Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hımmm sağol cnm ozaman bi 10 gün beklemem gerek eğer adet olmassamCADIARZU

ooooo maşallah kızlar toplanmışsınız ben de ancak fırsat buldum gelebildim 2 dakikaya da çıkıcam zaten.
bu arada dün rahatsızlandım doktora gidicemi söylemiştim geçmiş olsun diyen azrkadaşlara teşekkür ediyorum. geçti bile.
kronik mide bulantılarım var bilenler bilir ama üşütme nedeniyle midemde hiç bişey barınamıyordu. midemdekileri çıkarmaya çalışmaktan helak olmuştum. ama geçti şükürler olsun. doktor ilaç verdi.
sizler nasılsınız?

papaticim gördüm şimdi yazdığını telaş etme doktor birşey demediyse normaldir canım ya. endişe etme

Hayııııırrrr benim adımı yaz lütfeeeennnn

ne güsel opuyorumnanaktan erkenden girdin listeye sositososito
darısı bizlerin başına...
herkes hamile kalsın..
ülkede nüfes patlaması yaşansın..
her yer çocuk kaynasın istiyorum alkisalkisalkis :roflol:
niyet önemli sebincim sen bizleri geçir içinden o da yeter... allah kabul etsin duanı diye bizde destekleriz seni :Saruboceq:

aa bu arada yeni adet tarihimi yazdırmamışım 22 yada 23 o cak tam bilmiyorum ama sorumlu arkadaşşş 23 yazbakem

geçmiş olsun... bir daha yaşamaman dileğiyle opuyorumnanaktan

bide kızlar dışardayken bankaya gittim.neyse oturyoz yanımda da iki teyze (yaşlılar) karnıma tuttum karm oldu azcık.teyzeden biri baktı ya hamileyimde deidim sancınmı var dr git hemen dedi. bende cuma günü dr daydım normal bu dedim. oda olurmu ben 3 çocuk yaptım ne sancı ne aşerme hiçbişi yaşamadım dedi.yandaki, diğer teyzede rahmine oturuyor kramplar normald,r diyor. diğeri hayır değil diyor.anam nerdeyse dalcaklar birbirine.neyse sıram geldide kurtuldum.mercimeğim sana emanet rabbim

sebincim zaten bizim isimlerimizi yazman komik olur yaw bizim ismimiz bile yok nicle dolaşıyoruz ortalıkta:))

Geçmiş olsun canım İnşallah bundan sonra tekrar etmez aynı sıkıntılar.Ben dünkü yazını kaçırmışım sanırım. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…