Papatipapati ve prayforu canım
inşallah diyorum
ben 7 aydır bazen boşa mı bekliyorum diye düşünmeden edemiyorum
hayır dr 8 ay dedi diye bekliyoruz yaa başka olumsuz birşey çıkarsa bu kadar zaman boşuna mı geçmiş olacak onu düşünüyorum
inşallah diyorum
hayır dr 8 ay dedi diye bekliyoruz yaa başka olumsuz birşey çıkarsa bu kadar zaman boşuna mı geçmiş olacak onu düşünüyorum
inşallah diyorum
gayecım ya su yumurta catlasın dıe ıncırı havuc ılavesını nasıl ve ne zaman yapıyorduk sen mı bahsetmıstın
insan bazen boşa beklediğini bile bile yine e bekliyor tıpkı benim gibi... kızlar çok kötüyüm şuan bencillik yapıyorum ve sadece kendi problemlerim varmış gibi davranıyorum. topictekilere haksızlık etmek istemem. biraz kendime geleyim sonra gelirim yanınıza
yok hayatım ben söylememiştim.
PrayforU canım seninle aynı dönem hamiş olan bir arkadaşım vardı hatta ben onu rüyamda bir kız çocukla görmüştüm 2-3 yaşlarında bir kız çocuktu ve bu benim diyordu bende düşünüyordum aa ne zaman doğdu da bu kadar büyüdü diye.Hemen rüyanın arkasından arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştim seninle aynı dönemde.Dün aradı arkadaşım %90 Kızı oluyormuş :) rüyan çıktı dedi bana...
senin bebiş neden göstermiyor kendisini yaaa
inşallah diyorum
yok hayatım ben söylememiştim.
PrayforU canım seninle aynı dönem hamiş olan bir arkadaşım vardı hatta ben onu rüyamda bir kız çocukla görmüştüm 2-3 yaşlarında bir kız çocuktu ve bu benim diyordu bende düşünüyordum aa ne zaman doğdu da bu kadar büyüdü diye.Hemen rüyanın arkasından arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştim seninle aynı dönemde.Dün aradı arkadaşım %90 Kızı oluyormuş :) rüyan çıktı dedi bana...
senin bebiş neden göstermiyor kendisini yaaa
öyle deme şekercim ya rabbim inş. en kısa zamanda verir sana meleğini inş. canım ne zamandır evliisin çnk dr lar bebek konusunda acele etmemizi söylüyor gerçi öylede olmuyor biliyorum çnk insan istiyorvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsbiim tüm isteyenlere versin inş.
inşallah çıkıyordur canım rüyalarım :)) çünkü kendimi de 1-2 kere hamile gördüm bebekli gördüm... Herşeyin hayırlısı.gayecim bizede rüya görürsen haber ver baksana çıkıyormuşzemuszemus
hiç boşa diye düşünme canım. en dogru zamanı Allah biliyor.. biz temmuzdan sonrası için baska planlar yapmıstık. bazı kararlar vermiştik. özellikle maddi anlamda zarar göerceğimizi bile bile bitireceğimiz şeyler vardı şu andaki hayatımızda- işle ve yaşadıgımız yerle ve kısmen eşimin ailesi ile ilgili. .bebiş dur dedi resmen... hayırlısı dedik şimdi ve bekliyoruz bize neler getircek hayat ve bebiş diye.. boshayallersmile
valla öbür gidişime belli olur belki ....daha 4 hafta var gitmeme..
16 haftadan önce doktorlar pek söylemek istemiyormuş. dün bir yerde okudum.. çok afedersiniz bazı geri zekalı aptal caniler varmış.. cinsiyeti begenmezlerse ilk ayda belli oldugunda aldırıyorlarmış..klava:
inşallah çıkıyordur canım rüyalarım :)) çünkü kendimi de 1-2 kere hamile gördüm bebekli gördüm... Herşeyin hayırlısı.
evet canım haklısın ama ben 31 yaşıma girecem 3 ay sonra hani yani olsun istiyorum bebişim. Biliyorum bebekle hayatım çok değişecek ama ben eşime babalık müjdesi vermek istiyorum hemde çok istiyorum. Kafamdan birkaç ay için bu düşünceyi silmiştim hatta kendimi bekleme listesine aldım. Ama;
eşimin özel bir bankada çalışıyor yılbaşında yeni yıl beklentilerinden falan konuşuyorlarmış
eşim demiş ki ben sadece bebek istiyorum demiş.
insan bazen boşa beklediğini bile bile yine e bekliyor tıpkı benim gibi... kızlar çok kötüyüm şuan bencillik yapıyorum ve sadece kendi problemlerim varmış gibi davranıyorum. topictekilere haksızlık etmek istemem. biraz kendime geleyim sonra gelirim yanınıza
evet canım haklısın ama ben 31 yaşıma girecem 3 ay sonra hani yani olsun istiyorum bebişim. Biliyorum bebekle hayatım çok değişecek ama ben eşime babalık müjdesi vermek istiyorum hemde çok istiyorum. Kafamdan birkaç ay için bu düşünceyi silmiştim hatta kendimi bekleme listesine aldım. Ama;
eşimin özel bir bankada çalışıyor yılbaşında yeni yıl beklentilerinden falan konuşuyorlarmış
ahh kıyamam yaaa... kocişlerimiz her ne kadar belli etmeseler de içlerinde fırtınalar kopuyor bu konuda. İnşallah hepimiz o müjdeli haberi veririz kocişlerimize.ben 1-2 gecedir yatakta acaba hamile olsam eşime nasıl verirdim müjdeyi diye düşünüyorum...
ben o konuda çok plan yaptım o yüzden geciktiğimde genelde tek başıma test yaparım sürpriz yapabilmek için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?