Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayselin yeri "şen hamileler" :CüvCüv:

prayım daha 11 günüm var ama yinede bekliyorum
mugişim geçen ay kaçgün varken çıktığını unuttum bu ay sivilce günü diye takvime işaretleyeceğim:))

hahaha
valla banada cıldır geldı
zaten ajanda dolu
yok kramp geldı
yok gaz
yok sıvılce gunu sımdıde
esımın elıne gecse ajandam catladın sen ıyıce dıcek

ay keske banada olsa
bebıs gelınce ıllakı kapatıcam sgara konusunu ınsallah

ohhh.. çok iyi olmuş.. hayırlısı olur inşallaahhhhh.... 3. yılınızda 3 kişi olursunuuzzzz =))))
ya ben çok umutluyum nedendir bilmiyorum bu ay bu kadar çok hamile haberi alıncamı oldu nedir bilmem ama hepimiz hamile kalıcaz gibi geliyor bana =))))))) ayy inşallahh yyaaa.. inşallaahhh....

valla lıste o kadar hızlı gıdıyorkı
yılbasından sonra patlama oldu
bızıde alsa bu ocak ıcıne

sende benim gibisin hee... bende takvime işaretliyorum sırnaşık şey

Bende sürekli içmem ama eşime nadir akşamlarda sigarada eşlik ederim
ama tabi ki bebiş sözkonusu olsa eşim bile içmez:)

Ya boyle hergun bıır hamıle olsa en azından ne kdr guzel olur dımı moral oluyo hakkaten hepımıze :lepi:
benımde yogun bugun ıs guc ıs kadını gıbı oldum sabahtan berı evrak scanner vs derken ..
ama ısım bıtınce hemen damladım yıne aranıza kaydirigubbakcemile3

herşey takvime yazılı telefonumu değiştirdim saatlerce takvimdeki notları düzenlemeye uğraştım bi sivilce günü eksik onuda bu ay tamamlayacağım:))

vala oyle
yarın bakalım kım hamıs?

inşallah canım ya inatla heray o kırmızıları görüyorum ama hiç umutsuzluğa kapılmadım görünce üzülüyorum öür aya çabucak geçip yeni umutla bekliyorum inşallah tez zamanda hepimiz kalıcaz allahın izniyle dualarımızla..............

herşey takvime yazılı telefonumu değiştirdim saatlerce takvimdeki notları düzenlemeye uğraştım bi sivilce günü eksik onuda bu ay tamamlayacağım:))

:lepi:
eheh
grafık bıle yaparım ben
bu data ıle
bır hamıle kalalımda kızlar la paylasırız ıste

ınsallah canım

kerem34gül-------------- 9 ocak
disikus--------------------10 ocak
denizfdm----------------- 10 ocak
zeytin96---------------- 11 ocak
sabırsız80----------------13 ocak
sevgi0535---------------- 13 ocak

bu lısteden ses cıkarsa bakalım yarın olabıllır...onun dısında erken test yapan oluır belkı
yada yenı katılannn
aklinialirimsmile

ınsallah eda hep dua edıyoruz bakalım ...ocak ayı beklentım gaye mugmug aysel
subatın ılk haftası olarak da kendımı ve senı hıssedıom nedense kaydirigubbakcemile5

gelsın bebısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…