slm kızlarrr çok sıkılıyorum ben yaaaaaaaaaaa
progestan bittikten sonraki 7 gün içinde adetinin gelmesi lazım demek istedim canım... yani doktor 7 günlük süre tanıyor eğer ilaç bittikten sonra 7 gün içinde adet olmazsan doktora görünmen lazım tekrar.ama çoğu kişinin en geç 4. gün geliyor kırmızıları
aşkolsun kızlar hiç cevap vermediniz bense nekadar telaş etmiştim:ecrin_bebek:
slm kızlarrr çok sıkılıyorum ben yaaaaaaaaaaa
Kız yazdık ya o kadar telaş etme diye.biliyorduk ki dr.un böyle diyeceğini.sadece sen rahatla bir de dr.dan duy istedik.
papati ne oldu güzelim bize ne haberlerin var
Bu kadar çabuk hamileler listesine girebileceğim aklıma gelmemişti.Allah'a şükür.Tüm listenin hamile olmasını diliyorum.yarın dr.a giderken isimleri tek tek yazamam artık bot giydiğim için zor olur.bizim topiğin kızlaarı yazsam olur mu?
Bu kadar çabuk hamileler listesine girebileceğim aklıma gelmemişti.Allah'a şükür.Tüm listenin hamile olmasını diliyorum.yarın dr.a giderken isimleri tek tek yazamam artık bot giydiğim için zor olur.bizim topiğin kızlaarı yazsam olur mu?
ooooo maşallah kızlar toplanmışsınız ben de ancak fırsat buldum gelebildim 2 dakikaya da çıkıcam zaten.
bu arada dün rahatsızlandım doktora gidicemi söylemiştim geçmiş olsun diyen azrkadaşlara teşekkür ediyorum. geçti bile.
kronik mide bulantılarım var bilenler bilir ama üşütme nedeniyle midemde hiç bişey barınamıyordu. midemdekileri çıkarmaya çalışmaktan helak olmuştum. ama geçti şükürler olsun. doktor ilaç verdi.
sizler nasılsınız?
neden canım?
bende çok sıkılıyorum ama nedenlerini biliyorum
ooooo maşallah kızlar toplanmışsınız ben de ancak fırsat buldum gelebildim 2 dakikaya da çıkıcam zaten.
bu arada dün rahatsızlandım doktora gidicemi söylemiştim geçmiş olsun diyen azrkadaşlara teşekkür ediyorum. geçti bile.
kronik mide bulantılarım var bilenler bilir ama üşütme nedeniyle midemde hiç bişey barınamıyordu. midemdekileri çıkarmaya çalışmaktan helak olmuştum. ama geçti şükürler olsun. doktor ilaç verdi.
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?