hoşgeldin tatlım.. bende sadece şişme olurdu. son sefer öğrenme sürecimde hiiç olmadı..
şimdi ise acıyor dokunulmuyor hiç... şişti şimdi biraz..
var mı baska bişeyler?
sen nasılsın asıl ,keyfin nasıl? biraz daha rahatsındır umarım..
Ben daha ilk hamileyim dediğinde ERKEK bu bebiş demiştim :)) Pınar'ın bebeği erkek olacak gibime geliyor. Sebin'in de kızı olacak gibime geliyor.
Amaaaannn üzüldüğün ağladığın şeye bak şekerim yaaa... Bak iyiki gitmişsin doktora kist yok yada başka kötü bişi yok.. klomen demekki yaramadı... boşuna zaman kaybetmeden hemen aşılama aşamasına geçersin işte ne güzel... Anneliğe biraz daha yaklaşıyorsun böyle düşün... Rabbim yardımcın olsun ve inşallah ilk aşılamanda bebişin gelsin.
lapacı sonucu yaşadıklarını bende merak ediyorum malum bende klomenciyim ama dr. bu ay gerek görmedi öbür aydan 3 folükül varmış kiste dönüşmesin dedi bu ayda olmassa kendi haline bırak 2.3 ay bekleyelim dedi yani açıkçası öbür ay gelme demek istedi
Ben daha ilk hamileyim dediğinde ERKEK bu bebiş demiştim :)) Pınar'ın bebeği erkek olacak gibime geliyor. Sebin'in de kızı olacak gibime geliyor.
Amaaaannn üzüldüğün ağladığın şeye bak şekerim yaaa... Bak iyiki gitmişsin doktora kist yok yada başka kötü bişi yok.. klomen demekki yaramadı... boşuna zaman kaybetmeden hemen aşılama aşamasına geçersin işte ne güzel... Anneliğe biraz daha yaklaşıyorsun böyle düşün... Rabbim yardımcın olsun ve inşallah ilk aşılamanda bebişin gelsin.
1. ay sadece klomen
2. ay sadece klomen
3. ay klomen + çatlatma iğnesi oldum..
4. ay sadece klomen
5. ay sadece klomen çünkü 7 yumurta gelişti.. bu durumda iğne vermedi
6. kendi haline bıraktım
7. ay klomen + çatlatma iğnesi oldum..
8. kendi haline bıraktım .. ama hsg çektirdim
işte durum bu...
bu kadar klomen kullanıncada bugün gittiğim doktor artık yeter yaşında olmuş 29 yumurta rezervi giderek azalır bu yaşlarda kendini hazır hissettiğinde aşılamaya geç dedi mafoldumben
bende çift çizgi görmek istiyorum ya ocakta.
canım ben daha iyiyim
sanki bu aydan çok umutluyum
kasıklarımda batma var bide hafif sarı kremsi bi akıntım var
regle 1 hafta var normalde akıntım olmamalı benim olmuyodu en azından
gyshnky ya benim neyim olucak kız içinden ne geliyo kızımmmı oğlummu hadi benim içimde tahmin et
benimde daha önce yazmıştım. en önemli fark adet gelmesini beklerken yumurtlama dönemi gibi akıntı vardı... inşallah hayırlı haberler alırız senden de...
beyaz ama uzamayan bi akıntıydı..canım biraz tuhaf ve açık olacak ama akıntını tarif edermisin
geçen ay ben inatla hamileyim diye gezindim ya ortalarda ben kendimdeki farklılıkları yazayım siz ona göre değerlendirin
normalde göğüslerim beni ağlatacak kadar sızlar ama geçen ay böyle bişey olmadı
adetten bi hafta önce akıntım kesilir geçen ay yine kesildi ama adete 2 gün kala tekrar akıntım başladı
kasıklarım ağrıyordu
kızlar çay alıp geleyim ben:)
eso11 bence erkek
sebin kız
sekerkız burda yok ama kız:)
çok teşekkürler.. herkes birşey yazmış.. tek tek cvp vermeyeyim burdan toptan cvp yazayım dedim...
aşılamaya geçmek üzmüyor beni... hamilelik elde etme şansımın az olduğunu bir kez daha görmüş oldum o üzüyor işte... aşılama ile olacak ama 3. dense 3 aşılamayı da yaptırırım.. yeterki olsun.. hiç önemli değil aşılama ile doğal yolla yada tüp bebek oluşu... ama ya olmazsa.. işte bu beni üzüyo mafoldumben
doktor tüp bebek ile aşılamanın aynı olduğunu (kullanılan ilaçlar açısından) sadece tüp bebekde işin içine laboratuvarda yapılan bir takım işlemler girdiğini söyledi.. eşimin problemi olmadığı için aşılamadan sonuç alabileceğimi belirttii..
ama ilk bebek istiyorum diye doktora gittiğimde (6 farklı doktora gittim) bana hep klomenle hemen gebelik elde edebileceğimi söylediler.. ama olmadı.. şimdide aşılama ile olacak deniyo... ya olmazsaaa..
ayy içim kabarıyorr..
akşam olsada eve gitsem ağlama krizine girsemmm
ay ben size yetişemiyom.. birine cevap yazarken öbürü geliyooo..
lapacı sakın takma ..bebiş olacaksa allah herşeye bir sebep yaratıyor. senin sebebin de aşılamadır belki.. dermansız dert olmasın yeterki.. 29 yaş için bişey demeyin. ben 35 im. 36 olucam yakındaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?