Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar neler oluyor dağılmışsınız? arkadaşlar 3 günlük dünyada 5 kuruşluk yaşıyoruz bence böyle şeylere takılmayın. insanları olduğu gibi kabullenin. hepimizin yaradanı bir değil mi_? hepimizin peygamberi bir değil mi? hepimiz topraktan gelmedik mi? ne gerek var böyle şeylere boşverin. allahım önce bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. sonra da hamişleri bir nefeste kurtarsın evlatlarına sağsağlim kavuştursun.

ilk ve son olur bu tatsızlık merak etme.Hoşgeldin aramıza a.s.

kızlar geçmişe de bakamadım ama şekerkız bebeğini düşürdü bilginiz var dimi çok üzüldüm...

ya canım sacmalama lutfen
hadı muhabbete devam
aksam yemeklerını saysın herkes
ay kocısım aksam dısarıda yıyelım dedı
vazgecerse bende sırf pılav var yanarım cıdden

vazgecerse kendı bılır yedırırsın pılavı lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

hosgeldın canım ...dedıggın gıbı ınsan bı sure okuyuunca muhabbetın guzel oldugunu farkedıo hemen bende oyle katıldım gecen ay zemuszemus
nazarlık olmus olabılırız senden sebep degıl ama kendı kendımıze bıle ne guzel topıgımız deyıp duruoz ya ..sık sık masallah deyelım bundan sonra

Bu hepimiz için geçerli tabi.konuşurken dikkat etmek lazım.haklısın.neyse konuyu kapatalım neşemiz yerine gelsin biraz yerimseniben

ama lütfen emine benim amacım böbürlenmek değildiki hayatımda ben kimseyi kıramam ama sanırım direk yazdıklarımı okuyunca öylemi algıladın valla ben gece uyuyamam düşünmekten mafoldumben

tamam canım boşver gitsin amacım seni üzmek değildi yanlış anlama inan bizlerde çok hassasız bundan sonra biribirimizi kırmak yok okopuyorumnanaktangece rahat rahat uyu anne huzursuz olunca bebeğe yansır sen çok fazla duygusallaşmışsın canım biraz toparlan bebeğin için.

sürçü lisan ettiysem affola... kimseyi kırmak istemem diye tekrar altını çizerek söylüyorum.. sadece ilk günden beri aklımda olan şeyi paylaştım bugün... yinede bir düşünmek gerek neden diğer hamileler için bu tür eleştiriler olmuyor diye????????
herkese hayırlı akşamlarr...
allah herkesin gönlüne göre versinnnn....

aa nereyeeeeeeeeeee Şeniz

nereye kaçıyon kız daha akşam menünü söylemedin.tembel seniiii yoksa yemeğin yok mu? (diyene de bak evde yemek yok.tencere dibin kara seninki benden kara :roflol:)

sorma yaaa. sadece o olsa aleyna34 de bebişini kaybetti :çok üzgünüm:

aaaaaa tüh çok üzüldüm yaaaa o daha yeni farketmişti değil mi bugün baktım yazdım hatta tebrikler diye. daha kan testi yaptırmadım diyordu son yazısında. tüh yaa allahım sabır versin inşallah çok üzüldüm bak ona da içime doğmuş.mafoldumben

olur mu canım öyle şey.herkes kendine göre haklıydı.emin olun papatinin de amacı böbürlenmek falan değil.bitti gitti konu kapandı.hiç olmamış gibi devam ediyoruz sohbete okiş? kaydirigubbakcemile5

tamam canım ben burdayım gitmiyorum bir yere sadece sordum görüşmek istermisin bunda sonra diye belki söylediklerimden dolayı kızmışsınızdır bana diye düşündüm.madem öyle ben gitmiyorumhihoyyytopuyorumnanaktan

evet aşırı duygusallaştım bugün sabhatan buyana kaç defa ağladım ve halen ağlıyorum ama ben sulu göz oldumdan değil herşey etkiliyıor beni bilerek yapmıyorum ki tm bebeğim için kendimi toplıcam sizleride kırdımsa özürdilerim ama ne olur bidaha böbürlendi demeyin çok üzüldüm hayatta hiç sevmedim bişi opuyorumnanaktan

Yaa kimse gitmiyor herkes otursun yerine kızlar
bu konuşmayı kapatalım:)
kızlar bende yemek yok
yemekte yapmak istemiyorum
aslında bu araalr hiçbirşey yapmak istemiyorum

ya ayselım sen bole olma bak sen topıkcı basısın ...neden bugunlerde sıkıntılısın ...mutlu ol neselen ...
bazen bole ustumuze gelıo bazı seyler ole bı donemdesın heralde ama bızler ne ıcın varız...konus geyık yap rahatlamaya calıs zemuszemus
eve gıdınce guzel bı muzık ac ıkı gobek at ıyı gelıo valla kaydirigubbakcemile2

Ben kurutmalık biber ve kurutmalık salatalık dolması yaptım.Birazdan pişercokacimcoookYanına da ayran yapıcam

Bende eve giderken kızarmış tavuk alayım bari
çok basite kaçtım di mi
bir salata bir makarna bir çorba hazırından:)

Bu arada okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm.Onları çok iyi anlıyorum bende 4.5 aylık hamileyken düşük yapmıştım haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…