kızlar şimdi tahminlerime göre salı günü yumurtluycam
şimdi pazar sabah ilişki oldu
düşünüyorum hesaplıyorum bi çıkar yol bulamıyorum sonra ne zamanlar olmalı
yaa bide dün ne oldu biliyo musun... belki okumuşsundur akşam yazdım... sabah eşim ve görümcemle markete gittik alışverişe daha kahvaltı bile yapmamıştık. şarküteride minik kornişon turşu vardı ayy birden canım bir çekti...eşime dedim 1 tane istesene canım çekti dedim. oda gitti birazcık aldı evde de yersin dedi. o dakika 3-4 tane yedim ondan aç karnıma. kaydirigubbakcemile3
Ama şimdi diyorumki normalde de insanın canı çekebilir.
ama yumoş sadece 24 saat duruyomuş ya salı gelse çarşamba gidicek o zaman perşembe cumartesi bi anlamı olur mu ki anlamadım ben şimdibilmiyorumkismileevet canım bu sabah zaten sadaka verdım valla hsonu bı acaıb gecınce tedırgın oldum ..az sadaka cok bela defeder derler ya ıcım rahatladı verınce ..
bence salı pers ve ctesı sabahları calısın
saol canım valla ılk defa basıma gelıo yıllardıe kullanırım sıcak su torbasını ama sanırım kılo aldım dayanamadı kaydirigubbakcemile3
bıde sınırlerım bozuldu gece gece gulme krızıne gırıdım olay sonrası esımde bakıo yazık kafayı yedı bu yasta hatun dıye delikafadulden
pazar sabah olmuş pazartesi dinlenin (bu arada havuç falan yedir eşine) salı günü sabah yine olsun 12 saat sonra yani gece olabilirse yine olsun. çarşamba dinlenin perşembe yine sabah ve akşam olsun.
tamamda benim anlamadıgım yumoş 24 saat durmuyo mu yumoş salı gelse çarşamba gitcek o zaman perşembenin ne anlamı olcak bilmiyorumkismilepazar sabah olmuş pazartesi dinlenin (bu arada havuç falan yedir eşine) salı günü sabah yine olsun 12 saat sonra yani gece olabilirse yine olsun. çarşamba dinlenin perşembe yine sabah ve akşam olsun.
olumunekankayizsmile ohhhhh afiyet olsun benim arkadaşıma yediğin kadar pıtırcıgın olsun hepsinin içi bebiş dolsunnnnnnnn zemuszemus
inşallaaaahhhh!!!! bu arada kızlar kayınvalidemlere gitmiştim ya annem ve kayınvalidemden sonra kayınpederim rahatsızlandı.Enfeksiyon başlangıcı varmış vücutta zaten hipertansiyon hastası ateşi 39,6 olmuş tansiyon fırlamış adamcağız kıpkırmızı yatıyordu.Eşim hastaneye götürdü eve gelincede biz biraz bişeyler yaptık ateşi düşsün diye.. Çok ciddi şekilde üşütmüş ve bünyesi zayıf düşmüş sanırım.
Valla şu buhranlı dönemde ve hastalıkların üstüne bebişim bize Merhaba derse süper olacak.
aysel valla bır hamıle kalayım sızlere bıle naz yapıcam bilmiyorumkismile
tamamda benim anlamadıgım yumoş 24 saat durmuyo mu yumoş salı gelse çarşamba gitcek o zaman perşembenin ne anlamı olcak bilmiyorumkismile
Gaye havuç neden
benimde bugünle 11-16 arası bende öğreneyim:)
yaaa mugi bende sana yaz yaparım bakkkk
çok naz yaparım ona göre:)))))))))
ayy hamile kalalımda nazlanması kolay:)
Gaye canım;
sıkıntılar elbette oluyor. Ama her sıkıntı sonrası güzel bir haber gelir ben buna çok iananıyorum. Ve seniz güzel haberin bebişin olur inşallah.
Dün akşamda sana yazmıştım walla senden umutla bekliyorum
kızlarr bende çok pis naz yapıcam hamiş olursam :)) Valla tadını çıkartıcam o günlerin. ama sizlere naz yapamam kıyamam size.. hepimiz zaten hamişlik stresindeyiz.
aaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir ama ben o zaman hep yanlış yapmışım yumoş günü gelene kadar beraber oluyoduk o günden sonra kesiyoduk ilişkiyi yaaaaaaaaaaaaa bilmiyodum ki ben amacanım yumoş geliyor ve çatlıyor çatladıktan sonra 24 saatin var... hem öncesinde ilişki olmalı ki sperm kalsın rahimde.sonrasında da 4 gün içinde sık ilişki olmalı ki yumoşun tüpler içinde ilerlerken sperm ile karşılaşma şansı artsın. yumoşun gelebilir ama belki ertesi gün çatlar. bunu bilemeyiz.
:hulya: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus ahhhhhhhh keskeeeeeeeee
offf naz donemımız baslasın artık
aaaaaaaaaaaaaaaaa akannehir ama ben o zaman hep yanlış yapmışım yumoş günü gelene kadar beraber oluyoduk o günden sonra kesiyoduk ilişkiyi yaaaaaaaaaaaaa bilmiyodum ki ben ama
bende bende bendeeeeeeeeee
ya dün akşam adama canım fena tatlı istedi alıp gelirmisin dedim gitmedi yorgunum dedi hamile olsan neyse o zaman giderdim dedi görür o hamiş olayım ben canım istesede istemesede her akşam tatlı getittircem ahada burda söylüyorum sizde şahit olun :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?