Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cnm benimkide öle istifra edecek derecede değil
arada bi gelip yokluyo bilmiyorum ya yarın test yapıcam belli olur ak koyun kara koyun

canım ya inş. hamişsindir.ya herkesin regl belirtisi farklıdır sne kendini daha iyi bilirsin.bak sana birde şunu söyleyyeim ben hamile oldumu bilmeden 2 gün evde yattım bi kırgınlık bi iştahsızlık sorma gitsin.bende sanıyorum ki memleketten yeni geldim hava değişimi vurdu beni meğer bebişim geliomuş.yani aşırı halsizlikte çoğu bayanda var olan bişi sürekli uyukluyordum.ama öle bulantı falan yoktu bende

allah sizi hamile bıraksın emi..
turşu yu nerden bulacam ben şimdi. aksama kadar yalanıp durcam artık
dımı ama sızı unutup burda atıp tutuyoruz sunu ıstıyom bunu yıcem dıye kaydirigubbakcemile2 ama sen boyle duaedeceksen bız hep bahsederız ona gore opuyorumnanaktan
aramızdakı hamılelerı dusunmemız lazım kızlar bundan sonra yemeklerden bahsederken

Erkekler standart üretim oluyor. Ben hamileyken canım dolma çekti. Kocişime söyledim, cevabı "patates ye" oldu. Düşük yaptıktan sonra zaten hiç sallamadı canımın ne çektiğini :) Fazla umutlanma bence :)

valla ben standart olamdıklarını abımlerle esımı karsılastırınca anladım yerimseniben
herseferınde olumlu tepkı almayız belkı ama hep reddedılcegımızıde sanmıyom aklinialirimsmile

sabah tv de bıldırcın yumurtasından bahsettiler. be nhiç yemedim daha dedim.
cevap : kuş olup uççanmı ne gerek var
:CüvCüv:

:roflol:
kızlar güzel anneler size bişey sorucam
regle 1 gün kala mide bulantısı olurmu bu kadar erekn başlarmı yoksa ben mideimi üşüttüm
yada sanırım bebk diye kafayı üşüttüm

valla ebnımde kvrck gıbı regl den once mıdem bulanır o yuzden dıyolar ya hep her kadının hatta aynı kadının her hamılelgı bıle farklı gecermıs ...
sen sabırla bekle dusunme bence bunları

kızlar güzel anneler size bişey sorucam
regle 1 gün kala mide bulantısı olurmu bu kadar erekn başlarmı yoksa ben mideimi üşüttüm
yada sanırım bebk diye kafayı üşüttüm

ayşecim bazı arkadaşlarımız adet öncesi mide bulantısı yaşıyorlar. ama ben hiç yaşamadım.bazılarının adet belirtileri arasında mide bulantısı var yani.

canım bana dr um sadece elevit verdi acaba tek başına yeterlimidir diye dr sorcam bu ay gittimde.sanki az geliyor sanıyorum çnk folikasitte içerisinde var ama gramı düşük ay şeker herşeyi inceden dahda düşünür oldum.gaz durumuna gelince bendede var birde şişkinliğimde var...

kızlar turşu konusunda benim suçum yok:kedi: burda arkadaşım markette gördüm alıp yedim yazınca benimde canım acaip çekti görümceme söledim getircke bana yoksa kudururum akşama kadar

bahsedin tatlım, yapar gönderirsiniz en fazla boshayallersmile

ayşecim bazı arkadaşlarımız adet öncesi mide bulantısı yaşıyorlar. ama ben hiç yaşamadım.bazılarının adet belirtileri arasında mide bulantısı var yani.

herkes kendi belirtisine göre anlar aslında.. benim adet öncesi belirtilerimle tek fark devam eden akıntı ve kasıklarda batmaydı..normalde olmazdı bunlar . bel agrılarım yokluyordu ara ara.. her zmanki gibi :) bebiş tekmeliyomuş meğerse kendine yer açmak için.

AYY bizde hamiş kalsakta bulnantılarımız baş dönmesi olsa:))

filmlerdeki gibi ayy aşkım midem bulanıyor başım dönüyor moduna girebilsem:)

eğer düzgün besleniyorsan ve istifra etmiyorsan ekstra bir şey vermiyor dr. bana da folik plus vermişşti... daha dogrusu zaten içiyordum devam et dedi. şimdi demir+ folik takviyesi yapıyoruz...
gaz felaket.. o kadar sesin benden geldiğine inanamıyorum ... :kedi:

benım de gecen ay cok sıskınlık vardı karnımda
yujmurtlama da yenı gecmsıtı daha esımde baktıkca bıseymı var yoksa dıo
dedım dur daha mılletın hamıle bıle olsa 4 te 5 te anca sıser nabtın sen sırnaşıkşey

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım. önce kendimden haber vereyim. bugün kolum için doktora gittim sonunda önemli bişey yokmuş artrit oluşmuş 10 gün içinde geçer geçmezse tekrar gel dedi. ilaç yazdı bikaç ben de eve geldim. öğleden sonrada işe hiç bi kuvvet götüremez artık beni.
işin kötü tarafı çocuk hastalıkları ve ortopedi kliniği yanyanayydı kendimi çok gariban hissettim.
"aşkınla ne garip hallere düştüm,herşeyim tamamdı bi sendin noksan" içimden bu sözler ökülüp durdu. tutamadım kendimi yine...

canım benim ben 2. dr muayeneme daha gitmedim ama şu folikasiti öyle beynime yerleştirmişler ki sanki onu içmeyince eksiklik var sanıyorum hatta bir ara ben alıp içim diye bile düşündüm itiraf ediyorum..................... bilmiyorumkismile.....................gaza gelince inanırım o sese çnk aynı durumdayım:kedi:

:gitme:

nolur üzme kendini tatlım.. ben en son hamile kalmadan 3 ay önce kontrole gitmiştim doktora herkes hamile hamile geziyodu..sanki bana inat gelmişler gibiydi. döndükten sonra çok aglamıstım... şimdi bile gözlerim doldu..
inşallah en yakın sürede bebişin gelir meleğim..

gayecım ya su yumurta catlasın dıe ıncırı havuc ılavesını nasıl ve ne zaman yapıyorduk sen mı bahsetmıstın

Papatipapati ve prayforu canım
inşallah diyorum
ben 7 aydır bazen boşa mı bekliyorum diye düşünmeden edemiyorum
hayır dr 8 ay dedi diye bekliyoruz yaa başka olumsuz birşey çıkarsa bu kadar zaman boşuna mı geçmiş olacak onu düşünüyorum

üzmemeye çalışıyorum ama çok yıprandım kızlar kendimi avutmaya çalışmaktan usandım. rabbim ne zormuş ona kavuşamamak. inşallah herşe biran önce yoluna girer hepimiz için

Allah gonlundekını hayırlısı ıle tez zamanda sana ve tum bekleyenlere nasıb etsın ınsallah ..ama uzulmek yok sabırla beklemek var sade :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…