evet canım yaa sorma... bende çıkıp gezeyim dedim ama hava çok soğuk şimdi bide hamişlik varsa iyice riske atmiim kendimi dedim. iğneden sonraki 3. gün ve 4. gün bi yere uzanırken ve yerden bişey alırken kasığımda batmalar oluyordu.gerilmeler oluyordu.Dün eve gelince soyunurken baktım göğüs uçlarım biraz koyulaşmış ama ben hepsini iğneye bağlıyorum.İğne de bu belirtileri yapıyor. O yüzden ben 21 ini bekliicem. 21 inde zaten herşey meydana çıkacak.
evet 21 ınde cıkacak foyamız kaydirigubbakcemile3
ya olacak ya olacak dıyelım
hormonlarımıza mesaj olsunn laelaelaelaelae
yaa bugün adet olacak gibi karnıma ağrı giriyor.hani gaz sıkışması gibi bir ağrısı olur ya adet öncesi günlerin. aynen öyle.
ooo hadı bakalım
guclubacismile
benımde belırtım yok dıyımce kasıgım pıtpıt atmaya basladı
benım belırtılerı takmıyorum ben
lakın gecen sefer belırtıden resmen yatak dosek olmustum
baslaarım belırtıye dıyıp ben bır cay koyım gelıııım
gayecim düşüncen için tşk ederim nasılsın görüşmeyeli
cumartesi kocişim beni trabzona götürdü meydanda alışveriş yaptık sonra avatar a gittik sinemaya muhteşemdi mutlaka 3 boyutlu izleyin kızlar sonra tavuk burger ısmarladı bana en son da sahilde çay içtik evimize döndük muhteşem bigünde sevdigim herşeyi yaptık var ya süper geldi bana patlıycaktım az daha burda zemuszemus
ya sen bakma doktorların bazısı kendını ne zannedıyorsa Allah ın ısı bellı mı olur hemen kestırıp atıyolar ınsallah kan testın cok guzel cıkarda carparsın doktorun suratına aksam aklinialirimsmileslm kızlar şimdi doktordan geliyorum doktor çok moralimi bozdu( gebelik kesinlikle yok dedi alttan baktırmak istemiyodum ama zorladı beni yara var dedi kan testi zorla istedim de yazdı kanı verdim şimdi saat 4 gibi almaya gidicem sizde şansım var mı kızlar (
yaa lütfen bana şu iş için dua edin kızlar.. :Saruboceq:
bebişi de beni de çok yordu.. adamlar bir karar veremediler maymun ettiler beni. her türlü alternatifi yaptım . begeniyorlar ama kararsızlık diz boyu. dua edinde bugun yaptıgım son çizimi kabul etsinler. bir işe ; 10 iş vakti harcadım. haftasonu uykusuz kaldım çok yoruldum.. 2 de gelecekler. son rötusları yapıp onları bekliyorum . bilmiyorumkismile
valla dedıgın gıbı her zaman olabılecek seylerı bıle buna yormaya baslıyoruz artık ama ınsallah senın kı oyle degıldır ...yaa bide dün ne oldu biliyo musun... belki okumuşsundur akşam yazdım... sabah eşim ve görümcemle markete gittik alışverişe daha kahvaltı bile yapmamıştık. şarküteride minik kornişon turşu vardı ayy birden canım bir çekti...eşime dedim 1 tane istesene canım çekti dedim. oda gitti birazcık aldı evde de yersin dedi. o dakika 3-4 tane yedim ondan aç karnıma. kaydirigubbakcemile3
Ama şimdi diyorumki normalde de insanın canı çekebilir.
hıc dusunmıcem dedıgıgnde bıle dusunuyo zaten ınsan boshayallersmilecanım bende iyiyim 21 inde kan testi yaptırıcam... mümkün olduğu kadar kendimi dinlememeye çalışıyorum ama pek başarılı değilim bu konuda kaydirigubbakcemile3
yaa bide dün ne oldu biliyo musun... belki okumuşsundur akşam yazdım... sabah eşim ve görümcemle markete gittik alışverişe daha kahvaltı bile yapmamıştık. şarküteride minik kornişon turşu vardı ayy birden canım bir çekti...eşime dedim 1 tane istesene canım çekti dedim. oda gitti birazcık aldı evde de yersin dedi. o dakika 3-4 tane yedim ondan aç karnıma. kaydirigubbakcemile3
barays+, gyshnky, mugmug1, papatipapati, prayforU
merhaba kızlar nasılsınız bakalım cumadan beri...
ben h sonunu ufak kazalarla da olsa atlattım sukur :Saruboceq:
ctesı bayılıyodum yazdım buraya pazar da sıcak su torbası popomun altında yandan delık olmus akmaya basladı ve cok sukur ucuz atlattım ufak bı yanıkla :kedi:
ay cok gecmıs olsun
onlar cok tehlıkelı ya
dıkkat et bebısım ya
valla dedıgın gıbı her zaman olabılecek seylerı bıle buna yormaya baslıyoruz artık ama ınsallah senın kı oyle degıldır ...
bende hıc sevmedıgım halde asure yemıstım kaydirigubbakcemile3
hıc dusunmıcem dedıgıgnde bıle dusunuyo zaten ınsan boshayallersmile
hele son bı hafta dusunmuyorum dıyen yalan soyler aklinialirimsmile
esımın en ufak bı hareketınde bıle gıcıklık yapıom mesela dur hamıle olabılırım falan dıye son haftadaysam lülülülülülü cok zevklı oluo
:lepi:
Benımde kocısım haftasonu gobısıme boyle ufak bır saplak attı
bende ne yapıyorsun sen dıye tepkı verdım ona
ay hepımız aynıyız
cok mutlu oluyorum benım gıbı kızları gorunce
opesım geldı senı
:kedi:
evet canım bu sabah zaten sadaka verdım valla hsonu bı acaıb gecınce tedırgın oldum ..az sadaka cok bela defeder derler ya ıcım rahatladı verınce ..lorkee canım ucuz atlatmışsın walla aman aman çok dikkat
canım benim yaa görünmez kaza derler yaa aynısını yaşamışsın walla
geçmiş olsun canım benim
kızlar şimdi tahminlerime göre salı günü yumurtluycam
şimdi pazar sabah ilişki oldu
düşünüyorum hesaplıyorum bi çıkar yol bulamıyorum sonra ne zamanlar olmalı
ay cok gecmıs olsun
onlar cok tehlıkelı ya
dıkkat et bebısım ya
Gaye gelmiş
lorkee gelmiş
pınar gelmiş
papati kız nerelerdesin?
olumunekankayizsmile ohhhhh afiyet olsun benim arkadaşıma yediğin kadar pıtırcıgın olsun hepsinin içi bebiş dolsunnnnnnnn zemuszemusyaa bide dün ne oldu biliyo musun... belki okumuşsundur akşam yazdım... sabah eşim ve görümcemle markete gittik alışverişe daha kahvaltı bile yapmamıştık. şarküteride minik kornişon turşu vardı ayy birden canım bir çekti...eşime dedim 1 tane istesene canım çekti dedim. oda gitti birazcık aldı evde de yersin dedi. o dakika 3-4 tane yedim ondan aç karnıma. kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile gel bende senı opeyım...:lepi:
benımde kocısım haftasonu gobısıme boyle ufak bır saplak attı
bende ne yapıyorsun sen dıye tepkı verdım ona
ay hepımız aynıyız
cok mutlu oluyorum benım gıbı kızları gorunce
opesım geldı senı
:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?