Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canim üzülme ya ...hicbisicik olmaz insallah

ya varya ilk gebelik ya heyecan korku telaş herbişi var bende ama dr mu aradım devam ederse ya da birdaha görürsen gel dedi.ee arkadaş ki 3 çocuk annesi düşüğe neden olabilir dikkat et dedi. allahım ya sanki zamanında annelerimiz hep yatıyormuydu. ben rizeliyim ordaki bütün bayanların ömrü çay bahçelerinde ve dışardaki işlerde geçiyor.hepside gayet iyi doğurdu üf üfff

cnm okadar takma kafana kötü düşünmemeye çalış hatta hiç düşünme fazla hareket etme ağır kaldırma dikkat et kendine stres bebeği kötü etkiler sonuçta
birde şu var düşücek bebeği hangi ilaç olursa olsun hangi doktor olursa olsun engelleyemez olacağına varır sen tedbirini al takdir allahtan cnm
inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Aaaa bak kızıcam ama şimdi sana!!! canımcım neden ağlıyorsun... Herşeyi oluruna bırak... bakma sen denilenlere.sen doktorunu dinle... Hiç bişeycik olmaz bebişine... O şimdi senin rahmini genişletiyo kendini rahata alıyo ondan öyle pembemsi kanamalar geliyo... korkma şekerim... sen kendini böyle huzursuz ettikçe içerde mercimeğinde huzursuz olur ve asıl o zaman sorun olur. Hep mutlu olacaksın... Hamile olmanın tadını çıkar canım.:teytey:

canım benim çok sağol.ben hep bebişimi kucağıma alcam günü düşünüyorum.sadece leke telaşa soktu beni şeker.allah razı olsun sizlerden

canım benim ya ... evet ben bebişşşşşş bekliyommm tadını çıkarımmmmmmmm heyooo:CüvCüv: hem sizlerin dularıda var şekerllerim benimmm:Saruboceq:

Herkese iyi akşamlar diliyoruummmm opuyorumnanaktan
yarın giremicem maalesef internete zemuszemus
inşallah çarşamba sabahı lorkenin ve bekleyen aday adaylarının güzel haberlerini okurum yerimseniben
Kendinize iyi bakınn
sevgilerrr
a.s.

dua edin de kızlar bana bebeğimi sağlıklı bi şekilde göreyim ne olurrrrr...

evet canım ya kızlar dogru soyluyor...stres yapma demıssın ya annelerımız hep yatıyomuydu dıye yatmıyolardı tabıkı valla neler yaptık dıo annemde sımdıkı nesıl olarak bız curuguz bıraz o yuzden dıkkat eedıp stresten uzak duracaksın lmaz:

canım benim ya ... evet ben bebişşşşşş bekliyommm tadını çıkarımmmmmmmm heyooo:CüvCüv: hem sizlerin dularıda var şekerllerim benimmm:Saruboceq:

evet tabiiki tadını çıkar canım...düşün senin 8-9 ay sonra bebişin olacak... eşinle bunun keyfini yaşa... bu günleri insan hayatında kısıtlı yaşıyor.Naz yap eşine,aşer,kendini pohpohlat :)) hayatını yaşa bebişinle.Sen mutluluk hormonu salgıladıkça bebişin daha da rahat eder ve daha da sıkı tutunur sana...

sanırım ben ağlıcam....ay çok duygulandım canlarım yaaa.

ben bebişim mercimeğimi çok seviyorummm annen doysun sendne yavrum benim ben hep mutlu olayım ki seninde dediğin gibi bebişimde tutunsun bana

Lorkecim ben birazdan cikcam canim. Tatile giriyorum giremem sanirim, sen su testi biraz önce alsana olmazmi :) bucuga dogru?? Cok mrk ettim simdi ya :)

lorkecım gecen ayda 31 cektııı sen bırazcık supelenmeye basla o zman tatlımm mugmugcum senınle gerı sayımımız basladı ama cok var daha yaaaa

evet canım
gerı sayıyoruz
gunler gecmıyor resmen
bu gunlerıde degerlendırmemız lazım bııyorsun..1 dolu 1 bos :kedi:

Lorkecim ben birazdan cikcam canim. Tatile giriyorum giremem sanirim, sen su testi biraz önce alsana olmazmi :) bucuga dogru?? Cok mrk ettim simdi ya :)

ben de duramadım yaptım testı ama maalesef gayet net bı tek cızgı cıktı :1no2:
nabalım hayırlsı olsun ...eger adetım gelmezse ugurlu persembe tekrr denerım ama sanmıom gelecek galıba

evet canım
gerı sayıyoruz
gunler gecmıyor resmen
bu gunlerıde degerlendırmemız lazım bııyorsun..1 dolu 1 bos :kedi:

mugiiiişşş sen 16 gün sonra mı kan testi yaptırcan??? bende 15 gün sonraaaa.... öyle hesap yaptım kendimce.biz aynı gün testçiyiz demekki.

Bitte'yi de alırız aramıza... O da bugün yarın vurulur çatlatma iğnesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…