hadı bakalım ınsllah
5 ınde yanı salı ılıskı olmustu
bu aksamda yapalım degılmı
a&s, aysima04, barays+, bitan, clarita, ekakal, emineu, kvrck, lorkee, papatipapati, samsak, sekerkiz67
yaw belırtı yasamıycam dıyorum basıma bırsey gelıyor
bugun benım 16.gunum
az once tuvalete gırdım
acık kahve bır akıntı gelmıs
bu ne demek sımdı
ılk defa basıma geldı
belkı yasayan vardır
bır akıl versenıze lutfen bana
A&S, aysima04, barays+, bitan, clarita, EKAKAL, emineu, kvrck, lorkee, papatipapati, samsak, sekerkiz67
yaw belırtı yasamıycam dıyorum basıma bırsey gelıyor
bugun benım 16.gunum
az once tuvalete gırdım
acık kahve bır akıntı gelmıs
bu ne demek sımdı
ılk defa basıma geldı
belkı yasayan vardır
bır akıl versenıze lutfen bana
kızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba
o ney yaw? hiç yapmadım ben etimek tatlısı falan
kızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba
daha önce başıma gelmedi ama 2 sebebi olduğunu biliyorum 1 gebelik başlangıcında yerleşme kanamasıveya lekelenmesi oluyomuş 2 cisi bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabiliyormuş doktorum o yüzden adetin 8 gününden 18 güne kadar ilişki olsun dedi sen çok yorucu işler yapma bugünüde değerlendirin
canım benim heray yumurtlama dönemimde gelir o akıntı bence daha erken bu ayçalışmaları bırakmayın kızım biz 26.güne kadar çalıştık çünkü 21.güne kadar akıntım devam etti
evt canım bugünde çalış mutlaka inş bebiş olur
canım benim başıma hiç böyle bişey gelmedi o yüzden bilmiyorum.ama benden sana tavsiye takma kafaya ne gelirse gelsin.şimdi sen bunu kafanda atıp tutarsın kurarsında kurarsın kendimden biliyorum.boşver canım kadınız işte bazen böyle farklı akıntılar olabiliyo.
Mugişcim inşallah iyiye işarettir o lekelenmen. Ben öyle birşey yaşamadım ama bebek yerleşirken yada yumurtası çatlarken bunu yaşayanlar var. Sen çalışmaları 10. 12. 14. 16. ve 18. gün devam ettir. Özellikle sabahları yapmaya çalış çalışmanı
bi arkadaşımda yedim çok güzeldi netten aldım tarifi ama çok kötü oldu
evet clarıta sekerı odurkı bıraz suda erıtecen yakarsan tatlı zıyan oluyoooo mugmugcum sen calıs canım calıs benden paydossssslülülülülülülülülülülülü
şekerini kavurmadan yapıyorum ben şerbet gibi sonra etimekleri ıslıyorum şerbetle
canım ben sürekli yaparım 2 bardak şeker bir buçuk bardak su kaynat sıcakken etimekleri ısla agzını kapatkızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba
ya o kahverengi lekeden benim hep 8 ile 20 gün arası hergün olur ben hergün mü yumurtluyorum kaydirigubbakcemile3Mugişcim inşallah iyiye işarettir o lekelenmen. Ben öyle birşey yaşamadım ama bebek yerleşirken yada yumurtası çatlarken bunu yaşayanlar var. Sen çalışmaları 10. 12. 14. 16. ve 18. gün devam ettir. Özellikle sabahları yapmaya çalış çalışmanı
kızlar bugün moralim bozuk başladım halen öyle devam ediyor.az öncede bir arkadaş bana kırıldığını yazıyor beni yanlış anlamış. ya ben anlamıyorum ya çok iyi tanıdınız birini neden hemen itham ediyorsunuz
yarında öyle deniyim bakalım belki güzel olur malzemem ziyan oldu
hassas annemizsin sen kız:)))
bugün hassas günündesin canım sıkma canını canım
ben bu hafta hep öyleyim o yüzden herşey üzerime geliyor gibi oluyor
o yüzden ben bugün oluruna bıraktım:)
canım ben sürekli yaparım 2 bardak şeker bir buçuk bardak su kaynat sıcakken etimekleri ısla agzını kapat
sonra 3 yemek kaşığı un 750grm süt 1 tane vanilya bunlarla muhallebi yap üzerine dök en üstede kremşanti muhteşem oluyo
yarın öyle denicem işl.güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?