Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

üzme canını bebişini düşün sen ağlarsan oda ağlar sen bizim duygusal annemizsin

eşimde bende bayılıyoruz buna iki haftada bi yaparım ben hemde çok pratik ama kremşanti pek sevmiyoruz o yüzden bi paket yapıyorum ben kremşantiyi

üzme canını bebişini düşün sen ağlarsan oda ağlar sen bizim duygusal annemizsin

tşk ederim canım... çok sağol... ben duygusal bir insandım birde bebiş gelince daha bi kırılgan ve hasas oldum.bakın szie bi örnek dün akşam eşim yoruluyorsun hafataya ofise gelme dedi (eşimin yanında çalışıyorum) ama iyiysem gelcem deidm.neyse tam o sırada başladım ağlamaya ama nasıl hıçkırarak ağladım ben özlerim seni evde duramam diye...kaldıki eşim evde de nete girmem için bana minibook aldı.birde sizlerle yazıştımızda biliyor ama işte en ufak bi cümle bile beni etkiliyor kızlar neyapim...

benim ufaklık okuldan geldi yemeğini yedireyim o gidincede çalışma var malum 16 gün tabi eşim yemeğe gelirse belki öğleden sonra girerim by iyi bakın kendinize

hassas annemizsin sen kız:)))
bugün hassas günündesin canım sıkma canını canım
ben bu hafta hep öyleyim o yüzden herşey üzerime geliyor gibi oluyor
o yüzden ben bugün oluruna bıraktım:)

evet yawrum ne oldu sana
lıstedede beklemeye almıs gordum senı
hayırdır belkı anlatırsan rahatlarsın
dınlerız hep senı

canım işyerindeyim evde değilim sizlerle moral bulmaya çalışıyorum kocacımda daha gelmedi yaww

he anladım şekerim nette oyunlara takıl belki sıkıntın geçer bende akşam durup dururken ağladım işl. hamiş kalmışımdır ondandır

papatipapati tamam konuyu kapat canım boşver yanlış anlaşılmalar elbette olur
koyver oluruna canım benim

ya susuyum susuyum dedim ki bençok sabırlı biriyimdir beni bile çileden çıkarttın ha klava:
ya tamam duygusalsın hamişsin anladık burda kimse sana kötü bişi demedi demezde uzamasın artık bak ben etimek tatlısı tarifi verdim sende yap olur mu bebişe iyi gelir insanlar kardeşlerine kırılmaz benim kız kardeşim yoktu onlarcası oldu sizle beraber nolur başka bu konuyla ilgili bişi yazma biz senin hamiş haberini duyunca kendimizmişiz gibi sevindik nolur canım hadi degiştir konuyu

kızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba

sekerı kavurunca karamelımsı tat oluo bende ole sevıom ama ayarını bılmek lazım kacırdınmı yanar yasakkelime

bende yenı ayın planını yapıom sımdı ıncır ve havuc uygulayayım dıom varmı yapan yada b+t+ç
ne dersınız..cunku sanırım yumurtalarımın catlmasında prob olabılır.. olustugunu ve buyudugunu bılıom cunku ...ya da esımde problem yada hıc problem yok zamanımız gelmedı zemuszemus
ya gercekten bu ay sadece yumurtlama zamanı duzenlı ılıskı olsun dıom onun dısında canım ne zamn ısterse ...
ınsallah ıcımı ferah tutucam hem adetıme yakın da gezıyo olucam kafam dagılır ınsallah hihoyyythihoyyyt

evet yawrum ne oldu sana
lıstedede beklemeye almıs gordum senı
hayırdır belkı anlatırsan rahatlarsın
dınlerız hep senı

evet beklemeye aldım
canım benim
aslında istiyorum ama çevremdeki bazı olumsuzluklar yüzünde beklemeye aldım
yani gün saymayacam
olursa olur
sizin mutlu olmanız bile benim için yeter

tesekkurler tarıf ıcın bende haftaya denıyeyım
etımek bır paket yetıyormu canım
(bende konuyu dagıtmaya calısıyorum :kedi: )

evet beklemeye aldım
canım benim
aslında istiyorum ama çevremdeki bazı olumsuzluklar yüzünde beklemeye aldım
yani gün saymayacam
olursa olur
sizin mutlu olmanız bile benim için yeter

Melek ruhlu Aysel... :Saruboceq: ben senın ıcın de dualara devam edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…