ben her zamanki suskunluğuma geri dönüyorum şakkıdı
düşüncemi söyledim sadece.. defalarca yazdım bu düşüncemi sonra sildim.. hadi kırmayayım üzmeyeyim heyecanlı anne adayını dedim ama... olmadı...
haddimi aştıysam özür dilerim...
kimse üzülmesin istiyorum ben...
tüm anne adaylarını da kocaman öpüyorum.. opuyorumnanaktan
a.s.
emin olun sizleri çok seviyorumm.... pcos olup hamile kalanları gördükçe ise daha da çok seviniyorum.. bana umut oluyor... sizler sayesinde pcos yüzünden üzüntü çekmenin anlamsız olduğunu anladım.. paylaştıkça rahatladım...
sağolun varolun =)
sanırım bugün herkes hassas gününde.lütfen 10 kadar sayarak derin nefes alalım kızlar.fazla geçmişe bakamadım ama kendi düşüncelerimi şöyle özetliyeyim.Allahıma çok şükür çok fazla bekletmeden çift çizgiyi nasip etti.Ama bu demek değil ki her şey kesin.Allah nasip ederse kucağıma alabileceğim.Bundan sonra da burada olacağım çünkü hem hamile olan hem de olmaya aday arkadaşlarımla paylaşacağım çok şey var.Hamile olmayanların dualarını alıp onlara dualar etmeye devam edeceğim.hamile olanlarla ise bilgi paylaşımı yapacağım.İnanın burada hamile olmak da olmamak kadar zor.çünkü herkesi o kadar çok seviyorum ki kimseyi üzmek istemiyorum.benim hamileliğimin kimseyi üzmesini istemem.O nedenle mümkün olduğunca genel konulardan bahsetmeye çalışıyorum.Bugün yaşananlar beni çok üzdü.Supreme'yi çok seviyorum çok da mutlu oldum haberiyle ama her hamile için halay çekmeme rağmen onun için çekemedim çünkü 2 acılı arkadaşım var.neyse benim süşüncem bu.Lütfen kimse topikten ayrılmasın.kardeşe sohbetlerimize devam edelim
haftaya gidelim diye karar verdik eşimle hem belki kalp atışını da duyarız.zaten ancak o zaman kesinleşicek Allah nasip ederse.
aramızda hamişler var bebişleri için bakarız di mi lorkeeee
Yenı hamıleler sıze bır sıte onerıcem
cok ucuz bebıs kıyafetlerı var
cocukkiyafetleri.com
hamileyimmmmmmmmmmmm
arkadaşlar beni sakın yanlış anlamayın hamile kalan arkadaşlara gerçekten çok seviniyorum çünkü ben bunun zorluğunu bildiğim için kimse yaşamasın istiyorum.ben sadece bu tür konuşmalara bozuluyorum.ben her duamda sadece kendim için değil bütün arkadaşlarım için hayırlı bebekler diliyorum.beni bu topigte görmek istemezseniz söyleyin kırılmam canınız sağolsun.
bak ben şuna inanıyorum.ben burada hamile haberiyle gelen arkadaşlara kendim hamile kalmış gibi sevindim ve test yapacaklara dualar ediyorum.olabildiğince arkadaşlarımın duygularını paylaşmaya çalıştım ve çalışacağım.Bu bebeğin sizlerin duası ile Allah'ımın lütfu olarak bana hediye edildiğini düşünüyorum.
arkadaşlar beni sakın yanlış anlamayın hamile kalan arkadaşlara gerçekten çok seviniyorum çünkü ben bunun zorluğunu bildiğim için kimse yaşamasın istiyorum.ben sadece bu tür konuşmalara bozuluyorum.ben her duamda sadece kendim için değil bütün arkadaşlarım için hayırlı bebekler diliyorum.beni bu topigte görmek istemezseniz söyleyin kırılmam canınız sağolsun.
benim demek istediğim hamile olanlarla olmayanlar değil asla.. yanlış anlaşılmasın.. ben öyle birşey söylemedim... benim düşüncem şu.. papati sürekli kendisinden bahsediyor.. ve bu da bana bencillik gibi geliyor.. yani bebek hakkında demiyorum bak.. kendisinden.. yani genel olarak düşüncelerinden cümlelerinden hoşlanmadım... hamile olmasada bu düşüncem böyle olacaktı...
anlayışlı bir kimse eleştirileri kabul eder, biraz düşünür gerçeklik payı nedir diye.. ve bir sonuç çıkarmaya çalışır... ama papati ne yaptı... ağladı ve ben gidiyorum dedi =) anlatabildim mi derdimi...
o yüzden dedim hamileler beni yanlış anlamayın diye... lafım hamile olanlara değil..sadece papati ye
hamile olduğu için böyle hassas olduğunuda düşünmüyorum.. genel olarak zaten böyle bir yapıya sahip... buda beni rahatsız etti.. dikkat ettiyseniz kendisine tek bir cümle yazmadım şimdiye kadar...
örnekde verdim zaten... sen yada şekerkız yada prayforU böyle değiller.. sizlerde hamilesiniz ama ne dediğinizi biliyorsunuz... iş hamile olup olmamakda değil anlayacağınızz...
kimse kimseyi kırmasın üzmesin... gereksiz cümleler kurulduğunda diğer kişiler (mesela ben) üzülüyo olabilirim... o yüzden seçerek konuşmak laızm.....
ya canım sacmalama lutfen
hadı muhabbete devam
aksam yemeklerını saysın herkes
ay kocısım aksam dısarıda yıyelım dedı
vazgecerse bende sırf pılav var yanarım cıdden
bende sizleri çok seviyorum sebin ama hamileliğinle böbürleniyorsun denmesi çok ağrıma gitti... namaz kılıp kendim için dua edince sizlere etmesem eksik görüyorum kendimi okadar benimsemişimki eşime bile anlatıyorum ne güzel bi siteymiş falan diyor ama bugün nedense hep bi yanlış anlaşılma var
Allah utandırmasın
tam ezan vaktı
soyluyorum
Allah kucagına aldıgını gostersın ınsallah
Aradaşlar bir süredirli sizi takip ediyorum ve aranızdaki dialoglar beni çok etkiledi ve bende aranıza katılmak istedim(tabi kabul ederseniz)sırnaşık şeyAma bugün biraz konuları okuyunca,ufak bir gerginlik çıktığını gördüm.Nazar değdim istemeden herhalde size.
opuyorumnanaktan akşama lahana sarma ve dolma varcokacimcoook kız sende pilavın yanına ya salata ya da cacık yaparsın olur biter aslında bi çorbada fena olmazcokacimcoook
sen de kendince haklısın birtanem sana bir şey demiyorum . eminim aslında amacın böbürlenmek değil.dualarında bizler de varız bunu da biliyorum ama hani derler ya tok açın halinden anlamaz diye.artık hamile olduğumuz için bazen onları anlayamayabiliriz onlar da bizi anlayamayabilir.ama bizim daha dikkatli olamamız lazım çünkü çok kısa bir süre önce biz de onların olduğu taraftaydık.hormonlarımızdan dolayı alınganlıklarımız olacak onlarda bizi anlayacaklar.öyle kızıp gimek yok e mi tatlım?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?