Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben sadece bu yazdıklarından bahsetmiyorum daha önceki yazılarında bahsediyorum.önce sen konuşma tarzına dikkat et sonra bana sen kim oluyosun nasıl konuşuyosun diye sor.bence insanlarda bişey yok sende bişey var.kimse kimseyi durduk yere yanlış anlamaz.

sizinle geçirdiğim günler çok güzeldi ama artık ben aranızda olmayacağım bir insanın üzerine bu kadar mı gelinir? söylediklerinize cevap vermek istemiyorum... hiçbirşeyde söylemek istemiyorum....

Ya arkadasım hassaslık yapıyorsun halen
Evet burası paylasım forumu , bende paylasmaya varım..2 ARKADAS bebeklerını kaybetmıs , kendım hamıleyım, belkı kendımı anlatırsam uzulurler dıye dusunup yerıne onlarla konussak dıye ıcınden gecırsene bırazcık
CADIARZU

Teşekkürler.... Beni de eklemişsin listeye.Ellerine sağlıkalkisalkisalkis

Noluyo ya kızlar bizim topikte olmaz böyle şeyler bir olay var geçmişi okuyup geliyorum.oratda bir yanlış anlaşılma var kesin.

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum.amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil benim diğer topiklerdede arkadaşlarım var bir çoğu hamile kaldı ama sürekli hamileliklerinden bahsetmiyorlar sanki hamile kalmamış gibi bizimle konuşmaya devam ediyolar biz sormazsak hamilelikleri ile ilgili bişey söylemiyolar çünkü onlarda bu yollardan geçti zorloğunu çekti bizleri üzmek istemiyolar.burada bu tarz konuşmalar görünce çok zoruma gitti düşük yapan arkadaşlar var hepimiz hamile kalmak için çaba sarfediyoruz.kusurama bakmayın çok doldummafoldumben:sinifsinif:

Noluyo ya kızlar bizim topikte olmaz böyle şeyler bir olay var geçmişi okuyup geliyorum.oratda bir yanlış anlaşılma var kesin.

hosgeldın sebınım ...
hadı bı el bakalım olaya belkı yenı hamılelerdensın dıye senı dınler arkadaslar ...
herkes bugun bıraz deguısık ruh halında snırım ...yanlıs anlamalar vs var gıbı...
ma lutfen kımse kusup kırılıp bı yerlere gıtmesın yanı olumunekankayizsmile

Hosgeldın canım nasılsın
ne yapıyor bebıs?
doktor randevunuz haftaya degılmı
sebın bu sefer senın gıbı yaptım ben
ılıskıden sonra soluma yattım. :lepi:
:sm_cool:

ben her zamanki suskunluğuma geri dönüyorum şakkıdı
düşüncemi söyledim sadece.. defalarca yazdım bu düşüncemi sonra sildim.. hadi kırmayayım üzmeyeyim heyecanlı anne adayını dedim ama... olmadı...
haddimi aştıysam özür dilerim...
kimse üzülmesin istiyorum ben...
tüm anne adaylarını da kocaman öpüyorum.. opuyorumnanaktan
a.s.
emin olun sizleri çok seviyorumm.... pcos olup hamile kalanları gördükçe ise daha da çok seviniyorum.. bana umut oluyor... sizler sayesinde pcos yüzünden üzüntü çekmenin anlamsız olduğunu anladım.. paylaştıkça rahatladım...
sağolun varolun =)

sanırım bugün herkes hassas gününde.lütfen 10 kadar sayarak derin nefes alalım kızlar.fazla geçmişe bakamadım ama kendi düşüncelerimi şöyle özetliyeyim.Allahıma çok şükür çok fazla bekletmeden çift çizgiyi nasip etti.Ama bu demek değil ki her şey kesin.Allah nasip ederse kucağıma alabileceğim.Bundan sonra da burada olacağım çünkü hem hamile olan hem de olmaya aday arkadaşlarımla paylaşacağım çok şey var.Hamile olmayanların dualarını alıp onlara dualar etmeye devam edeceğim.hamile olanlarla ise bilgi paylaşımı yapacağım.ınanın burada hamile olmak da olmamak kadar zor.çünkü herkesi o kadar çok seviyorum ki kimseyi üzmek istemiyorum.benim hamileliğimin kimseyi üzmesini istemem.O nedenle mümkün olduğunca genel konulardan bahsetmeye çalışıyorum.Bugün yaşananlar beni çok üzdü.Supreme'yi çok seviyorum çok da mutlu oldum haberiyle ama her hamile için halay çekmeme rağmen onun için çekemedim çünkü 2 acılı arkadaşım var.neyse benim süşüncem bu.Lütfen kimse topikten ayrılmasın.kardeşe sohbetlerimize devam edelim

Hosgeldın canım nasılsın
ne yapıyor bebıs?

Rabbim büyük canım.İnş. işe yarar dua et bir de bir dahakine biraz garip oluyor ama napcen işteyerimseniben

Hosgeldın canım nasılsın
ne yapıyor bebıs?

haftaya gidelim diye karar verdik eşimle hem belki kalp atışını da duyarız.zaten ancak o zaman kesinleşicek Allah nasip ederse.

hoşbulduk canım.evet bazen insan çok basit bir şeyden alınabiliyor.eee bugün de bizim için zor bir gün.hem güzel hem kötü haber aldık.

cok dusuncelısın sebinn...
Allah razı olsun dua edıyorum dıyorsun ya her mesajında bıde bunu bılmek bıle ınsanın hosuna gıdıyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…