Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bak ben şuna inanıyorum.ben burada hamile haberiyle gelen arkadaşlara kendim hamile kalmış gibi sevindim ve test yapacaklara dualar ediyorum.olabildiğince arkadaşlarımın duygularını paylaşmaya çalıştım ve çalışacağım.Bu bebeğin sizlerin duası ile Allah'ımın lütfu olarak bana hediye edildiğini düşünüyorum.

bende sizleri çok seviyorum sebin ama hamileliğinle böbürleniyorsun denmesi çok ağrıma gitti... namaz kılıp kendim için dua edince sizlere etmesem eksik görüyorum kendimi okadar benimsemişimki eşime bile anlatıyorum ne güzel bi siteymiş falan diyor ama bugün nedense hep bi yanlış anlaşılma var

arkadaşlar beni sakın yanlış anlamayın hamile kalan arkadaşlara gerçekten çok seviniyorum çünkü ben bunun zorluğunu bildiğim için kimse yaşamasın istiyorum.ben sadece bu tür konuşmalara bozuluyorum.ben her duamda sadece kendim için değil bütün arkadaşlarım için hayırlı bebekler diliyorum.beni bu topigte görmek istemezseniz söyleyin kırılmam canınız sağolsun.

ya canım sacmalama lutfen
hadı muhabbete devam
aksam yemeklerını saysın herkes
ay kocısım aksam dısarıda yıyelım dedı
vazgecerse bende sırf pılav var yanarım cıdden

benim demek istediğim hamile olanlarla olmayanlar değil asla.. yanlış anlaşılmasın.. ben öyle birşey söylemedim... benim düşüncem şu.. papati sürekli kendisinden bahsediyor.. ve bu da bana bencillik gibi geliyor.. yani bebek hakkında demiyorum bak.. kendisinden.. yani genel olarak düşüncelerinden cümlelerinden hoşlanmadım... hamile olmasada bu düşüncem böyle olacaktı...
anlayışlı bir kimse eleştirileri kabul eder, biraz düşünür gerçeklik payı nedir diye.. ve bir sonuç çıkarmaya çalışır... ama papati ne yaptı... ağladı ve ben gidiyorum dedi =) anlatabildim mi derdimi...
o yüzden dedim hamileler beni yanlış anlamayın diye... lafım hamile olanlara değil..sadece papati ye
hamile olduğu için böyle hassas olduğunuda düşünmüyorum.. genel olarak zaten böyle bir yapıya sahip... buda beni rahatsız etti.. dikkat ettiyseniz kendisine tek bir cümle yazmadım şimdiye kadar...
örnekde verdim zaten... sen yada şekerkız yada prayforU böyle değiller.. sizlerde hamilesiniz ama ne dediğinizi biliyorsunuz... iş hamile olup olmamakda değil anlayacağınızz...
kimse kimseyi kırmasın üzmesin... gereksiz cümleler kurulduğunda diğer kişiler (mesela ben) üzülüyo olabilirim... o yüzden seçerek konuşmak laızm.....

ama lütfen emine benim amacım böbürlenmek değildiki hayatımda ben kimseyi kıramam ama sanırım direk yazdıklarımı okuyunca öylemi algıladın valla ben gece uyuyamam düşünmekten mafoldumben

Aradaşlar bir süredirli sizi takip ediyorum ve aranızdaki dialoglar beni çok etkiledi ve bende aranıza katılmak istedim(tabi kabul ederseniz)sırnaşık şeyAma bugün biraz konuları okuyunca,ufak bir gerginlik çıktığını gördüm.Nazar değdim istemeden herhalde size.

tmama bukadar hoşlanılmayan birisiysem gerçekten söyleyin rahatsızlık vermeden giderim ...halen devam ediyorsunuz ama yapmayın lüğtfen ya

ya canım sacmalama lutfen
hadı muhabbete devam
aksam yemeklerını saysın herkes
ay kocısım aksam dısarıda yıyelım dedı
vazgecerse bende sırf pılav var yanarım cıdden

opuyorumnanaktan akşama lahana sarma ve dolma varcokacimcoook kız sende pilavın yanına ya salata ya da cacık yaparsın olur biter aslında bi çorbada fena olmazcokacimcoook

sen de kendince haklısın birtanem sana bir şey demiyorum . eminim aslında amacın böbürlenmek değil.dualarında bizler de varız bunu da biliyorum ama hani derler ya tok açın halinden anlamaz diye.artık hamile olduğumuz için bazen onları anlayamayabiliriz onlar da bizi anlayamayabilir.ama bizim daha dikkatli olamamız lazım çünkü çok kısa bir süre önce biz de onların olduğu taraftaydık.hormonlarımızdan dolayı alınganlıklarımız olacak onlarda bizi anlayacaklar.öyle kızıp gimek yok e mi tatlım?opuyorumnanaktan

estağfurullahh...
yok öyle birşey.. yerimseniben
ee hoşgelddiinnnnn a.s.

olur mu canım öyle şey.herkes kendine göre haklıydı.emin olun papatinin de amacı böbürlenmek falan değil.bitti gitti konu kapandı.hiç olmamış gibi devam ediyoruz sohbete okiş? kaydirigubbakcemile5

Yaa kimse gitmiyor herkes otursun yerine kızlar
bu konuşmayı kapatalım:)
kızlar bende yemek yok
yemekte yapmak istemiyorum
aslında bu araalr hiçbirşey yapmak istemiyorum

ya ama bne nezamandır buradayaım az çok tanıyorsuznu beni...onlara mafoldumbenduam şudur ki inş. en kısa zamanda hamile klaıp bu hormonları yaşamaları aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…