Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz
Sarılıp da geçmişe avunmak olmaz
Ne sen kalırsın ne de ben bu dünyada
Umudun kaybedip pes etmek olmaz
Bir kez olsun çevir yüzün bak şu toprağa
Her Gün bir çiçek açıyor diyor merhaba
Bütün geceler mecbur varır sabaha
Umudun kaybedip pes etmek olmaz
Gönül isterdi ki hep iyi olsun çok iyi olsun
Bütün acılar bitip her an hoş olsun
Ama ne yaparsın insanoğlusun
Acı olmayınca tatlı da olmaz
bu ay bende sz verdim adetten sonra bu nohut kürünü ihmal etmeyeceğim. 1 ay devam ettim sonrada sıkıldım ama inşallah bu adetten sonra kesinlikle ihmal etmeyeceğim. ben de bi sorun yok ama bende b t ç ye başlasam mı ki...
benim gençkızlığımdan beri her adetten 10 gün önce göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlardı.bu 15 yıl böyle sürdü.
hatta 2 şer yıl arayla 2 kez hamile kaldım ve mecburi kürtaj geçirdim.hamileliklerimde de adet öncesi göğüslerim feci şişti ağrıdı hatta hamile olmam şart değildi adet öncesi göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlar adet günü biter adet biter bitmez yine şişmeye ve ağrımaya devam ederdi.yok adet öncesi yok yumurtlama dönemi,yok diğer adet başlangıcfı derken anlayacağınız uzun bir süredir benim göğüslerim çoğunluk şiş ve ağrılı diyebilirm
ama bu sefer son adetimi 16 aralık ta gördüm.şişlerim indi göğüs ağrıları bitti ve bitiş o bitiş bugün 28.günüm adet olmam lazım olmadım ve en ufak bir belirti dahi yok göğüslerde .hayatımda ilk defa göğüslerim şiş değil bırak şişliği o kadar küçüldü ve yumuşadılar ki hayret ettim.
bayanlar bir topicde bu yazıyı okudum... Sizce nasıl olmuş olabilir??? Doktor bana dediki geçen hafta eğr zamanında adet olmamışsan o ay yumurtlama olmamıştır ve hamile kalamazsın... Adet zamanında oluyorsa o zaman yumurtlamada olmuş olabilir diyebiliriz dedihaa..bu arada hikayenin sonu çok güzel bitiyor.. Sağlıklı sıhhatli ikiz kızları almış kucağına annecik
Evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyordum biraz borcumuz olduğu için 1 sene ertelemeye karar verdik fakat çevremde sürekli bebek gördükçe zamanının geldiğini düşündüm evlendikten 6 ay sonra yapmaya karar verdik bende polikistik over olduğu için ilaç kullanıyordum zaten 3 ay gibi bir zamanda olmayınca tekrar doktora gittim en az bir sene beklememi söylediler ve tedavi görmeden olmayacağını söylediler en son ekim ayında adet görmüştüm iki buçuk ay olmuştu adet görmeyeli gebelik testi yaptırıyordum her hafta ama çıkmıyordu bende doktora gittim ilaçlardandır dedi ve adet söktürücü ilaç verdi bende kullandım ve yine olmayınca doktora gittim tekrar gebelik testi yapıldı fakat çıkmadı ama yavaş yavaş mide bulantılarım başlamıştı hatta çoğaldığı birgün arkadaşımın zoruyla gebelik testi yaptım hamileydim inanamadım tekrar yaptım tekrar çift çizgi çıkınca doktora koştum ve 1 buçuk aylık hamileydim şok olmuştum adet söktürücü ilaçlardan yemiştim doktorum birşey olmayacağını söyledi ama ben yinede tereddütlüydüm bir hafta sonra kalp atışını dinlemek için gittiğimde doktorum bebeğin ölü olabileceğini söyledi ve hemen ayrıntılı ultrasyona soktu inanamıyordum ikizlerim olacaktı ve kalp atışlarıda çok iyiydi
gerçek yaşanan bir hayat hikayesi galiba okuduğum an içim titredi
allah o anneye sabır vermiş walla canımm
sağlıkla bebişini kucağına alır inş.
evet gerçek bir hikaye.. Kucağınada almış ikiz kız bebeklerini sağlıkla
Ben şeyi anlamadım.. Demiş ya 2,5 ay adet olmadım sonra gittim 1,5 aylık hamileyim... Yani adet olacağı zaman yumurtlama olmuş ve hamile kalmış...nasıl olabilirki bu? Bir türlü anlamadım bu işi... Kafamçokkarıştı
kızlarrr gece ruyamdaaa bı kız cocugu dogurmusum nasıl emzırıyoruuum hayırlara cıkar ınsallah
kızlarrr gece ruyamdaaa bı kız cocugu dogurmusum nasıl emzırıyoruuum hayırlara cıkar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?