Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayyy inanmıyorum sana canım yaaaa.... önceside önemli o günler de önemli sonrası da önemliiii...

yemin ederim fena halde canım sıkıldı o güne kadar o kadar sık beraber oluyoduk ki o günden sonra tamam artık geçti deyip nerdeyse 1 hafta birbirimizin yüzüne bile bakmıyoduk inanmıyorum ya hayret bişi

canımcım üzme kendini..
hakkında hayırlısı olsun... negatfde olsa pozitif de olsa....
bendede ufacık bir yara var... doktor dediki sadece akıntı ve ilişki sırası veya sonrası kanama yapar.. eğer seni rahatsız etmiyorsa kalabilir.. hiçbir zararı yok.. ama yılda bir muhakkak smear testini yaptır.. eğerki rahatsız ediyo beni dersen dondurmak gerek yarayı dedi.. 1-2 dakikaliık bir işlem merak etme diyede ekledi....
senin yara ne durumdaymış?

saolasın canım ınsallah ızı kalmaz

Allah yardımcınız olsun hakkaten hepsı ustuste gelıyor ya var bunda bır hayır bakalım dua edelım ınsallah dedıgın gıbı senın mutlulugunla onlarda kendılerıne gelırler :Saruboceq:

canım havuç erkeklerde sperm hareketine ve sayısına etki ediyormuş.

gayecım senı fahrı jınekologumuz ılan edıyorum ...kabul mu kızlar :lepi:

yemin ederim fena halde canım sıkıldı o güne kadar o kadar sık beraber oluyoduk ki o günden sonra tamam artık geçti deyip nerdeyse 1 hafta birbirimizin yüzüne bile bakmıyoduk inanmıyorum ya hayret bişi

ya anım deert etme olacagı yokmus demekkı zaten zamanı gelseydı yıen olurdu yanı vardır bır hayır... sankı herkes bızım gıbı bı dolu bılgı ıle mı hamıle kalıyo oyle dusun zemuszemus
kızz turşu demeee... benimde ağzım sulanıyooo... çok canım istiyooo
valla bende acıktım yemek ısıtayım kendıme ıkı dk cokacimcoook

allah sizi hamile bıraksın emi..
turşu yu nerden bulacam ben şimdi. aksama kadar yalanıp durcam artık

Erkekler standart üretim oluyor. Ben hamileyken canım dolma çekti. Kocişime söyledim, cevabı "patates ye" oldu. Düşük yaptıktan sonra zaten hiç sallamadı canımın ne çektiğini :) Fazla umutlanma bence :)

Erkekler standart üretim oluyor. Ben hamileyken canım dolma çekti. Kocişime söyledim, cevabı "patates ye" oldu. Düşük yaptıktan sonra zaten hiç sallamadı canımın ne çektiğini :) Fazla umutlanma bence :)

kaydirigubbakcemile3

sabah tv de bıldırcın yumurtasından bahsettiler. be nhiç yemedim daha dedim.
cevap : kuş olup uççanmı ne gerek var
:CüvCüv:

kızlar güzel anneler size bişey sorucam
regle 1 gün kala mide bulantısı olurmu bu kadar erekn başlarmı yoksa ben mideimi üşüttüm
yada sanırım bebk diye kafayı üşüttüm

kızlar güzel anneler size bişey sorucam
regle 1 gün kala mide bulantısı olurmu bu kadar erekn başlarmı yoksa ben mideimi üşüttüm
yada sanırım bebk diye kafayı üşüttüm

ben testi yapmadan önceki gece çok kötüydüm.. hatta bir kereye mahsus istifra etmiştim.. daha önce bişey yoktu.. sonrada devam etti bulantılar....

A&S
canım herkeste bambaşka belirtiler oluyor ama benim adet olmadan önce mide bulantım olur 2 gün sürer hatta derim yine adet görücem diye mide bulantısından sonra

ben testi yapmadan önceki gece çok kötüydüm.. hatta bir kereye mahsus istifra etmiştim.. daha önce bişey yoktu.. sonrada devam etti bulantılar....

sağol cnm sen testi 6 gün geçince yapmıştın değilmi öle hatırlıyorum
o zaman daha erken bende sevinmiştim
ne komik demi insan midesinin bulanmasına sevinirmi ya ben kesin yedim kafayıalsanaalsanasmile

A&S
canım herkeste bambaşka belirtiler oluyor ama benim adet olmadan önce mide bulantım olur 2 gün sürer hatta derim yine adet görücem diye mide bulantısından sonra

cnm benimki sessiz ve derinden gelir
görene kadar adet olacağımı anlamam
inş bebişim benimledir

canım ya bendede hiç bulantı yok bazen unutuyorum bile içimde bir can olduğunu.tiksinme olup midem kalkıyor ama hiç istifra etmedim

cnm benimkide öle istifra edecek derecede değil
arada bi gelip yokluyo bilmiyorum ya yarın test yapıcam belli olur ak koyun kara koyun

valla kızlar fahri jinekolog olacak kadar bilgim yok ama şu 4-5 ay içinde o kadar çok şey okudum ki onlar sayesinde bu konuda uzmanlaştım... hep forumda ayrı bir kür öğrendim.ayrı bir bilgi aldım. :)
isterseniz danışman oliim bildiğim konularda sizlere. :))

sağol cnm sen testi 6 gün geçince yapmıştın değilmi öle hatırlıyorum
o zaman daha erken bende sevinmiştim
ne komik demi insan midesinin bulanmasına sevinirmi ya ben kesin yedim kafayıalsanaalsanasmile
hamile kalınca daha nasıl sevinilir göreceksin bebişim... bulantı kesilince korkuyodum ,eşim çok egleniyo :kedi:

canım ya bendede hiç bulantı yok bazen unutuyorum bile içimde bir can olduğunu.tiksinme olup midem kalkıyor ama hiç istifra etmedim
istifra etmemek iyi bişey .. ekstra vitamin hatta seruma varan durumlar yaratıyor.....
benim oldukça azaldı bulantılar. sadece geceleri çok gaz var ... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…