Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm arkadaşım çok düşüncelisin çok sağol
klomeni aldım pregnyl 5000 diye bi iğne verdi onu bulamadım bitek moralim sıfır gaye yaaa
iyiki varsın cnmm:1hug:

canım bak bende bu ay klomen kullandım ve iğne vuruldum... Kaldıki benim bünyem kiste çok yatkın bir bünye hatırlarsın belki durduk yerde 6cmlik kist olmuştu.Herkeste kist yapacak diye bir durum yok. Bak ben gittiğimde 20cm ve 26 cm yumurta olmuştu klomen sayesinde. doktor 16lık biraz daha büyüsün diye beklersek diğeri kiste çevirir dedi kaldıki ertesi gün vuruldum ve ozamana kadar 17 cm olmuştur. Yani bende klomen kist falan yapmadı henüz.
Ayrıca yapsa bile kalıcı kistler değil benim 6cmlik gibi adet görünce atılan kistlerden. Eğerki kist olursa doktorun bakar adet söktürücü verir adetten sonra da yine klomen verir.

sitede okudum da çoğu kist yapar diyo içimi rahatlattın çok sağol cnm inşallah biran önce hamile kalırızz sen ne zmaan başladın cnm klomene birde bu klomenden sonra çatlatma iğnesi vurulmak zorundamı sanırım bana verdiği iğne çatlatma iğnesi
senin günün ne zamandı cnm inşallah önce senin hayırlı haberlerini alırız

cnm arkadaşım çok düşüncelisin çok sağol
klomeni aldım pregnyl 5000 diye bi iğne verdi onu bulamadım bitek moralim sıfır gaye yaaa
iyiki varsın cnmm:1hug:

Canım hemen telaş yapmışsın bulurduk klomenin bitene kadar zaten o klomen bitince vuruluyor.ben benimkileri gittiğim merkezden aldım ordan verdiler.sana da alırdım hemen kargo yapardım

Canım hemen telaş yapmışsın bulurduk klomenin bitene kadar zaten o klomen bitince vuruluyor.ben benimkileri gittiğim merkezden aldım ordan verdiler.sana da alırdım hemen kargo yapardım

çok sağol cnm arkadaşım düşünmen bile yeter iyiki varsın rabbim sanada senin gibi yüreği güzel bebekler versin inşallah

ben 27 aralıkta içmeye başladım 31 aralıkta bitti ilaç.4 Ocakta kontrolüm oldu 5 ocak sabah 11de de iğnelerim vuruldu. ben 2 tane 5000mg lik pregnyl vuruldum.

ayy kızlar ben kayınvalidemlere gidiyorum bugün akşam ve muhtemelen yarın yokum.P.tesiyi bilemiyorum. Öpüyorum hepinizi.

tubiloshh cnm tekrar tebrikler
nasıl öğrendin ne zamna öğrendin analatsana
varmı yaptığıözel bişey

sıkma kendini canım bende geçen ay klomen ve prengly kullandım o ay tutmadı yumurtalarım kiste dönüşmedi klomenin etkisiyle bu ayda 3 folikül oluşmuş beklemedeyiz sıkma kendini inş. bir seferde gebiş olursun

tünaydın kızlarr bugün pazar tabi kimsecikler yok herkes kocişinin yanında :kedi: ben hala olmadım kızlar yarın doktora gidicem eyvahedigeldismile

ekakal----------------------5,10 ocak
N83------------------------- 6 ocak
bitan ----------------------- 8 ocak
kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
emineu------------------ 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
A&S------------------------ 13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak

:lepi: zafer haftası olsun bu hafta size :Saruboceq:

ayselcim listedeki azize 1 arkadaşımız bebeğni kaybetmiş. :gitme:

mrb ben aranıza yeni katıldım 6 ocakta hamile olduğumu öğrendim.dün doktora gittim.çok değişik bi duygu.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…