tickerfactory.com dan yaptım canımcanimm cetveli sormustum ama gormedin galiaba . bana adresi verirmisinnopuyorumnanaktan
canim en son bitet bunu yazmis ama herhalde regl olmus galiba .benide eklermisinisss listeye yaa opuyorumnanaktan
canim bu adres diyete cikiyoobilmiyorumkismilebilmiyorumkismiletickerfactory.com dan yaptım canım
canim en son bitet bunu yazmis ama herhalde regl olmus galiba .
MERVAM sız naptınız
calısmaları
himmm ozaman biilmiyorumm guzelimm yaaa insallahh iyi haberlerle gelir arkadass.. gayecimm ben bu aralar bayagii asabi oldum sizdede varmii bu durumm yoksa banamii oyle geliyooyok regl olmadı listede adı yoktu sadece.. regl olamaz zaten çünkü klomen kullandı bugün yumurta kontrolü vardı
oleyyyyyy beeeee
supper haber
Allah tamamına erdırsın handeeee:lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende hep ekakal ın bu ay guzel haber verecegını dusnuyorum ınsallah :Saruboceq:ŞİMDİ İÇİME DOĞDU SENDEN DE BİR MUJDE GELECEK kaydirigubbakcemile5
valla sıkıldım demek ıstemıyorum Rabbım en ıyı zamanı bılır ne yapalım elımızden gelenı yapıp beklıez :lepi:yaa lorkecimm bize ne zaman gelcek siraa sikildimm vallahiii artik dayanamiyorumm bennn
yok hıc gelmedı ne oldu acaba sonucYaaa kızlar Bitte yazdı mı hiç? Doktor kontrolü vardı onun da saat 4'te. Yazdı da ben mi kaçırdım acaba?
Yaaa kızlar şimdi Aleyna34 ün başka bir foruma yazdığını gördüm.Ne yazıkki gebeliği boş gebelikmiş bugün kanaması başlamış düşürüyormuşOnun adına çok üzüldüm... Listeyi düzenlerken onu da not alırız... Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
canım calısyoz ama yavaslatıık yumurtlamadım ben heral ama ınsallah tutmustur canım yaaaaaaa senle beraber ınsallah bu ayda bız dogururuk:CüvCüv::CüvCüv:
lorkeeecım sen adet olmadın demı canıııım bıde sende patlat bı guzel haber
kizlar herkese iyi aksamlarr ben cikiyorumm yeni guzel haberlerele insallahhh .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?