kızlar orda mısınız
aa bu arada yeni adet tarihimi yazdırmamışım 22 yada 23 o cak tam bilmiyorum ama sorumlu arkadaşşş 23 yazbakem
yaa evet bende nedenlerini biliyorum bazen içime karamsarlık çöküyoo engel olamıyorumm resmen depresif oldum ben yaa mafoldumben
yaa evet bende nedenlerini biliyorum bazen içime karamsarlık çöküyoo engel olamıyorumm resmen depresif oldum ben yaa mafoldumben
ne güsel opuyorumnanaktan erkenden girdin listeye sositososito
darısı bizlerin başına...
herkes hamile kalsın..
ülkede nüfes patlaması yaşansın..
her yer çocuk kaynasın istiyorum alkisalkisalkis :roflol:
niyet önemli sebincim sen bizleri geçir içinden o da yeter... allah kabul etsin duanı diye bizde destekleriz seni :Saruboceq:
kızlar ben geçen ay biliyorsunuz çok umutluydum kesin hamileyim diye dolaşıp durdum ortalıkta belirtiler arayıp buldum. şuna anladım ki her ay ki adet belirtilerim hep aynı şekilde adet oluyorum ama ben inatla farklı yorumlamaya kalkışıyorum bu belirtileri. bu ay yemin ettim belirti aramayacağım diye
ne oldu şekerim hayırdır? niye canın sıkılıyorr? Bak yarın kontrol günün... ne güzel haberler vereceksin bize... saat kaçta randevun?
bu arada hamiş olmayı bekleyen arkadaşlar sizlere dua ettimizi lütfen unutmayın ve içinizi rahat tutun.olur mu şekerler
bide kızlar dışardayken bankaya gittim.neyse oturyoz yanımda da iki teyze (yaşlılar) karnıma tuttum karm oldu azcık.teyzeden biri baktı ya hamileyimde deidim sancınmı var dr git hemen dedi. bende cuma günü dr daydım normal bu dedim. oda olurmu ben 3 çocuk yaptım ne sancı ne aşerme hiçbişi yaşamadım dedi.yandaki, diğer teyzede rahmine oturuyor kramplar normald,r diyor. diğeri hayır değil diyor.anam nerdeyse dalcaklar birbirine.neyse sıram geldide kurtuldum.mercimeğim sana emanet rabbim
sağol amin canımmm
sizlerin sağlıklı hamilelik geçirip bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olur inş.
sebincim zaten bizim isimlerimizi yazman komik olur yaw bizim ismimiz bile yok nicle dolaşıyoruz ortalıkta:))
doktorun kapısından girerken ve ultrasonda bebişini görüp o mutluluğu yaşadığın an içinden Rabbim bu mutluluğun diğer arkadaşlarım da yaşat diye dua etsen yeter canım.a.s.Ya da bir kağıda isimlerinizi yazayım cebime koyayım.olur mu GAYEM?kaydirigubbakcemile5
senin karnın hemen nasıl çıktı yaw?benimki dümdüz.sadece gazım olunca şişiyor.5 haftada çıkar mı ki?ben de mi gariplik var?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?