Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim başıma hiç böyle bişey gelmedi o yüzden bilmiyorum.ama benden sana tavsiye takma kafaya ne gelirse gelsin.şimdi sen bunu kafanda atıp tutarsın kurarsında kurarsın kendimden biliyorum.boşver canım kadınız işte bazen böyle farklı akıntılar olabiliyo.

Mugişcim inşallah iyiye işarettir o lekelenmen. Ben öyle birşey yaşamadım ama bebek yerleşirken yada yumurtası çatlarken bunu yaşayanlar var. Sen çalışmaları 10. 12. 14. 16. ve 18. gün devam ettir. Özellikle sabahları yapmaya çalış çalışmanı

kızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba

çok yoğunum hiç giremedim..
nasılsınız
yeni haber varmı acaba? akşam kontrol ederim eskileri..
sağlıcakla kalıınn =)

evet clarıta sekerı odurkı bıraz suda erıtecen yakarsan tatlı zıyan oluyoooo mugmugcum sen calıs canım calıs benden paydossssslülülülülülülülülülülülü

kızlar bugün moralim bozuk başladım halen öyle devam ediyor.az öncede bir arkadaş bana kırıldığını yazıyor beni yanlış anlamış. ya ben anlamıyorum ya çok iyi tanıdınız birini neden hemen itham ediyorsunuz

canım benim heray yumurtlama dönemimde gelir o akıntı bence daha erken bu ayçalışmaları bırakmayın kızım biz 26.güne kadar çalıştık çünkü 21.güne kadar akıntım devam etti

evt canım bugünde çalış mutlaka inş bebiş olur

ne kadar tatlısınız sızler ya
tesekkurler cevaplarınız ıcın
calısmalara devam
aklım gozum orada
ohaoldumsmile ohaoldumsmile lmaz:

evet clarıta sekerı odurkı bıraz suda erıtecen yakarsan tatlı zıyan oluyoooo mugmugcum sen calıs canım calıs benden paydossssslülülülülülülülülülülülü

ya neden
sende devam et
benım bır arkadasımın ıkızlerı oldu kızlar
doktor demıskı bunlar 2 gun ara ıle dollenmısler
Allah nelere kadır dımı...

kızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba
canım ben sürekli yaparım 2 bardak şeker bir buçuk bardak su kaynat sıcakken etimekleri ısla agzını kapat
sonra 3 yemek kaşığı un 750grm süt 1 tane vanilya bunlarla muhallebi yap üzerine dök en üstede kremşanti muhteşem oluyo

ya o kahverengi lekeden benim hep 8 ile 20 gün arası hergün olur ben hergün mü yumurtluyorum kaydirigubbakcemile3

hassas annemizsin sen kız:)))
bugün hassas günündesin canım sıkma canını canım
ben bu hafta hep öyleyim o yüzden herşey üzerime geliyor gibi oluyor
o yüzden ben bugün oluruna bıraktım:)

hassas annemizsin sen kız:)))
bugün hassas günündesin canım sıkma canını canım
ben bu hafta hep öyleyim o yüzden herşey üzerime geliyor gibi oluyor
o yüzden ben bugün oluruna bıraktım:)

evet bugün herşey üstüme geliyor sabahki karabasan olayım... arkadaşımız aysimanın bana cevapları... şimdide bi arkadaşımın beni yanlış anlaması yaa okadarda diyorumm çok duygusallaştım niye emin ol gözümden yaşl<r dökülüyor... tşk ederim bu arada azcık güldüm vallaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…