Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar şimdi tahminlerime göre salı günü yumurtluycam
şimdi pazar sabah ilişki oldu
düşünüyorum hesaplıyorum bi çıkar yol bulamıyorum sonra ne zamanlar olmalı

pazar sabah olmuş pazartesi dinlenin (bu arada havuç falan yedir eşine) salı günü sabah yine olsun 12 saat sonra yani gece olabilirse yine olsun. çarşamba dinlenin perşembe yine sabah ve akşam olsun.

ama yumoş sadece 24 saat duruyomuş ya salı gelse çarşamba gidicek o zaman perşembe cumartesi bi anlamı olur mu ki anlamadım ben şimdibilmiyorumkismile

pazar sabah olmuş pazartesi dinlenin (bu arada havuç falan yedir eşine) salı günü sabah yine olsun 12 saat sonra yani gece olabilirse yine olsun. çarşamba dinlenin perşembe yine sabah ve akşam olsun.

Ilahı Gaye
:lepi: :lepi: :lepi:
katıldım resmen
Yawrum benımde 20.gunummm
ben napayım?? kafamçokkarıştı

tamamda benim anlamadıgım yumoş 24 saat durmuyo mu yumoş salı gelse çarşamba gitcek o zaman perşembenin ne anlamı olcak bilmiyorumkismile

olumunekankayizsmile ohhhhh afiyet olsun benim arkadaşıma yediğin kadar pıtırcıgın olsun hepsinin içi bebiş dolsunnnnnnnn zemuszemus

inşallaaaahhhh!!!! bu arada kızlar kayınvalidemlere gitmiştim ya annem ve kayınvalidemden sonra kayınpederim rahatsızlandı.Enfeksiyon başlangıcı varmış vücutta zaten hipertansiyon hastası ateşi 39,6 olmuş tansiyon fırlamış adamcağız kıpkırmızı yatıyordu.Eşim hastaneye götürdü eve gelincede biz biraz bişeyler yaptık ateşi düşsün diye.. Çok ciddi şekilde üşütmüş ve bünyesi zayıf düşmüş sanırım.
Valla şu buhranlı dönemde ve hastalıkların üstüne bebişim bize Merhaba derse süper olacak.

Bılıyormusun Canım...Allah her sıkıntının sonrasında bır guzel sevınclı haber verıyor
ınsallah bu hastalıklar ardından bebıs haberı sızlerı yenıden hayata baglar..
:Saruboceq:

tamamda benim anlamadıgım yumoş 24 saat durmuyo mu yumoş salı gelse çarşamba gitcek o zaman perşembenin ne anlamı olcak bilmiyorumkismile

canım yumoş geliyor ve çatlıyor çatladıktan sonra 24 saatin var... hem öncesinde ilişki olmalı ki sperm kalsın rahimde.sonrasında da 4 gün içinde sık ilişki olmalı ki yumoşun tüpler içinde ilerlerken sperm ile karşılaşma şansı artsın. yumoşun gelebilir ama belki ertesi gün çatlar. bunu bilemeyiz.

Gaye canım;
sıkıntılar elbette oluyor. Ama her sıkıntı sonrası güzel bir haber gelir ben buna çok iananıyorum. Ve seniz güzel haberin bebişin olur inşallah.
Dün akşamda sana yazmıştım walla senden umutla bekliyorum

kızlarr bende çok pis naz yapıcam hamiş olursam :)) Valla tadını çıkartıcam o günlerin. ama sizlere naz yapamam kıyamam size.. hepimiz zaten hamişlik stresindeyiz.

bızde her gece havuc salatası yıyoruz
4 taneden rendelenmıs salata
bu ay zaten bırsey olursa bu ay ıcınde yemıs oldugumuz 15 kg havuca yorucam

kızlarr bende çok pis naz yapıcam hamiş olursam :)) Valla tadını çıkartıcam o günlerin. ama sizlere naz yapamam kıyamam size.. hepimiz zaten hamişlik stresindeyiz.

:hulya: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus ahhhhhhhh keskeeeeeeeee
offf naz donemımız baslasın artık

aaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir ama ben o zaman hep yanlış yapmışım yumoş günü gelene kadar beraber oluyoduk o günden sonra kesiyoduk ilişkiyi yaaaaaaaaaaaaa bilmiyodum ki ben ama

:hulya: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus ahhhhhhhh keskeeeeeeeee
offf naz donemımız baslasın artık

bende bende bendeeeeeeeeee
ya dün akşam adama canım fena tatlı istedi alıp gelirmisin dedim gitmedi yorgunum dedi hamile olsan neyse o zaman giderdim dedi görür o hamiş olayım ben canım istesede istemesede her akşam tatlı getittircem ahada burda söylüyorum sizde şahit olun :lepi:

aaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir ama ben o zaman hep yanlış yapmışım yumoş günü gelene kadar beraber oluyoduk o günden sonra kesiyoduk ilişkiyi yaaaaaaaaaaaaa bilmiyodum ki ben ama

ayyy inanmıyorum sana canım yaaaa.... önceside önemli o günler de önemli sonrası da önemliiii...

tm şeker şahidizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…