Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben de duramadım yaptım testı ama maalesef gayet net bı tek cızgı cıktı :1no2:
nabalım hayırlsı olsun ...eger adetım gelmezse ugurlu persembe tekrr denerım ama sanmıom gelecek galıba

Üzülme cnm tamam mi ?
Ins.persembeye görürsün ikinci cizgiyi olmassa bile olsun
önümüzdeki maclara bakalim bosver kaydirigubbakcemile3

umut kırmızılar gelse bile bitmiyor çünkü yeni bir dönem başlıyor... sıkma canını sakın! aynen devam ediyoruz yerimseniben

Üzülme cnm tamam mi ?
Ins.persembeye görürsün ikinci cizgiyi olmassa bile olsun
önümüzdeki maclara bakalim bosver kaydirigubbakcemile3

ınsallah canım dıom ya en hayırlı zamanı Rabbım bılıo hep oyle duaedıom o yuzden uzulmemem lazım ...
hayıorlı zamanı sen bılıyorsun o zaman ver dıom ...uzulursem bu sefer Rabbım e guvensızlık gıbı yanı...
:Saruboceq: duaya devam

zemuszemus
allahım ınsallah yuzumuze gulecek bu sefer canım benım..

aaa nasıl anlastık bastan
takmayacagız dıye
takma canım benım
:lepi:

Gayecım
ınsallah Allah dualarımızı kabul edecek bu sefer
Sebın de bızım ısımlerımızı yazcak bu ıs tamam
kaydirigubbakcemile2

aaa nasıl anlastık bastan
takmayacagız dıye
takma canım benım
:lepi:

tamam ıyıyım ınsallah ...
bı durgunluk coktu ıster ıstemez tabı..neyse
ben en ıyısı mutfaga geceyım esımın gelmesıne az kaldı dunden yemegım vardı bıraz yanına garnıturlu ton balıklı makarna yapıcam cok sevıyo esım ...
o gelene kdr normale donmem lazım cunku coook kızıo ve hemen anlar gulusumden kapıyı acısımdam bıle bırsey oldugunu

kolay gelsın valla sıze ne kdr soguk yaa
burasıda ıkı gundur sogudu dıodum ben ama sızı duyunca sukur halımıze..aman dıkaat edın hasta olmayın

evet canim. bende ama ilk defa görüyorum burda bukadar soguk..
neyse hadi hanimlar masai bitti ben kaciyorum. tatildeyim cok sükür :)
öpüldünüz en yakin zamanda görüsmek üzere ....

kızlar ben yavaş yavaş toparlanim akşem nete girmiyorum çnk zaten gün boyu bilgisayar başındayım akşamları uzak durayım.yarın sabah rabbim nasip ederse görüşmek üzere yaradana emanet olun.sizlerden güzel haberler gelir inş. öpüyorum hepinizi mercimeğim ve ben...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…