Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayecim bende 1 kere çatlatma iğnesi oldum banada 12.saatte 36.saatte ki 36.saat çok önemli dedi sonra gün aşırı dedi başka yerlerdede 36. Saatin önemini duymuştum...

ben sabah 11 de vuruldum iğnemi. sabah 8 de çalışma olmuştu. yani 12. saat akşam 11 de mi çalışmamız lazımdı??

ben testı aldım geldım ...ama ıcımden bı hıs bu aksm kırmızılar gelecek dıo...
hıc yapasım yok suan zaten wc ye gıdecek duruma da gelmedım hala test bana ben teste bakıoz ole

belki yarın sabah çalışırız...ama doktor bu sefer öyle bir uyarıda bulunmadı. bakalım yaa hayırlısı... olacağı varsa tek seferde de olur 10 seferde de.

doğru söylüyorsun olacağı varsa olru zaten.. ama yinede eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım yerimseniben
bu sabah yaptığın için spermler kaliteli olmayacak o nedenle bu akşamki işe yaramayacak.. yarın sabahda tekrar yaparsan hala spermler yeterli olgunlukta olmadığı için yine kalitesiz olacak.. böylece o çok değerli günleri boş geçirmiş olacaksın...
o kadar stres yaptım, yumurta büyüdümü, çatladımı, düzenli ilişki falan... sonu hüsran oldu..sende yaşama isterim...
ben uyarımı yapayım daa..gerisi size kalmış opuyorumnanaktan

ben testı aldım geldım ...ama ıcımden bı hıs bu aksm kırmızılar gelecek dıo...
hıc yapasım yok suan zaten wc ye gıdecek duruma da gelmedım hala test bana ben teste bakıoz ole

lorke testi sabah yapsan? kandaki hcg değeri daha yüksek oluyormuş ya sabahları.. belki o zaman çıkar varsa da...

ben sabah 11 de vuruldum iğnemi. sabah 8 de çalışma olmuştu. yani 12. saat akşam 11 de mi çalışmamız lazımdı??

evet sen ıgneden sonrasına gore hesaplıcan sanırım o zaman ama zaten sabahkıler de hala yasıyodur yanı caatlama olursa onlarda mudahele edebılır yumurtalarına :lepi:
ay ne karısık ve zor ısler hakkaten yaa :bbo:

lorke testi sabah yapsan? kandaki hcg değeri daha yüksek oluyormuş ya sabahları.. belki o zaman çıkar varsa da...

ya bılmıom kı o zamanda sabaha kadr ıcım ıcımı yıcek hem esım gece yola cıkacak
o cıkmadan da yapmak ıstıom acıkcası CADIARZU
bıraz daha beklıyım bakalım
tuvaletım gelene kdr beklıyım en azından
en az 4 saat bırıkmıs ıdrar da daha dogru sonucu verıomus ya
ben 2 ye dogru gırdım en son wc ye

of offffffff arkadaş diyor ki leke gördünse dikkat et düşebilir ay kafayı yicem ne olur dua edinde tutunsun bebişim bana ne olur yaaamafoldumben

elbette doktorun daha iyi bilir...
benim fikrim ise...naçizane...
bu sabah birliktelik olmuş.. iğnede olmuş... iğneden 24 saat sonra çatlama bekleriz demişti benim dr... yani yarın akşam çatlaması bekleniyor... sen sabah birlikte olmuştun zaten... yarın sabah tekrar birlikte olacaksın... ve ertesi sabah tekrar... biliyorsun spermler vücutta 72 saat yaşayabiliyor... içerde sürekli sperm olduğu için yumurta çatladığı an döllenip yola koyulacaklar kaydirigubbakcemile2
böylece spermler kaliteli olacak.. yeterli olgunlukta olacak ki dölleyebilsin yumurtayı
bu benim naçizane fikrim ve bunca zaman doktorlara gidip gelmezten edindiğim tecrübe...
inşallah güzel haberlerini alırız... herşeyin hayırlısını diliyorum senin ve bekleyen tüm anne aday adaylarının :Saruboceq:

hıımm CADIARZU bekle bakalım biraz daha... inşallah eşini güzel bir haberle yollarsın :Saruboceq:

Lorke ne oldu test yaptinmi?
yok yapmadım da az once bı kontrol ettım kendımı gunluk ped vardı degısık boyle akıntı gıbı bısey gelmıs sarımsı beyazımsı ay ne bıleyım yapıcam sanırım 6 ya dogru yapayım beklıom sabırla

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya bu kadar takma kafana canım ya lekelenmeler cok olan bırsey
senın yolladıgın yazıda oldugu guıbı koyu renktekı akıntı ve lekelnmeler dusuk habercısı...
sen boyle kafana takarsan o lekelenmeden daha tehlıklelı bılıyorsun dımı

lorkecım gecen ayda 31 cektııı sen bırazcık supelenmeye basla o zman tatlımm mugmugcum senınle gerı sayımımız basladı ama cok var daha yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…