- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
evet beklemeye aldım
canım benim
aslında istiyorum ama çevremdeki bazı olumsuzluklar yüzünde beklemeye aldım
yani gün saymayacam
olursa olur
sizin mutlu olmanız bile benim için yeter
kızlar bugün moralim bozuk başladım halen öyle devam ediyor.az öncede bir arkadaş bana kırıldığını yazıyor beni yanlış anlamış. ya ben anlamıyorum ya çok iyi tanıdınız birini neden hemen itham ediyorsunuz
ya susuyum susuyum dedim ki bençok sabırlı biriyimdir beni bile çileden çıkarttın haklava:
ya tamam duygusalsın hamişsin anladık burda kimse sana kötü bişi demedi demezde uzamasın artık bak ben etimek tatlısı tarifi verdim sende yap olur mu bebişe iyi gelir insanlar kardeşlerine kırılmaz benim kız kardeşim yoktu onlarcası oldu sizle beraber nolur başka bu konuyla ilgili bişi yazma biz senin hamiş haberini duyunca kendimizmişiz gibi sevindik nolur canım hadi degiştir konuyu
Melek ruhlu Aysel... :Saruboceq: ben senın ıcın de dualara devam edıcem
bende onu soracaktım 1 paket yeter mi diye
birşey daha face de ki aşureyi sen mi yaptın?
Canım bugün hepimiz duyduğumuz haberlerden dolayı hassasız.Bazı şeyleri normal kabullenmek lazım.Herkesin yaşanan durumlara tepkisi farklı oluyor.Sen bugün kendini biraz rahat bırak çok kasıldın.bebişine zarar bu durum.
ya facede bende katılmak istiyorum şekerler yaaaa
tm canım benimmmmmm.senden bişiler duyunca daha bi başka oluyorum ben yaaa .beni ve mercimeğimi düşündüğün için tşk ederiz teyzesii
evet beklemeye aldım
canım benim
aslında istiyorum ama çevremdeki bazı olumsuzluklar yüzünde beklemeye aldım
yani gün saymayacam
olursa olur
sizin mutlu olmanız bile benim için yeter
biz susalım yani tamam
şimdide biz kırıldık nolcak fena kırdın bizi valla
senınkıyle alakasız ama herkesın ustunde bıseylık var sanırım bugun ben de bı soz yazayım okuduysanız elıf safak "ask " ta gecıyordu...cok guzel bır soz buldum
paylasmak ıstedım
Çocuklukta yaşananlar hatırlanmaz ama hiç unutulmaz. Oysa yetişkin dönemde yaşananlar hatırlanır ama hep unutulur..."
ya hayır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...allahım bugün hep yanlış anlaşılıyorum ben niçun niçunnnnn:kedi:
kanda baktırmıştım sabah sonuc taa 65515 olmuş
bana soruyosun dimi
ewet ben yaptım annem anlattı telefonda ben yaptım ilk defa güzel olmuş mu zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?