Allah kabul etsin canım opuyorumnanaktan
HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ
* prayforU
* azize1
* gokcek
* bilcan
* tek0633
* bmen
* baklava
* elay_34
* mercan76
* NPSL
* badegül
* eso11
* efsanur
* sudet
* dmtumt84
* sitare82
* ceydan
* şekerkız67
* papatipapati
* sebin
* aleyna34
Bekleme Listesi
sansli------------------(beklemeye aldı)
pelly1------------------(beklemeye aldı)
yvonna----------------(beklemeye aldı)
sellvi-------------------(beklemeye aldı)
Kızlar Nerdesinnizzzzzzzzzzzzz
bade_34------------- 24 aralık
supreme-------------- 24 aralık yarın test yapacak 05.01.2010
baycanoz------------- 24 aralık
shuraa-----------------25 aralık
portakal_suyu-------26 aralık kırmızıları gördü
tomtomm------------- 26,27 aralık
kvrck------------------- 27 aralık kırmızıları gördü((
lapaci------------------- 29 aralık beklemedeyiz
maviyeşil1999--------29 aralık KIRMIZILARI GÖRDÜ((
ayşen_34---------------- 31 aralık
((@@@)) ((@@@)) OCAK 2010 LİSTEMİZ ((@@@)) ((@@@))
bianka----------------------1 ocak
captaninkarisi----------- 1 ocak
aleyna34------------------ 1 ocak hamiş
samsak-------------------- 1 ocak yeni tarihi tekrar yazar mısın!
parla84--------------------- 1 ocak
aysellim--------------------2 ocak kırmızıları gördü((
zposion-------------------- 3 ocak
hatunsultan---------------3 ocak
leguin----------------------- 3 ocak
lorkee-----------------------5 ocak
ayşima04------------------5 ocak
naaz-------------------------5 ocak
faddim-----------------------5 ocak
ulkufuk-------------------- 7 ocak
ekakal----------------------5,10 ocak
N83------------------------- 6 ocak
bitan ----------------------- 8 ocak
kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
A&S------------------------ 13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak
porttakal----------------- 15 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
clarita--------------------- 26 ocak
bafo------------------------ 26 ocak
kvrck----------------------- 27 ocak
yvonna-------------------- 28 ocak
aysellim------------------ 30 ocak
bebişkom88------------- 2 şubat
kızlar listede yanlışlık olursa beni mutlaka uyarın; çalışırken hata yapmış olabilir
BEN Bİ DENEME YAPAYIM DEDİM NASIL OLACAK
tütütütütüüüüüüüüüüüüü maşallah ço şeker olmuş yaaaaaaaaaa elleri,nize sağlık inş. diğer arkadaşların yanınada bebiş resmi kısa zamanda eklersin
Yok ya bunu İlk sayfada yapmak gerekİrdİ dİmİ o olmuyo sanırım
kızlar günüme 2 yada 3 var ama ben niyeyse bu ay çok sabırsızım hep erken test yapmıycam diyorum ama yine dayanamadım kocişime söyledim akşama test getiricek sonucu akşama yazarım size babystart diye bi test varmış güya 10 gün sonra çıkarmış ondan yapıcam dua edin benim için kızlar :çok üzgünüm:
kızlar günüme 2 yada 3 var ama ben niyeyse bu ay çok sabırsızım hep erken test yapmıycam diyorum ama yine dayanamadım kocişime söyledim akşama test getiricek sonucu akşama yazarım size babystart diye bi test varmış güya 10 gün sonra çıkarmış ondan yapıcam dua edin benim için kızlar :çok üzgünüm:
kız sabah calıstıysanız kalıte dusmesın ..sen bılırsın ama barı yarın sabaha kdr bekleyın yıne tam olsun ollmusken kaydirigubbakcemile2Evet canım 11 de gittim hemen polikliniğe vuruldum iğnelerimi. 2 tane iğne verdi 5000mglık yani toplam 10.000mg. bakalım akşama çalışıcaz bol bol... Sabahta çalıştık :kedi:zemuszemus
:uhm:
kızlar ben hala adet olmadım ya acaba benmi yanlış hesaplıyorum 13 aralıkta başlamıştım 16sında bittim annemle görüştüm biraz önce hamileliğinde kaç kilo aldığını sordum şok oldum sadece 3 kilocuk almış:1shok:
bide kızlar dışardayken bankaya gittim.neyse oturyoz yanımda da iki teyze (yaşlılar) karnıma tuttum karm oldu azcık.teyzeden biri baktı ya hamileyimde deidim sancınmı var dr git hemen dedi. bende cuma günü dr daydım normal bu dedim. oda olurmu ben 3 çocuk yaptım ne sancı ne aşerme hiçbişi yaşamadım dedi.yandaki, diğer teyzede rahmine oturuyor kramplar normald,r diyor. diğeri hayır değil diyor.anam nerdeyse dalcaklar birbirine.neyse sıram geldide kurtuldum.mercimeğim sana emanet rabbim
kız sabah calıstıysanız kalıte dusmesın ..sen bılırsın ama barı yarın sabaha kdr bekleyın yıne tam olsun ollmusken kaydirigubbakcemile2
kız sabah calıstıysanız kalıte dusmesın ..sen bılırsın ama barı yarın sabaha kdr bekleyın yıne tam olsun ollmusken kaydirigubbakcemile2
nasıl olakı dedım bende daha vaktın var dıye dusnuyordum ama 21 gunde adet olmak ılgınc yanı CADIARZU
teyzeler alem ya her yeerden muhabbete gırıp tartısma potansıyelıne sahıp olabılıyolar...
bakalım bız naıs olcaz gercı o yasa gelınce delikafadulden
hımm ıyı bakalım o zamna doktoru dınlemek lazım ...kaydirigubbakcemile3 canım zaten doktor kağıda yazdı 5-6-7 9 ve 11 OCAK bizim için en önemli günler özellile 5-6-7si dedi bu günlerde bol ilişki.... önceden bi dolu bi boş diyordu ama bu sefer öyle demedi 5-6-7 arka arkaya dedi.
kaydirigubbakcemile3 canım zaten doktor kağıda yazdı 5-6-7 9 ve 11 OCAK bizim için en önemli günler özellile 5-6-7si dedi bu günlerde bol ilişki.... önceden bi dolu bi boş diyordu ama bu sefer öyle demedi 5-6-7 arka arkaya dedi.
kaydirigubbakcemile3 canım zaten doktor kağıda yazdı 5-6-7 9 ve 11 ocak bizim için en önemli günler özellile 5-6-7si dedi bu günlerde bol ilişki.... önceden bi dolu bi boş diyordu ama bu sefer öyle demedi 5-6-7 arka arkaya dedi.
canım lorke haklı biraz... ben 3 kez çatlatma iğnesi oldum.. sabah akşam önermiyor doktor.. sperm kalitesi düşüyor o zaman.... 5-6-7. günlerde sadece 1 kez yapmak gerekir... sabah kalite daah yüksek olduğu için sabah önerilir ama akşamda olabilir yani....
bende ilk iğnede o hatayı yaptım.. hem sabah hem akşam çalıştık ilk gün :kedi: ama hata ettiğimizi söyledi doktor ikinci iğnedelmaz:
hakkında hayırlısı olsun.. inşallah tüm bu heyecanın bebiş heyecanına dönüşür yerimseniben
Gebeliğin ilk zamanlarında ve ilerleyen dönemlerinde pembe ve açık tonlarda bir akıntı söz konusu olabilir.Ama bu akıntı her zaman kafanıza takacağınız kadar önemli birşey değildir.
Hamilelikte daha çok, koyu renkteki kanamalar tehlik arz eder.Burada kanamanın miktarı da önemlidir.Yani hamileyken ilk aylarda veya ilerleyen zamanlarda hem koyu renkte hem de çok kanamanız oluyorsa mutlaka acilen bir uzmana danışmalı ve bu kanamaların sebebini tespit etmelisiniz.Gebelikte Doktora Gitmeyi Gerektiren Kanamalar yazımızda hangi tip kanamalarda bir uzmana gitmeniz gerektiğinden kısaca bahsetmiştik.
Eğer bu pembe akıntılar sizi rahatsız ediyorsa doktorunuza görünmenizde hiçbir sakınca
yoktur.Aslında hamilelik dönemi boyunca aklınıza takılan her türlü olayı doktorunuzla rahatça konuşmak hem sizin içinizi rahatlatacak, hem de bebeğinizin sağlığı açısından faydalı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?