eşim 30 yaşında :)
genelde erken büyük olur di mi bizim ki biraz farklı
CANIM SAOLUN ALLAH RAZI OLSUN HAKLISIN ACMADIGI KAPI YOK DURUMUM ANORMALMİ PAPATİPAPATİCİM YAboshayallersmile ADET BİTELİ 3GÜN OLDU NORMALDE ASILAMA ADETLE BERABER KACINC GÜN YAPILIR CANIM YA İĞNEYİDE KESTİK ACABA PERŞEMBEYE KADAR OLUCAKMI 17 18
CANIM CİİDDİMİSİN YA COK SEVİNDİM COK VALLA ALLAH RAZI OLSUN SAOLUN KIZLAR AMA İĞNEYİ KESTİK BÜYÜRLERMİKİ ACABA CUMARTESİDEN BUGUNE AZCIK BÜYÜMÜŞ AMAbilmiyorumkismile İĞNESİZ NASI BÜYÜCEK AMA YİNEDE UMUDUM YERİNE GELDİ SAOLUN NOLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN:Saruboceq:canım perşembeye daha 4 gün var. ve dört günde yumoşlar nasıl büyür bilmiyomusun bunun cok güzel örnekleri var ya. 8mm den 15 mm cıkıyo yumoşlar bu sürede bol incir falan ye bakalım üzme kendini stress yapmaa
ilk sayfadaki yazıyı bir oku. incir kürü ve diğerleri çok etkili geldi bana. bir dene istersen canım
SAOL CANIM BENİM COK SAOL BAKTIM YİCEM İNCİRopuyorumnanaktan
:Saruboceq:AMİN CANIM CÜMLEMİZİN İNŞALLAH:Saruboceq:CANIM bu konularda pek bilgi sahibi değilim ama inş. herşey gönlüne göre olur
hihoyyyt CANIM COK SAOLL VALLA COK SAOL COK SEVNDM ŞİMDİ DUURUMUM NORMAL YANİ...guclubacismile COK TEŞŞEKR EDRM CANM OLURMU DERSİN ÖLE İĞNESİZ??BENM FARK O İŞTE İĞNEM KESİLDİ VE ERKEN ADET OLUORUM BİKERE GEBELİĞİM OLDU NORMAL YOLLA İLAÇSZ İĞNESİZ AMA DÜŞÜK YAPTIM SİMDİ EŞİM ASKERE GİTCEK OYÜZDEN ASILAMMA YAPTIRICAM CANIMTEDAVİ GÖRDM OLMAMAISTI TATİLDE HAMLE KALMISIMboshayallersmile AMA BEBEBGM DŞTÜ:gitme: CANIM SENİN ASILAMAMIYDI TUTTUMU ASILAMAN İĞNEYİ KESTİ YA BİDE GELİŞİRLERMİ ACABA:1no2: ne oluyor böyle umutsuzluk falaannnnklava:
pazartesiden perşembeye o yumurtalar ne olur biliyormusun sen? devekuşu yumrtası kadar bile olur...
benim de mesela 14.15 günlerde ancak 13mm falan oluyordu... geç gelişiyor yumurtalarım da.. zaten adetlerimde geç oluyor.. 30-32 günde bir... buda benim bünyem.. bu şekilde çalışıyor...
seninki de demekki yavaş büyüyorlar.. bu kadar dert etme.. rahat ol... perşmebe gittiğinde kocaman olduklarını göreceksin..
doktor benim yumurtaları anlamıştı artık... 1 hafta sonra gel diyordu =)) bi bakıyodu 20mm olmuşlar =)))))))
rabbim hakkında hayırlısını versin inş :Saruboceq:
canım bak bugün bitte arkadaşımız aşılama oldu. Istersen kendisine özel mesaj atıp detaylı bilgi al. O da klomen kullandı ve sanırım 14. Günü kontrolde çok güzel yumurtaları vardı.
gaye kız kırkır güldüm burada çok komiktizemuszemus
Gaye iyi ki yazdın walla gülümsedim kendi kendime çok güzel bir yazıydı
sağol canım benim
CANIM CİİDDİMİSİN YA COK SEVİNDİM COK VALLA ALLAH RAZI OLSUN SAOLUN KIZLAR AMA İĞNEYİ KESTİK BÜYÜRLERMİKİ ACABA CUMARTESİDEN BUGUNE AZCIK BÜYÜMÜŞ AMAbilmiyorumkismile İĞNESİZ NASI BÜYÜCEK AMA YİNEDE UMUDUM YERİNE GELDİ SAOLUN NOLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN:Saruboceq:
ilk sayfadaki yazıyı bir oku. incir kürü ve diğerleri çok etkili geldi bana. bir dene istersen canım
SAOL CANIM BENİM COK SAOL BAKTIM YİCEM İNCİRopuyorumnanaktan
:Saruboceq:AMİN CANIM CÜMLEMİZİN İNŞALLAH:Saruboceq:
hihoyyyt CANIM COK SAOLL VALLA COK SAOL COK SEVNDM ŞİMDİ DUURUMUM NORMAL YANİ...guclubacismile COK TEŞŞEKR EDRM CANM OLURMU DERSİN ÖLE İĞNESİZ??BENM FARK O İŞTE İĞNEM KESİLDİ VE ERKEN ADET OLUORUM BİKERE GEBELİĞİM OLDU NORMAL YOLLA İLAÇSZ İĞNESİZ AMA DÜŞÜK YAPTIM SİMDİ EŞİM ASKERE GİTCEK OYÜZDEN ASILAMMA YAPTIRICAM CANIMTEDAVİ GÖRDM OLMAMAISTI TATİLDE HAMLE KALMISIMboshayallersmile AMA BEBEBGM DŞTÜ:gitme: CANIM SENİN ASILAMAMIYDI TUTTUMU ASILAMAN İĞNEYİ KESTİ YA BİDE GELİŞİRLERMİ ACABA
ben aşılama olmadım... klomen kullandım ve yumurtalarım büyüdü.. sonra çatlatma iğnesi oldum... yumurta gelişimi için iğne olmadım ben hiç... ama iğne kesilse bile etkisi devam eder sen merak etme... ben ilaçsız adet olamazdım mesela... klomen kullandığım aylardan sonraki aylardada adetim gecikmezdi... ilacın etkisiyle... 2. ayda sapıtıyordu..
içimi ferah tut.. emin ol herşey yoluna girecek...
prayforu hosbulduk şekerim. ne var ne yok var mı yeni haber eda naptı ya geçmişe bakamadım. gaye kuşum nasıl gidiyo? ne hissediyosunuz aysel huuu
handeciğim;
ben bekleyişten sıkıldım bu aralar
hayır eşimde istemese tamamen aklımdan çıkaracam
sen nasılsın canım benim?
ANLADIM CANIM COK TEŞŞEKR EDERM İNŞALLAH RABİİM GÖNÜLÜNE GÖRE VERSİN CANIM....:Saruboceq::Saruboceq: İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR VE YUMURTALIKLARIM GİTTİĞİMDE KOOCAMANN OLURLARkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
supreme nasıl gidiyor bakalım.. taze anne =))))) bir sıkıntın yok inşallah?
canlarımm
napıyosunuz
prayforu hosbulduk şekerim. ne var ne yok var mı yeni haber eda naptı ya geçmişe bakamadım. gaye kuşum nasıl gidiyo? ne hissediyosunuz aysel huuu
evet kızlar bende çok güldüm okurken :)) çok hoş bir yazı olmuş... şimdi biz bu kadar istiyoruz o bebişleri ama birde onların açısından bakıp hayatın akışını düşünmek lazım.Bu yazı da bunu yansıtan hoş bir yazı olmuş. 2010 topicinin kurucusu ve bu yazıyı bizlerle paylaşan Jarnana arkadaşımıza da tekrar teşekkür ediyorum.
Sayesinde keyfimiz biraz yerine geldi.
NOT: kızlar bu arada ben minik kornişon turşusunu kıtır kıtır yiyorum deminden beri aldığımız poşet bitecek nerdeyse.cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?