Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Acı olmayınca tatlı da olmaz .... ne kadar doğruboshayallersmile

benim gençkızlığımdan beri her adetten 10 gün önce göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlardı.bu 15 yıl böyle sürdü.
hatta 2 şer yıl arayla 2 kez hamile kaldım ve mecburi kürtaj geçirdim.hamileliklerimde de adet öncesi göğüslerim feci şişti ağrıdı hatta hamile olmam şart değildi adet öncesi göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlar adet günü biter adet biter bitmez yine şişmeye ve ağrımaya devam ederdi.yok adet öncesi yok yumurtlama dönemi,yok diğer adet başlangıcfı derken anlayacağınız uzun bir süredir benim göğüslerim çoğunluk şiş ve ağrılı diyebilirm
ama bu sefer son adetimi 16 aralık ta gördüm.şişlerim indi göğüs ağrıları bitti ve bitiş o bitiş bugün 28.günüm adet olmam lazım olmadım ve en ufak bir belirti dahi yok göğüslerde .hayatımda ilk defa göğüslerim şiş değil bırak şişliği o kadar küçüldü ve yumuşadılar ki hayret ettim.

ama şu var geçen salı yani tam 1 hafta önce yoğun akıntı yaşadım ve çok hafif pembe renkteydi.
ayrıca yaklaşık 10 gündür kasıklarım ince ince sızlıyor ağrıyor ve iki kere de kasılmalar yaşadım

nohut kürü nasıl oluyormuş ki ?? ilk kez duyuyorum
b+t+ç na da başla bence yaa... bak burda supreme de ayie de bu karışımı yaptıklarını söylediler... bir zararı yok nasılsa yani dene derim ben

hihoyyyt
yoksa güzel habermi geleceeekkk =)))

sanki adet olacakmışım ama olamıyormuşum hatta için için oluyormuşum gibi.
yıllardır bu ağrıları kısa süre çok kısa süre yaşar,10 dakika sonra adet olurdum.ayrıca 6 aydır düzensiz adetim var yani 6 aydır 24.veya 23. günleri adet olurdum bugün 28.günüm.
ama bu ay çok ilginç 10 gündür kasıklarım ağrıyor mide bulantılarım var.hem hamilelik hemde adet için belirtilerim çok yoğun ama göğüslerde tık yok.hatta normalden 3 kat daha küçük ve yumuşak.ya kızlar aksine öyle küçüldü ki
ki ben normalde bile göğüslerime dokunamazdım.feci ağrırdı

bayanlar bir topicde bu yazıyı okudum... sizce nasıl olmuş olabilir??? doktor bana dediki geçen hafta eğr zamanında adet olmamışsan o ay yumurtlama olmamıştır ve hamile kalamazsın... adet zamanında oluyorsa o zaman yumurtlamada olmuş olabilir diyebiliriz dedihaa..bu arada hikayenin sonu çok güzel bitiyor.. sağlıklı sıhhatli ikiz kızları almış kucağına annecik

evlendiğim ilk günden beri çocuk istiyordum biraz borcumuz olduğu için 1 sene ertelemeye karar verdik fakat çevremde sürekli bebek gördükçe zamanının geldiğini düşündüm evlendikten 6 ay sonra yapmaya karar verdik bende polikistik over olduğu için ilaç kullanıyordum zaten 3 ay gibi bir zamanda olmayınca tekrar doktora gittim en az bir sene beklememi söylediler ve tedavi görmeden olmayacağını söylediler en son ekim ayında adet görmüştüm iki buçuk ay olmuştu adet görmeyeli gebelik testi yaptırıyordum her hafta ama çıkmıyordu bende doktora gittim ilaçlardandır dedi ve adet söktürücü ilaç verdi bende kullandım ve yine olmayınca doktora gittim tekrar gebelik testi yapıldı fakat çıkmadı ama yavaş yavaş mide bulantılarım başlamıştı hatta çoğaldığı birgün arkadaşımın zoruyla gebelik testi yaptım hamileydim inanamadım tekrar yaptım tekrar çift çizgi çıkınca doktora koştum ve 1 buçuk aylık hamileydim şok olmuştum adet söktürücü ilaçlardan yemiştim doktorum birşey olmayacağını söyledi ama ben yinede tereddütlüydüm bir hafta sonra kalp atışını dinlemek için gittiğimde doktorum bebeğin ölü olabileceğini söyledi ve hemen ayrıntılı ultrasyona soktu inanamıyordum ikizlerim olacaktı ve kalp atışlarıda çok iyiydi

gerçek yaşanan bir hayat hikayesi galiba okuduğum an içim titredi
allah o anneye sabır vermiş walla canımm
sağlıkla bebişini kucağına alır inş.

gerçek yaşanan bir hayat hikayesi galiba okuduğum an içim titredi
allah o anneye sabır vermiş walla canımm
sağlıkla bebişini kucağına alır inş.

evet gerçek bir hikaye.. kucağınada almış ikiz kız bebeklerini sağlıkla
ben şeyi anlamadım.. demiş ya 2,5 ay adet olmadım sonra gittim 1,5 aylık hamileyim... yani adet olacağı zaman yumurtlama olmuş ve hamile kalmış...nasıl olabilirki bu? bir türlü anlamadım bu işi... kafamçokkarıştı

bende anlamadım walla canım

merhaba kızlar, ben de 1 yıldır bebek isteyip de kavusamayanlardanım(

çikolata kistim vardı mayısta aldırdım, şu an da yumurta takibine devam, klomen de basladım, 2010da anne olmak istiyorum

allah hepimize nasip etsin inşallah en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…