ayyy inanmıyorum sana canım yaaaa.... önceside önemli o günler de önemli sonrası da önemliiii...
slm kızlar şimdi doktordan geliyorum doktor çok moralimi bozdu( gebelik kesinlikle yok dedi alttan baktırmak istemiyodum ama zorladı beni yara var dedi kan testi zorla istedim de yazdı kanı verdim şimdi saat 4 gibi almaya gidicem sizde şansım var mı kızlar (
ya bende turşu salatası istiom üf üfff canım çekti yaaeyvahedigeldismile
saolasın canım ınsallah ızı kalmazolumunekankayizsmile ohhhhh afiyet olsun benim arkadaşıma yediğin kadar pıtırcıgın olsun hepsinin içi bebiş dolsunnnnnnnn zemuszemus
LORKEE
canım ya valla geldimi üstüste gelir derler ya hadi geçmiş olsun şimdiden opuyorumnanaktan
Allah yardımcınız olsun hakkaten hepsı ustuste gelıyor ya var bunda bır hayır bakalım dua edelım ınsallah dedıgın gıbı senın mutlulugunla onlarda kendılerıne gelırler :Saruboceq:inşallaaaahhhh!!!! bu arada kızlar kayınvalidemlere gitmiştim ya annem ve kayınvalidemden sonra kayınpederim rahatsızlandı.Enfeksiyon başlangıcı varmış vücutta zaten hipertansiyon hastası ateşi 39,6 olmuş tansiyon fırlamış adamcağız kıpkırmızı yatıyordu.Eşim hastaneye götürdü eve gelincede biz biraz bişeyler yaptık ateşi düşsün diye.. Çok ciddi şekilde üşütmüş ve bünyesi zayıf düşmüş sanırım.
Valla şu buhranlı dönemde ve hastalıkların üstüne bebişim bize Merhaba derse süper olacak.
canım havuç erkeklerde sperm hareketine ve sayısına etki ediyormuş.
yemin ederim fena halde canım sıkıldı o güne kadar o kadar sık beraber oluyoduk ki o günden sonra tamam artık geçti deyip nerdeyse 1 hafta birbirimizin yüzüne bile bakmıyoduk inanmıyorum ya hayret bişi
valla bende acıktım yemek ısıtayım kendıme ıkı dk cokacimcoookkızz turşu demeee... benimde ağzım sulanıyooo... çok canım istiyooo
bende bende bendeeeeeeeeee
ya dün akşam adama canım fena tatlı istedi alıp gelirmisin dedim gitmedi yorgunum dedi hamile olsan neyse o zaman giderdim dedi görür o hamiş olayım ben canım istesede istemesede her akşam tatlı getittircem ahada burda söylüyorum sizde şahit olun :lepi:
Erkekler standart üretim oluyor. Ben hamileyken canım dolma çekti. Kocişime söyledim, cevabı "patates ye" oldu. Düşük yaptıktan sonra zaten hiç sallamadı canımın ne çektiğini :) Fazla umutlanma bence :)
Erkekler standart üretim oluyor. Ben hamileyken canım dolma çekti. Kocişime söyledim, cevabı "patates ye" oldu. Düşük yaptıktan sonra zaten hiç sallamadı canımın ne çektiğini :) Fazla umutlanma bence :)
sabah tv de bıldırcın yumurtasından bahsettiler. be nhiç yemedim daha dedim.
cevap : kuş olup uççanmı ne gerek var
:CüvCüv:
kızlar güzel anneler size bişey sorucam
regle 1 gün kala mide bulantısı olurmu bu kadar erekn başlarmı yoksa ben mideimi üşüttüm
yada sanırım bebk diye kafayı üşüttüm
ben testi yapmadan önceki gece çok kötüydüm.. hatta bir kereye mahsus istifra etmiştim.. daha önce bişey yoktu.. sonrada devam etti bulantılar....
ben testi yapmadan önceki gece çok kötüydüm.. hatta bir kereye mahsus istifra etmiştim.. daha önce bişey yoktu.. sonrada devam etti bulantılar....
A&S
canım herkeste bambaşka belirtiler oluyor ama benim adet olmadan önce mide bulantım olur 2 gün sürer hatta derim yine adet görücem diye mide bulantısından sonra
canım ya bendede hiç bulantı yok bazen unutuyorum bile içimde bir can olduğunu.tiksinme olup midem kalkıyor ama hiç istifra etmedim
cnm benimki sessiz ve derinden gelir
görene kadar adet olacağımı anlamam
inş bebişim benimledir
hamile kalınca daha nasıl sevinilir göreceksin bebişim... bulantı kesilince korkuyodum ,eşim çok egleniyo :kedi:sağol cnm sen testi 6 gün geçince yapmıştın değilmi öle hatırlıyorum
o zaman daha erken bende sevinmiştim
ne komik demi insan midesinin bulanmasına sevinirmi ya ben kesin yedim kafayıalsanaalsanasmile
istifra etmemek iyi bişey .. ekstra vitamin hatta seruma varan durumlar yaratıyor.....canım ya bendede hiç bulantı yok bazen unutuyorum bile içimde bir can olduğunu.tiksinme olup midem kalkıyor ama hiç istifra etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?