hımm ıyı bakalım o zamna doktoru dınlemek lazım ...
Allah kolaylık versın ..ınsallah hayırlısı ıle tutturursunuz opuyorumnanaktan
gayecim bende 1 kere çatlatma iğnesi oldum banada 12.saatte 36.saatte ki 36.saat çok önemli dedi sonra gün aşırı dedi başka yerlerdede 36. Saatin önemini duymuştum...
belki yarın sabah çalışırız...ama doktor bu sefer öyle bir uyarıda bulunmadı. bakalım yaa hayırlısı... olacağı varsa tek seferde de olur 10 seferde de.
ben sabah 11 de vuruldum iğnemi. Sabah 8 de çalışma olmuştu. Yani 12. Saat akşam 11 de mi çalışmamız lazımdı??
ben testı aldım geldım ...ama ıcımden bı hıs bu aksm kırmızılar gelecek dıo...
hıc yapasım yok suan zaten wc ye gıdecek duruma da gelmedım hala test bana ben teste bakıoz ole
ben sabah 11 de vuruldum iğnemi. sabah 8 de çalışma olmuştu. yani 12. saat akşam 11 de mi çalışmamız lazımdı??
lorke testi sabah yapsan? kandaki hcg değeri daha yüksek oluyormuş ya sabahları.. belki o zaman çıkar varsa da...
lorkecım adetlerın duzenlımıydı canımmmmm
ben sabah 11 de vuruldum iğnemi. sabah 8 de çalışma olmuştu. yani 12. saat akşam 11 de mi çalışmamız lazımdı??
ya bılmıom kı o zamanda sabaha kadr ıcım ıcımı yıcek hem esım gece yola cıkacak
o cıkmadan da yapmak ıstıom acıkcası CADIARZU
bıraz daha beklıyım bakalım
tuvaletım gelene kdr beklıyım en azından
en az 4 saat bırıkmıs ıdrar da daha dogru sonucu verıomus ya
ben 2 ye dogru gırdım en son wc ye
mafoldumben
mugmug sen nasılsın canımm hiç sesin çıkmıyoo
yok yapmadım da az once bı kontrol ettım kendımı gunluk ped vardı degısık boyle akıntı gıbı bısey gelmıs sarımsı beyazımsı ay ne bıleyım yapıcam sanırım 6 ya dogru yapayım beklıom sabırlaLorke ne oldu test yaptinmi?
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?