ahh canım keşke bize söyleseydin ailene açmadan önce zaten klomen 5 gün sürecek o arada ben burdan alır 1 günde sana kargolardım.Alır almaz sana yollardım sende ertesi gün alırdın.Neyse olmuş olan.Umarım ilk denemende hamiş haberini alırız.hadi bakalım bebişine biraz daha yaklaşıyorsun şimdi üzülmeyi bırakta moral topla azcık.
İnşallah Şubat ayının başlarında güzel haberini alacağız.hihoyyyt
bende öyle diyorum ama sebebsiz yere gurur yapıo doktor yazdıysa sebebsiz değildir heralde yok işte aramadığımız yer kalmadı babamda yanımızda netten adapazarındaki eczanelerin numaralarını aramış biyerde bulmuş ayırttırmış pazartesi alıcak kıyameti kopardı hepten moralim bozuldu birde klomenin kist yaptığı söyleniyo ayy kafayı yicem neyapiyim sebin sen akıl ver ben vazgeçmek istiyorum artık gittim tahlil yaptırdım muayne parası bidünya masraf ettirdim birde kist falan olursa kurtulamam bu adamın dilinden valla doktor yumurta takibine başlıcak cuma günü ayyy bıktımmm bunaldımsenağlama
canım bak bende bu ay klomen kullandım ve iğne vuruldum... Kaldıki benim bünyem kiste çok yatkın bir bünye hatırlarsın belki durduk yerde 6cmlik kist olmuştu.Herkeste kist yapacak diye bir durum yok. Bak ben gittiğimde 20cm ve 26 cm yumurta olmuştu klomen sayesinde. doktor 16lık biraz daha büyüsün diye beklersek diğeri kiste çevirir dedi kaldıki ertesi gün vuruldum ve ozamana kadar 17 cm olmuştur. Yani bende klomen kist falan yapmadı henüz.
Ayrıca yapsa bile kalıcı kistler değil benim 6cmlik gibi adet görünce atılan kistlerden. Eğerki kist olursa doktorun bakar adet söktürücü verir adetten sonra da yine klomen verir.
cnm arkadaşım çok düşüncelisin çok sağol
klomeni aldım pregnyl 5000 diye bi iğne verdi onu bulamadım bitek moralim sıfır gaye yaaa
iyiki varsın cnmm:1hug:
Canım hemen telaş yapmışsın bulurduk klomenin bitene kadar zaten o klomen bitince vuruluyor.ben benimkileri gittiğim merkezden aldım ordan verdiler.sana da alırdım hemen kargo yapardım
sitede okudum da çoğu kist yapar diyo içimi rahatlattın çok sağol cnm inşallah biran önce hamile kalırızz sen ne zmaan başladın cnm klomene birde bu klomenden sonra çatlatma iğnesi vurulmak zorundamı sanırım bana verdiği iğne çatlatma iğnesi
senin günün ne zamandı cnm inşallah önce senin hayırlı haberlerini alırız
çok sağol cnm arkadaşım düşünmen bile yeter iyiki varsın rabbim sanada senin gibi yüreği güzel bebekler versin inşallah
sebin cnm merhaba nasılsın bebiş nasıl
sana bişey sorucam arı sütü kullanan senmiydin
bende öyle diyorum ama sebebsiz yere gurur yapıo doktor yazdıysa sebebsiz değildir heralde yok işte aramadığımız yer kalmadı babamda yanımızda netten adapazarındaki eczanelerin numaralarını aramış biyerde bulmuş ayırttırmış pazartesi alıcak kıyameti kopardı hepten moralim bozuldu birde klomenin kist yaptığı söyleniyo ayy kafayı yicem neyapiyim sebin sen akıl ver ben vazgeçmek istiyorum artık gittim tahlil yaptırdım muayne parası bidünya masraf ettirdim birde kist falan olursa kurtulamam bu adamın dilinden valla doktor yumurta takibine başlıcak cuma günü ayyy bıktımmm bunaldımsenağlama
tünaydın kızlarr bugün pazar tabi kimsecikler yok herkes kocişinin yanında :kedi: ben hala olmadım kızlar yarın doktora gidicem eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?