- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canım ben sürekli yaparım 2 bardak şeker bir buçuk bardak su kaynat sıcakken etimekleri ısla agzını kapat
sonra 3 yemek kaşığı un 750grm süt 1 tane vanilya bunlarla muhallebi yap üzerine dök en üstede kremşanti muhteşem oluyo
kız kvrck bende çok severim bu tatlıyı canım benim
ben de bu akşam yapmayı deneyeyim bari
tarif için teşekkürler
evet bugün herşey üstüme geliyor sabahki karabasan olayım... arkadaşımız aysimanın bana cevapları... şimdide bi arkadaşımın beni yanlış anlaması yaa okadarda diyorumm çok duygusallaştım niye emin ol gözümden yaşl<r dökülüyor... tşk ederim bu arada azcık güldüm vallaopuyorumnanaktan
halen kendime gelemedim üf yaaeyvahedigeldismile
üzme canını bebişini düşün sen ağlarsan oda ağlar sen bizim duygusal annemizsin
canım evde balkon varsa çık 10 kadar say içeri girip çığlık at kahkaha at rahatlarsın ben öyle yapıyorum
hassas annemizsin sen kız:)))
bugün hassas günündesin canım sıkma canını canım
ben bu hafta hep öyleyim o yüzden herşey üzerime geliyor gibi oluyor
o yüzden ben bugün oluruna bıraktım:)
benim ufaklık okuldan geldi yemeğini yedireyim o gidincede çalışma var malum 16 gün tabi eşim yemeğe gelirse belki öğleden sonra girerim by iyi bakın kendinize
canım işyerindeyim evde değilim sizlerle moral bulmaya çalışıyorum kocacımda daha gelmedi yaww
ya o kahverengi lekeden benim hep 8 ile 20 gün arası hergün olur ben hergün mü yumurtluyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba
ya susuyum susuyum dedim ki bençok sabırlı biriyimdir beni bile çileden çıkarttın hatşk ederim canım... çok sağol... ben duygusal bir insandım birde bebiş gelince daha bi kırılgan ve hasas oldum.bakın szie bi örnek dün akşam eşim yoruluyorsun hafataya ofise gelme dedi (eşimin yanında çalışıyorum) ama iyiysem gelcem deidm.neyse tam o sırada başladım ağlamaya ama nasıl hıçkırarak ağladım ben özlerim seni evde duramam diye...kaldıki eşim evde de nete girmem için bana minibook aldı.birde sizlerle yazıştımızda biliyor ama işte en ufak bi cümle bile beni etkiliyor kızlar neyapim...
kızlar bu etimek tatlısını yapan varmı çok acı olmuş şekeri çokmu kavurdum acaba
evet yawrum ne oldu sana
lıstedede beklemeye almıs gordum senı
hayırdır belkı anlatırsan rahatlarsın
dınlerız hep senı
ya susuyum susuyum dedim ki bençok sabırlı biriyimdir beni bile çileden çıkarttın haklava:
ya tamam duygusalsın hamişsin anladık burda kimse sana kötü bişi demedi demezde uzamasın artık bak ben etimek tatlısı tarifi verdim sende yap olur mu bebişe iyi gelir insanlar kardeşlerine kırılmaz benim kız kardeşim yoktu onlarcası oldu sizle beraber nolur başka bu konuyla ilgili bişi yazma biz senin hamiş haberini duyunca kendimizmişiz gibi sevindik nolur canım hadi degiştir konuyu
evet beklemeye aldım
canım benim
aslında istiyorum ama çevremdeki bazı olumsuzluklar yüzünde beklemeye aldım
yani gün saymayacam
olursa olur
sizin mutlu olmanız bile benim için yeter
papatipapati tamam konuyu kapat canım boşver yanlış anlaşılmalar elbette olur
koyver oluruna canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?