Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar benide listeye ekleyin bende 6 ocakta olacaktım ama hala tık yok..
yarın test alıp yapmak istiyorum bakalım hayırlısı

selam kızlar benden kotu haber adet oldum dun yarın doktora gıdıyorum asılamaya baslıcaz kardesım hocasına gosterecek ınsallah ayrıntıları yarın yazarım ama ıyıyım cok uzulmedım sankı bu sefer asılamada korkutuyo benı ama hakkımızda hayırlısı opuyorum kızlar...............

hem geçmiş olsun hem hayırlısı olsun umudunu yitirme allahın izniyle herşey olur

arkadaşım üzülmemene sevindim hayırlısı olsun senin için rabbim en kısa zamanda bi evlat nasip etsin sana :ecrin_bebek:

kızlarrr ben eve döndüm... yaa kızlar tabi daha çok erken gibi ama benim tutmadı galiba bu klomen denemesi... bende hiç belirti yok... kasık batmaları geçti sayılır.Sadece bugün bişiy oldu markette minik kornişon turşular vardı sabah bişeyler almaya gitmiştik acayip canım çekti eşime dedim ki 1 tane istesene. o da tuttu hemen aldı birazcık. kıtır kıtır 3-4 tane turşu yedim sabah sabah aç karnına.
Tek olay bu oldu ama bu da aslında normalde de olabilecek bir durum eyvahedigeldismile yaaa bu belirtiler ne zaman başlar acaba???

kızlar iyi geceler size bişey sorucam
regle 3 gün var bende su gibi akıntı var sizce bu reglemi bebişemi delalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…