Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bende çıkayım artık... evi bi süpüreyim en azından... valla bi misafir gelse eve girmeden kaçar kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinizi... yine gelirim.

kızlar bende şu tickerlardan yapmak istiyorum nasıl yapıyonuz

saolasın canım yattım zaten oglene kdr sonra esım geldı bıseyler yedık ıyyım sukur kendıme geldım yanı uyuyunca ...ılık ballı suda ıyı geldı..
lorkee canım dikkat et kendine sakın yorucu iş yapma dinlen canım benim
sagol canım guya esım ısteyken evı supurecektım bende ama kalkamadım bıle ...
sımdı de o geldıgı ıcın kaldı zaten ızın vermz hayatta supureyım desemde suan yasakkelime
arada kacıp bakayım dedım ama kımse kalmamıs

BENDE SON HESAPLARI YAPIYORUM 1,30 SAAT SONRA ÇIKMIŞ OLURUM SANIRIM
AYYY ÇIKMAK ıSTıYORUMMM
BENDE C.TESı TATıLı ıSTıYORUM:enbuyukkk:

slm kızlar doktordan geldim şimdi tahlil yaptrdım sonucunu cuma alıcam cuma yumurta takibine başlıcak doktor klomen verdi bugün başlıcakmışım birde pregnyl 5000 iğne verdi izmitin altını üstüne getirdim bulamadım aradım doktoru oda bulabilirsen iyi olur bulamazsan klomene başla dedi babamda adapazarında bulmuş eşimde bna kızdı normal yoldan olmuyomuydu diye niye dallanıp budaklandırıyosun dedi moral sıfır şuan

GÜNLERİM DÜZENLİ DEĞİL AMA 13 OCAKTAN SONRA DENERİM ARTIK GELMEZSE.... zaten adet belirtileri de aynı oluyormuş... bizimki de umut işte

hoşgeldin aramıza.32 günde bir mi regl oluyorsun?bence regl gününü bekle.ağızda garip tad olur diyorlar.inş. hamilesindir.bilemiyorum ki herkeste farklı belirtiler oluyor.

hoşbulduk sağol.. yok düzensiz aslında 21- 35 arası sürekli değişiyo pko luym ilaç kullanıyodum bıraktım bu ay...boşverdim ya belki tutmuştur:) her zamankinden tek farkı adet dönemine yaklaştıkça kuruluk olurdu şimdi çok fazla akıntım var.. ve bu sancılar çok farklı bi sağ bi sol kasık çok şiddetli ağrıyo bacaklarda öle

canım ybancıdan istemmemişsinki babandan istemişsin.amaaan takmıcan erkek milleti bazen abuk subuk şeye kızarlar.klava:

canım ybancıdan istemmemişsinki babandan istemişsin.amaaan takmıcan erkek milleti bazen abuk subuk şeye kızarlar.klava:

bende öyle diyorum ama sebebsiz yere gurur yapıo doktor yazdıysa sebebsiz değildir heralde yok işte aramadığımız yer kalmadı babamda yanımızda netten adapazarındaki eczanelerin numaralarını aramış biyerde bulmuş ayırttırmış pazartesi alıcak kıyameti kopardı hepten moralim bozuldu birde klomenin kist yaptığı söyleniyo ayy kafayı yicem neyapiyim sebin sen akıl ver ben vazgeçmek istiyorum artık gittim tahlil yaptırdım muayne parası bidünya masraf ettirdim birde kist falan olursa kurtulamam bu adamın dilinden valla doktor yumurta takibine başlıcak cuma günü ayyy bıktımmm bunaldımsenağlama

ahh canım keşke bize söyleseydin ailene açmadan önce zaten klomen 5 gün sürecek o arada ben burdan alır 1 günde sana kargolardım.Alır almaz sana yollardım sende ertesi gün alırdın.Neyse olmuş olan.Umarım ilk denemende hamiş haberini alırız.hadi bakalım bebişine biraz daha yaklaşıyorsun şimdi üzülmeyi bırakta moral topla azcık.
İnşallah Şubat ayının başlarında güzel haberini alacağız.hihoyyyt

tubişim hiç kendini yorma tatlım
sürekli yat dinlen eşin sana istediğin filmleri alsın saatlerce film izle tatlım yeter ki dinlen
mutlu ol canım benim yaaa:)))))))

hayırlı olsun canım..kan degerlerin artsın inş

ÇOOOOOOOKKK SAOLUN CANLARIM...
full yatıyorum kızlar laptoptan çok nadir olarak bakabiliyorum ne var ne yok die...
günüme daha 3 gün var. yarın kan testini tekrarlicaz inşallah artmıştır :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…