Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet beklemeye aldım
canım benim
aslında istiyorum ama çevremdeki bazı olumsuzluklar yüzünde beklemeye aldım
yani gün saymayacam
olursa olur
sizin mutlu olmanız bile benim için yeter

canım bende aynen öyle ilk defa bu ay hiç saymadım takvime bile bakmadım bakalım nolcak

Canım bugün hepimiz duyduğumuz haberlerden dolayı hassasız.Bazı şeyleri normal kabullenmek lazım.Herkesin yaşanan durumlara tepkisi farklı oluyor.Sen bugün kendini biraz rahat bırak çok kasıldın.bebişine zarar bu durum.

oyoyoyoyoyoyyyyyyyyyyyyyyyyy timammmmmmmm canım çok tatlı çekmiyo ama sana söz yapcam şekerrropuyorumnanaktan

tm canım benimmmmmm.senden bişiler duyunca daha bi başka oluyorum ben yaaa .beni ve mercimeğimi düşündüğün için tşk ederiz teyzesii

cok guzel bır soz buldum
paylasmak ıstedım
Çocuklukta yaşananlar hatırlanmaz ama hiç unutulmaz. Oysa yetişkin dönemde yaşananlar hatırlanır ama hep unutulur..."

evet beklemeye aldım
canım benim
aslında istiyorum ama çevremdeki bazı olumsuzluklar yüzünde beklemeye aldım
yani gün saymayacam
olursa olur
sizin mutlu olmanız bile benim için yeter

canım zaten canın sıkkınken hersey daha zor olur o yuzden moralını toplamaya bak...
hem ne bılıyorsun belkı bebek senın canını sıkan seylerın onune gececek o yuzden cok dusunme ama kafandan da cıkartma bence....
hepımızın hayatında baska sıkıntılar var muhakkak ama bu mesele bızı canı tutuyobak ne guzel her sabah bunun ıcın hemen bılgısayar basına gecıom opuyorumnanaktan
Allah her meselede hepımızın gonlune gore ve hayırlısını versın...
ben de dun ezan okunurken tum topık ve aklıma gelenlerın nıcklerını saydım komık oluo duada ama Rabbım bılıo... :lepi:
bıde gece uyandım kac kere o zaman da karnımı tutup dua ettım hep ...

cok guzel bır soz buldum
paylasmak ıstedım
Çocuklukta yaşananlar hatırlanmaz ama hiç unutulmaz. Oysa yetişkin dönemde yaşananlar hatırlanır ama hep unutulur..."
senınkıyle alakasız ama herkesın ustunde bıseylık var sanırım bugun ben de bı soz yazayım okuduysanız elıf safak "ask " ta gecıyordu...

"Hakk `in karsina cikardigi degisimlere direnmek yerine, teslim ol.Birak hayat sana ragmen degil, seninle beraber aksin. "Duzenim bozulur, hayatimin alti ustune gelir " diye endise etme. Nereden biliyorsun hayatin altinin ustunden daha iyi olmayacagini ? " (şemsi tebrizi )

süüpper tesbit

kanda baktırmıştım sabah sonuc taa 65515 olmuş

:1hug:
:dance:
:teytey:

çok sevindim.... oh bi hamile daah çıktı.. çok şükürr... allah devamınıda getirsin =)))
güzel bir hamilelik geçirip sağlıcakla minişi kucağına almayı nasip etsin rabbim...
gözün aydıınnnn

bana soruyosun dimi
ewet ben yaptım annem anlattı telefonda ben yaptım ilk defa güzel olmuş mu zemuszemus

evet sana sordum canım
aşurenin görüntüsü gel beni ye diyor ki ben aşureyi çok severim:)

etimek tatlısı içinde 1 paket yeter mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…