Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet 21 ınde cıkacak foyamız kaydirigubbakcemile3
ya olacak ya olacak dıyelım
hormonlarımıza mesaj olsunn laelaelaelaelae

evet 21 ınde cıkacak foyamız kaydirigubbakcemile3
ya olacak ya olacak dıyelım
hormonlarımıza mesaj olsunn laelaelaelaelae

yaa bugün adet olacak gibi karnıma ağrı giriyor.hani gaz sıkışması gibi bir ağrısı olur ya adet öncesi günlerin. aynen öyle.

yaa bugün adet olacak gibi karnıma ağrı giriyor.hani gaz sıkışması gibi bir ağrısı olur ya adet öncesi günlerin. aynen öyle.

ooo hadı bakalım
guclubacismile
benımde belırtım yok dıyımce kasıgım pıtpıt atmaya basladı
benım belırtılerı takmıyorum ben
lakın gecen sefer belırtıden resmen yatak dosek olmustum
baslaarım belırtıye dıyıp ben bır cay koyım gelıııım

yaa bide dün ne oldu biliyo musun... belki okumuşsundur akşam yazdım... sabah eşim ve görümcemle markete gittik alışverişe daha kahvaltı bile yapmamıştık. şarküteride minik kornişon turşu vardı ayy birden canım bir çekti...eşime dedim 1 tane istesene canım çekti dedim. oda gitti birazcık aldı evde de yersin dedi. o dakika 3-4 tane yedim ondan aç karnıma. kaydirigubbakcemile3
Ama şimdi diyorumki normalde de insanın canı çekebilir.

barays+, gyshnky, mugmug1, papatipapati, prayforU
merhaba kızlar nasılsınız bakalım cumadan beri...
ben h sonunu ufak kazalarla da olsa atlattım sukur :Saruboceq:
ctesı bayılıyodum yazdım buraya pazar da sıcak su torbası popomun altında yandan delık olmus akmaya basladı ve cok sukur ucuz atlattım ufak bı yanıkla :kedi:

QUOTE=EKAKAL;10942829]selam kızlar benden kotu haber adet oldum dun yarın doktora gıdıyorum asılamaya baslıcaz kardesım hocasına gosterecek ınsallah ayrıntıları yarın yazarım ama ıyıyım cok uzulmedım sankı bu sefer asılamada korkutuyo benı ama hakkımızda hayırlısı opuyorum kızlar...............[/QUOTE]
hayırlısı olsun eda hep bırlıkte yola devam edıyoruz zaten ...ınsallah 14 subat hedıyesı olacak dıye umıt edıyorum bebelerımız...

ohh cok guzel yapmıssınız valla sıkılmakta halklısın kesınlıkle o yuzden sana ıy gelmıstır ve bu moralın gerı donusumu tabııkı bebe olur ınsallah zemuszemus

ya sen bakma doktorların bazısı kendını ne zannedıyorsa Allah ın ısı bellı mı olur hemen kestırıp atıyolar ınsallah kan testın cok guzel cıkarda carparsın doktorun suratına aksam aklinialirimsmile

Allah yardımcın olsun canım ya valla zor ısın kararsız ınsanlarla cok zorlanırım bende hele ıs hayatında daha da cekılmez olurlar sanırım...
ınsallah bebegının ve senın dınlenmen rahata ermen ıcın Rabbım onları bı karara erdırır artık...kolay gelsın :Saruboceq:

kızlar off yaa evde olmak istiyorum
ama kocacığımlar dün gezmek temiz hava almak iyi geldi
arkadaşlarla buluştuk açık havada hamsi ızgara yaptık
sonra da sıcak çay içtik:)

valla dedıgın gıbı her zaman olabılecek seylerı bıle buna yormaya baslıyoruz artık ama ınsallah senın kı oyle degıldır ...
bende hıc sevmedıgım halde asure yemıstım kaydirigubbakcemile3
canım bende iyiyim 21 inde kan testi yaptırıcam... mümkün olduğu kadar kendimi dinlememeye çalışıyorum ama pek başarılı değilim bu konuda kaydirigubbakcemile3
hıc dusunmıcem dedıgıgnde bıle dusunuyo zaten ınsan boshayallersmile
hele son bı hafta dusunmuyorum dıyen yalan soyler aklinialirimsmile
esımın en ufak bı hareketınde bıle gıcıklık yapıom mesela dur hamıle olabılırım falan dıye son haftadaysam lülülülülülü cok zevklı oluo

kızlar şimdi tahminlerime göre salı günü yumurtluycam
şimdi pazar sabah ilişki oldu
düşünüyorum hesaplıyorum bi çıkar yol bulamıyorum sonra ne zamanlar olmalı

lorkee canım ucuz atlatmışsın walla aman aman çok dikkat
canım benim yaa görünmez kaza derler yaa aynısını yaşamışsın walla
geçmiş olsun canım benim

ohaoldumsmile
lülülülülülü
ılahı Gaye
valla bızım hamılelık surecımızı merak edıyorum ben
Allah kocalarımıza sımdıden yardım etsın
valla bende hamıle olmadan penguen yuruyusune bıle basladım
psıkolojık hamıle duusncesınden kafayı yemeden su cocuklarımızı kollarımıza alsak..artık...

:lepi:
benımde kocısım haftasonu gobısıme boyle ufak bır saplak attı
bende ne yapıyorsun sen dıye tepkı verdım ona
ay hepımız aynıyız
cok mutlu oluyorum benım gıbı kızları gorunce
opesım geldı senı
:kedi:

ayy walla hamile olalım bir an önce de daha çok naz yapalım di mi:)

lorkee canım ucuz atlatmışsın walla aman aman çok dikkat
canım benim yaa görünmez kaza derler yaa aynısını yaşamışsın walla
geçmiş olsun canım benim
evet canım bu sabah zaten sadaka verdım valla hsonu bı acaıb gecınce tedırgın oldum ..az sadaka cok bela defeder derler ya ıcım rahatladı verınce ..

kızlar şimdi tahminlerime göre salı günü yumurtluycam
şimdi pazar sabah ilişki oldu
düşünüyorum hesaplıyorum bi çıkar yol bulamıyorum sonra ne zamanlar olmalı

bence salı pers ve ctesı sabahları calısın

ay cok gecmıs olsun
onlar cok tehlıkelı ya
dıkkat et bebısım ya

saol canım valla ılk defa basıma gelıo yıllardıe kullanırım sıcak su torbasını ama sanırım kılo aldım dayanamadı kaydirigubbakcemile3
bıde sınırlerım bozuldu gece gece gulme krızıne gırıdım olay sonrası esımde bakıo yazık kafayı yedı bu yasta hatun dıye delikafadulden

olumunekankayizsmile ohhhhh afiyet olsun benim arkadaşıma yediğin kadar pıtırcıgın olsun hepsinin içi bebiş dolsunnnnnnnn zemuszemus
LORKEE
canım ya valla geldimi üstüste gelir derler ya hadi geçmiş olsun şimdiden opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile gel bende senı opeyım...
bıde o cok gıdıklanıo hemen sonra hıncını almak ıcın ustume yurudugu an tepkım bu abka hamıle olabılırım dur katılıp kalırsam yapma vs vs vs :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…