Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

eşim 30 yaşında :)
genelde erken büyük olur di mi bizim ki biraz farklı

eşin daha 30 yaşında.. neden dert ediyorsunki..
benim eşim 37 yaşında... adam 40 olacak ben hamile kalana kadar.. çocuğumuzun mürüvvetini göremeyiz herhalde :kedi:
allah herkesn alın yazısını yazmış.. ne kadar çırpınsak boş.. ancak 35 yaşında evlendi zavallı kocam... yaş 37 oldu hala bebek yok.. napsın..bu da onun yazısı...
bizleri düşün ve kendini boş yere üzme yerimseniben

Canım bak bugün bitte arkadaşımız aşılama oldu. istersen kendisine özel mesaj atıp detaylı bilgi al. O da klomen kullandı ve sanırım 14. günü kontrolde çok güzel yumurtaları vardı.

CANIM CİİDDİMİSİN YA COK SEVİNDİM COK VALLA ALLAH RAZI OLSUN SAOLUN KIZLAR AMA İĞNEYİ KESTİK BÜYÜRLERMİKİ ACABA CUMARTESİDEN BUGUNE AZCIK BÜYÜMÜŞ AMAbilmiyorumkismile İĞNESİZ NASI BÜYÜCEK AMA YİNEDE UMUDUM YERİNE GELDİ SAOLUN NOLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN:Saruboceq:

prayforu hosbulduk şekerim. ne var ne yok var mı yeni haber eda naptı ya geçmişe bakamadım. gaye kuşum nasıl gidiyo? ne hissediyosunuz aysel huuu

canım bak bugün bitte arkadaşımız aşılama oldu. Istersen kendisine özel mesaj atıp detaylı bilgi al. O da klomen kullandı ve sanırım 14. Günü kontrolde çok güzel yumurtaları vardı.

saol canım tamam sorucam ona kızlar gelşicektir dimi yumurtalarım 9.5tan en fazla kaç olurki.....küçüğü 9.5 büyüğü 11?10.günüm bugun

handeciğim;
ben bekleyişten sıkıldım bu aralar
hayır eşimde istemese tamamen aklımdan çıkaracam
sen nasılsın canım benim?

gaye kız kırkır güldüm burada çok komiktizemuszemus

Gaye iyi ki yazdın walla gülümsedim kendi kendime çok güzel bir yazıydı
sağol canım benim

evet kızlar bende çok güldüm okurken :)) çok hoş bir yazı olmuş... şimdi biz bu kadar istiyoruz o bebişleri ama birde onların açısından bakıp hayatın akışını düşünmek lazım.Bu yazı da bunu yansıtan hoş bir yazı olmuş. 2010 topicinin kurucusu ve bu yazıyı bizlerle paylaşan Jarnana arkadaşımıza da tekrar teşekkür ediyorum.
Sayesinde keyfimiz biraz yerine geldi.

NOT: kızlar bu arada ben minik kornişon turşusunu kıtır kıtır yiyorum deminden beri aldığımız poşet bitecek nerdeyse.cokacimcoook

ben aşılama olmadım... klomen kullandım ve yumurtalarım büyüdü.. sonra çatlatma iğnesi oldum... yumurta gelişimi için iğne olmadım ben hiç... ama iğne kesilse bile etkisi devam eder sen merak etme... ben ilaçsız adet olamazdım mesela... klomen kullandığım aylardan sonraki aylardada adetim gecikmezdi... ilacın etkisiyle... 2. ayda sapıtıyordu..
içimi ferah tut.. emin ol herşey yoluna girecek...[/QUOTE]

ANLADIM CANIM COK TEŞŞEKR EDERM İNŞALLAH RABİİM GÖNÜLÜNE GÖRE VERSİN CANIM....:Saruboceq::Saruboceq: İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR VE YUMURTALIKLARIM GİTTİĞİMDE KOOCAMANN OLURLARkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

ANLADIM CANIM COK TEŞŞEKR EDERM İNŞALLAH RABİİM GÖNÜLÜNE GÖRE VERSİN CANIM....:Saruboceq::Saruboceq: İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR VE YUMURTALIKLARIM GİTTİĞİMDE KOOCAMANN OLURLARkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:[/QUOTE]

banada doktor aşılamaya geçicez dedi ama ben biraz zaman verdim kendime =)) biraz daha savaşayım bakayım şu pcos la.. belki alt ederim zemuszemus

handeciğim;
ben bekleyişten sıkıldım bu aralar
hayır eşimde istemese tamamen aklımdan çıkaracam
sen nasılsın canım benim?

kuşum iyiyim bende işte hamdolsun
ya sen nie böle oldun en umut dolu olansın aramızda
kafandan cıkarmakla en iyisini yapmışsın
ben bu ay bebek falan düşünemedim hatta vazgectım nerdeyse
hiç beklemıyodum hamiş oldugumu ama yazılmış zamanı gelmiş
sen biraz bırak bak beni dinle düşünmemeye calış
başka şeylere yogunlaş kafanı dagıttt

banada doktor aşılamaya geçicez dedi ama ben biraz zaman verdim kendime =)) biraz daha savaşayım bakayım şu pcos la.. belki alt ederim zemuszemus[/QUOTE]

MAŞŞALLAH SANA CANIM İNŞALLAH ALT EDERSİN CANIM:Saruboceq::Saruboceq:

supreme nasıl gidiyor bakalım.. taze anne =))))) bir sıkıntın yok inşallah?

canım benim ya heyecanlı gidiyor, bide bulantılı =))
sabahları kusuyorum genelde anladıgım kadarıyla sabah meyve yememek gerekıyor
ne zaman elma yesem portakal suyu içsem yaramıyor =))

canlarımm
napıyosunuz

hosgeldın hande...
eda yı sormussun dun regl olmus...
bugun ogleden sonra asılama ıcın kontrole gıttı bu ay deneme yapacaklar bakalım hayıorlısı ınsallah....
senın nasıl gıdıo bı sıkıntın yoktur ınsallah :CüvCüv:

prayforu hosbulduk şekerim. ne var ne yok var mı yeni haber eda naptı ya geçmişe bakamadım. gaye kuşum nasıl gidiyo? ne hissediyosunuz aysel huuu

Handecim valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum.... geçmişte de yazdım... iğneden sonraki 3. ve 4. günlerde bir yere uzanırken yada yerden bişey alırken kasık batmalarım gerilmelerim olmuştu... sonra geçti onlar. dün markette küçük kornişon turşu çekti canım aç karnına 4-5 tane yedim hatta şimdi de aldığımız poşeti bitirmek üzereyim kaydirigubbakcemile3 onun dışında hiçbir durum yok bende. ne akıntım var ne bişi. göğüs uçlarım biraz koyu ama iğneye bağlıyorum onu iğnenin 10-12 gün böyle bir etkisi oluyormuş.Göğüslerim normal durumda ağrı falan da yok. bazen adet öncesi 1-2 günde olan gaz sancısı gibi sancı giriyor adet olcam herhalde diyorum (imkansız olmasına rağmen) ama çok sürmeden geçiyor...

ya gaye ama ya benim kornişonum daha gelmedi üf bi gelsin varya bütün kavonozu bitircem bennnnnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…