kızlar bende şu tickerlardan yapmak istiyorum nasıl yapıyonuz
canm özel mesaj varya üstte sağda oa bas. sol alanda profil ayarlarında göreceksin
canm özel mesaj varya üstte sağda oa bas. sol alanda profil ayarlarında göreceksin
saolasın canım yattım zaten oglene kdr sonra esım geldı bıseyler yedık ıyyım sukur kendıme geldım yanı uyuyunca ...ılık ballı suda ıyı geldı..Aman canım nazar değmiş sana yaaa...dikkat et kendine... bilirim o duyguyu.böyle insanın ruhu çekiliyor gibi oluyo... Mevye şekeri lazım vücuduna. Elma gibi bir meyve varsa ondan ye... bugün çok efor harcama kendini yorma dinlen biraz.Geçmiş olsun.
sagol canım guya esım ısteyken evı supurecektım bende ama kalkamadım bıle ...lorkee canım dikkat et kendine sakın yorucu iş yapma dinlen canım benim
vALLA bacak agrısı benım adetımın habercısı
herkesten herkese degısebılır tabıı
bende cok oluyor bazen romatızmadan bıle suphelenıyorum kendm ıcın
kasıklardakı acı guzel bır belırtı dıye bılıyorum
adete az kalmıs
ne zaman testı tekrarlamayı dusunuyorsun?
hoşgeldin aramıza.32 günde bir mi regl oluyorsun?bence regl gününü bekle.ağızda garip tad olur diyorlar.inş. hamilesindir.bilemiyorum ki herkeste farklı belirtiler oluyor.
BENDE SON HESAPLARI YAPIYORUM 1,30 SAAT SONRA ÇIKMIŞ OLURUM SANIRIM
AYYY ÇIKMAK İSTİYORUMMM
BENDE C.TESİ TATİLİ İSTİYORUM:enbuyukkk:
slm kızlar doktordan geldim şimdi tahlil yaptrdım sonucunu cuma alıcam cuma yumurta takibine başlıcak doktor klomen verdi bugün başlıcakmışım birde pregnyl 5000 iğne verdi izmitin altını üstüne getirdim bulamadım aradım doktoru oda bulabilirsen iyi olur bulamazsan klomene başla dedi babamda adapazarında bulmuş eşimde bna kızdı normal yoldan olmuyomuydu diye niye dallanıp budaklandırıyosun dedi moral sıfır şuan
canım ybancıdan istemmemişsinki babandan istemişsin.amaaan takmıcan erkek milleti bazen abuk subuk şeye kızarlar.klava:
slm kızlar doktordan geldim şimdi tahlil yaptrdım sonucunu cuma alıcam cuma yumurta takibine başlıcak doktor klomen verdi bugün başlıcakmışım birde pregnyl 5000 iğne verdi izmitin altını üstüne getirdim bulamadım aradım doktoru oda bulabilirsen iyi olur bulamazsan klomene başla dedi babamda adapazarında bulmuş eşimde bna kızdı normal yoldan olmuyomuydu diye niye dallanıp budaklandırıyosun dedi moral sıfır şuan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: tuğba inanırmısın bilmem ama bugün aklıma geldin bu tuğba naptı ki günüde yakın dedim benimle yakın zamnadaydı dedim çok sevindim canım ya inşallah bizlerde alırız bu güzel haberi inşallah bebişinde seni bırakmaz sımsıkı tutunur annesine :Saruboceq: ........
tubişim hiç kendini yorma tatlım
sürekli yat dinlen eşin sana istediğin filmleri alsın saatlerce film izle tatlım yeter ki dinlen
mutlu ol canım benim yaaa:)))))))
hayırlı olsun canım..kan degerlerin artsın inş
çok sevindim allah isteyince bak nasıl nasip ediyo inşallah seni terketmiycek artık sımsıkı tutunucak 2010 uğurlu geldi allahın izniyle eylül gibi kucağında inşallah senin için dua edicez ama sende artık eskisinden daha çok kendine dikkat et olurmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?