- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Aradaşlar bir süredirli sizi takip ediyorum ve aranızdaki dialoglar beni çok etkiledi ve bende aranıza katılmak istedim(tabi kabul ederseniz)sırnaşık şeyAma bugün biraz konuları okuyunca,ufak bir gerginlik çıktığını gördüm.Nazar değdim istemeden herhalde size.
ya canım sacmalama lutfen
hadı muhabbete devam
aksam yemeklerını saysın herkes
ay kocısım aksam dısarıda yıyelım dedı
vazgecerse bende sırf pılav var yanarım cıdden
Aradaşlar bir süredirli sizi takip ediyorum ve aranızdaki dialoglar beni çok etkiledi ve bende aranıza katılmak istedim(tabi kabul ederseniz)sırnaşık şeyAma bugün biraz konuları okuyunca,ufak bir gerginlik çıktığını gördüm.Nazar değdim istemeden herhalde size.
benim demek istediğim hamile olanlarla olmayanlar değil asla.. yanlış anlaşılmasın.. ben öyle birşey söylemedim... benim düşüncem şu.. papati sürekli kendisinden bahsediyor.. ve bu da bana bencillik gibi geliyor.. yani bebek hakkında demiyorum bak.. kendisinden.. yani genel olarak düşüncelerinden cümlelerinden hoşlanmadım... hamile olmasada bu düşüncem böyle olacaktı...
anlayışlı bir kimse eleştirileri kabul eder, biraz düşünür gerçeklik payı nedir diye.. ve bir sonuç çıkarmaya çalışır... ama papati ne yaptı... ağladı ve ben gidiyorum dedi =) anlatabildim mi derdimi...
o yüzden dedim hamileler beni yanlış anlamayın diye... lafım hamile olanlara değil..sadece papati ye
hamile olduğu için böyle hassas olduğunuda düşünmüyorum.. genel olarak zaten böyle bir yapıya sahip... buda beni rahatsız etti.. dikkat ettiyseniz kendisine tek bir cümle yazmadım şimdiye kadar...
örnekde verdim zaten... sen yada şekerkız yada prayforU böyle değiller.. sizlerde hamilesiniz ama ne dediğinizi biliyorsunuz... iş hamile olup olmamakda değil anlayacağınızz...
kimse kimseyi kırmasın üzmesin... gereksiz cümleler kurulduğunda diğer kişiler (mesela ben) üzülüyo olabilirim... o yüzden seçerek konuşmak laızm.....
ama lütfen emine benim amacım böbürlenmek değildiki hayatımda ben kimseyi kıramam ama sanırım direk yazdıklarımı okuyunca öylemi algıladın valla ben gece uyuyamam düşünmekten mafoldumben
kızlar geçmişe de bakamadım ama şekerkız bebeğini düşürdü bilginiz var dimi çok üzüldüm...
vazgecerse kendı bılır yedırırsın pılavı lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
valla oyle pilav ve ekmek kafamçokkarıştı
ne ıstersın aksama sorusunun cevabını hıc alamıyorum zaten
:lepi:
sürçü lisan ettiysem affola... kimseyi kırmak istemem diye tekrar altını çizerek söylüyorum.. sadece ilk günden beri aklımda olan şeyi paylaştım bugün... yinede bir düşünmek gerek neden diğer hamileler için bu tür eleştiriler olmuyor diye????????
herkese hayırlı akşamlarr...
allah herkesin gönlüne göre versinnnn....
sürçü lisan ettiysem affola... kimseyi kırmak istemem diye tekrar altını çizerek söylüyorum.. sadece ilk günden beri aklımda olan şeyi paylaştım bugün... yinede bir düşünmek gerek neden diğer hamileler için bu tür eleştiriler olmuyor diye????????
herkese hayırlı akşamlarr...
allah herkesin gönlüne göre versinnnn....
sorma yaaa. sadece o olsa aleyna34 de bebişini kaybetti :çok üzgünüm:
olur mu canım öyle şey.herkes kendine göre haklıydı.emin olun papatinin de amacı böbürlenmek falan değil.bitti gitti konu kapandı.hiç olmamış gibi devam ediyoruz sohbete okiş? kaydirigubbakcemile5
tamam canım boşver gitsin amacım seni üzmek değildi yanlış anlama inan bizlerde çok hassasız bundan sonra biribirimizi kırmak yok okopuyorumnanaktangece rahat rahat uyu anne huzursuz olunca bebeğe yansır sen çok fazla duygusallaşmışsın canım biraz toparlan bebeğin için.
Yaa kimse gitmiyor herkes otursun yerine kızlar
bu konuşmayı kapatalım:)
kızlar bende yemek yok
yemekte yapmak istemiyorum
aslında bu araalr hiçbirşey yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?