Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar günüme 2 yada 3 var ama ben niyeyse bu ay çok sabırsızım hep erken test yapmıycam diyorum ama yine dayanamadım kocişime söyledim akşama test getiricek sonucu akşama yazarım size babystart diye bi test varmış güya 10 gün sonra çıkarmış ondan yapıcam dua edin benim için kızlar :çok üzgünüm:

tm şeker ama az sakinleş olur mu? haber et bize

hadi hayırlısı olsun canım... bak sebin de öyleydi ama hamiş çıktı. akşam haberini bekleyeceğim.

Gebeliğin ilk zamanlarında ve ilerleyen dönemlerinde pembe ve açık tonlarda bir akıntı söz konusu olabilir.Ama bu akıntı her zaman kafanıza takacağınız kadar önemli birşey değildir.

Hamilelikte daha çok, koyu renkteki kanamalar tehlik arz eder.Burada kanamanın miktarı da önemlidir.Yani hamileyken ilk aylarda veya ilerleyen zamanlarda hem koyu renkte hem de çok kanamanız oluyorsa mutlaka acilen bir uzmana danışmalı ve bu kanamaların sebebini tespit etmelisiniz.Gebelikte Doktora Gitmeyi Gerektiren Kanamalar yazımızda hangi tip kanamalarda bir uzmana gitmeniz gerektiğinden kısaca bahsetmiştik.

Eğer bu pembe akıntılar sizi rahatsız ediyorsa doktorunuza görünmenizde hiçbir sakınca yoktur.Aslında hamilelik dönemi boyunca aklınıza takılan her türlü olayı doktorunuzla rahatça konuşmak hem sizin içinizi rahatlatacak, hem de bebeğinizin sağlığı açısından faydalı olacaktır.

Evet canım 11 de gittim hemen polikliniğe vuruldum iğnelerimi. 2 tane iğne verdi 5000mglık yani toplam 10.000mg. bakalım akşama çalışıcaz bol bol... Sabahta çalıştık :kedi:zemuszemus
kız sabah calıstıysanız kalıte dusmesın ..sen bılırsın ama barı yarın sabaha kdr bekleyın yıne tam olsun ollmusken kaydirigubbakcemile2

nasıl olakı dedım bende daha vaktın var dıye dusnuyordum ama 21 gunde adet olmak ılgınc yanı CADIARZU

teyzeler alem ya her yeerden muhabbete gırıp tartısma potansıyelıne sahıp olabılıyolar...
bakalım bız naıs olcaz gercı o yasa gelınce delikafadulden

kız sabah calıstıysanız kalıte dusmesın ..sen bılırsın ama barı yarın sabaha kdr bekleyın yıne tam olsun ollmusken kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 canım zaten doktor kağıda yazdı 5-6-7 9 ve 11 OCAK bizim için en önemli günler özellile 5-6-7si dedi bu günlerde bol ilişki.... önceden bi dolu bi boş diyordu ama bu sefer öyle demedi 5-6-7 arka arkaya dedi.

evet şeker teyzeler resmen kavgaya tutuştu ya.hem herkesin hamileliği bir olmuyor ki benim annemde nasıl hamilesin ben çok kötü olurdum hiç yemezdim hep kusardım diye dert yandı bana . e be annecim şimdi bende kussam iyimi olcak:)

hımm ıyı bakalım o zamna doktoru dınlemek lazım ...
Allah kolaylık versın ..ınsallah hayırlısı ıle tutturursunuz opuyorumnanaktan

canım lorke haklı biraz... ben 3 kez çatlatma iğnesi oldum.. sabah akşam önermiyor doktor.. sperm kalitesi düşüyor o zaman.... 5-6-7. günlerde sadece 1 kez yapmak gerekir... sabah kalite daah yüksek olduğu için sabah önerilir ama akşamda olabilir yani....
bende ilk iğnede o hatayı yaptım.. hem sabah hem akşam çalıştık ilk gün :kedi: ama hata ettiğimizi söyledi doktor ikinci iğnede lmaz:
hakkında hayırlısı olsun.. inşallah tüm bu heyecanın bebiş heyecanına dönüşür yerimseniben

gayecim bende 1 kere çatlatma iğnesi oldum banada 12.saatte 36.saatte ki 36.saat çok önemli dedi sonra gün aşırı dedi başka yerlerdede 36. Saatin önemini duymuştum...

belki yarın sabah çalışırız...ama doktor bu sefer öyle bir uyarıda bulunmadı. bakalım yaa hayırlısı... olacağı varsa tek seferde de olur 10 seferde de.

tesekkur edrım tatlım gusel bı bılgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…