Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ens on 16 aralık ta adet oldum.şu an 21.günümdeyim.bir kaç gündür bel ve kasık ağrıları yaşoyorum.bu sabah birdenbire ani bir akıntı hissettim..ama yoğun
adetime daha 1 hafta var ama son 3 aydır çok düzensiz olduğum için yinede adet oldum sandım.lavaboya gittiğimde akıntı olduğunu farkttim ancak pembemsi yoğun bir akıntıydı.
acaba ne ola ki

yaa evet bende nedenlerini biliyorum bazen içime karamsarlık çöküyoo engel olamıyorumm resmen depresif oldum ben yaa mafoldumben

yok bee canım defresiflik değildir canım benim
ruh halimizden kaynaklanan bir durum
benim kine iş hali de ve eşim ailesi eklenince durum değişiveriyor

kızlar ben geçen ay biliyorsunuz çok umutluydum kesin hamileyim diye dolaşıp durdum ortalıkta belirtiler arayıp buldum. şuna anladım ki her ay ki adet belirtilerim hep aynı şekilde adet oluyorum ama ben inatla farklı yorumlamaya kalkışıyorum bu belirtileri. bu ay yemin ettim belirti aramayacağım diye

Ya da bir kağıda isimlerinizi yazayım cebime koyayım.olur mu GAYEM?kaydirigubbakcemile5

sakın arama zor biliyorum ama biraz farklı şeylere ver kafanı

ne oldu şekerim hayırdır? niye canın sıkılıyorr? Bak yarın kontrol günün... ne güzel haberler vereceksin bize... saat kaçta randevun?

inşallah güzel haberler verebilirim tatlım yaa ne bileyim beni neler bekliyoo iyi mi kötü mü bunları çok düşünüyorum herhalde yarın saat 16.00 da randevumm canım sağol canım moral verdiğin için:sinifsinif::sinifsinif:

bide kızlar dışardayken bankaya gittim.neyse oturyoz yanımda da iki teyze (yaşlılar) karnıma tuttum karm oldu azcık.teyzeden biri baktı ya hamileyimde deidim sancınmı var dr git hemen dedi. bende cuma günü dr daydım normal bu dedim. oda olurmu ben 3 çocuk yaptım ne sancı ne aşerme hiçbişi yaşamadım dedi.yandaki, diğer teyzede rahmine oturuyor kramplar normald,r diyor. diğeri hayır değil diyor.anam nerdeyse dalcaklar birbirine.neyse sıram geldide kurtuldum.mercimeğim sana emanet rabbim

senin karnın hemen nasıl çıktı yaw?benimki dümdüz.sadece gazım olunca şişiyor.5 haftada çıkar mı ki?ben de mi gariplik var?:uhm:

Ya da bir kağıda isimlerinizi yazayım cebime koyayım.olur mu GAYEM?kaydirigubbakcemile5
doktorun kapısından girerken ve ultrasonda bebişini görüp o mutluluğu yaşadığın an içinden Rabbim bu mutluluğun diğer arkadaşlarım da yaşat diye dua etsen yeter canım.a.s.

senin karnın hemen nasıl çıktı yaw?benimki dümdüz.sadece gazım olunca şişiyor.5 haftada çıkar mı ki?ben de mi gariplik var?:uhm:

şeker kramp gelince ben bi anda elimi karnıma tutuyorum dua ediyorum o esnada kadında bana bakıyormuş farketti. ama şişkinlik var bende ve belli oluyor çnk gebe olmadan önce göbek yoktuda şuanda çıkınca.yani şişkinlikten dolayı telaş etme şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…