa bi idrar testi yapsan aslında... Sonuçta negatif diye bakıcan eğer pozitif çıkarsa süpriz olur... sonra kanda yine baktırırsın yine.
hımm ben karsıyı hıc bılmıyorum...ozel hastane yerıne ozel tıp merkezı veya klınıkte falan daa yaptırabılırsın oraların fıyatları daha uygun hem ...
hayoırlısı bakaım
kızlar bende cıkıyorum aksama ınsallah hayırlı haberlerle gelırım duaedın lutfen :Saruboceq:
evet ya bende ilk yaptığımda hiç umudum yoktu.ikinci çizgi yavaş yavaş çıkmaya başlayınca gözlerimi ovuşturdum yanlış görüyorum sandım.psikolojik olarak öyle gördüğümü düşündüm.çizgi çıktı öööööle bakıyorum gerçek mi diye.garip bir duygu
ay kizlar havalar yine eksilere düstü cok soguk dondum..
tek çizgi çıktıgında tekrar tekrar bakıyodum bi pembelik felan belirirmi diye.. hala saklıyorum çift çizgili çubugumu
bende çok inanarak yapmamıştım. bi süre kaybolurmu diye bekledim bile.. laelaelaelaelae
allah bize de nasip etsin şu çift çizgiyi görmeyi =))daha bu sabah gördüm tek çizgi :bbo:
allah bize de nasip etsin şu çift çizgiyi görmeyi =))daha bu sabah gördüm tek çizgi :bbo:
canım az kaldı inş heyecanla beklemeye devam =))
inşallah..
bu arada resim çok şirin ama oraya bi bebiş ayıcık ekle bence
yerimseniben
canım iyiyim valla bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden. akşam kanda baktırıcam artık nevarsa ögrenim =( sen napıyosun igneni vuruldun mu
Evet canım 11 de gittim hemen polikliniğe vuruldum iğnelerimi. 2 tane iğne verdi 5000mglık yani toplam 10.000mg. bakalım akşama çalışıcaz bol bol... Sabahta çalıştık :kedi:zemuszemus
Evet canım 11 de gittim hemen polikliniğe vuruldum iğnelerimi. 2 tane iğne verdi 5000mglık yani toplam 10.000mg. bakalım akşama çalışıcaz bol bol... Sabahta çalıştık :kedi:zemuszemus
yormayın kendinizi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?