Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lapacım bizim gelinde öyleydi 9 ay uğraştılar olmadı doktor tedavi olmadan hamile kalman mümkün değil dedi. bu da başladı işte soğandır incirdir. her ay kontrole gidiyordu doktoruna normalde hiç yumurtası oluşmuyordu ağustos ayında 1 tane yumurtası oluşmuş. doktor yine aynı şekilde tedavi olman gerekiyor falan dedi işte bizim gelin de pek sallamıyor çünkü kardeşim askere gitmişti 10 günlük izne geldi gitti bizim hatun 1 yumurtayla hamile kalmış şükürler olsun şimdi 23 haftalık hamile:))
gönlünü ferah tut inşallah sende bu güzellikleri yaşayacaksın

keçiboynuzunu sende yiyebilirsin canım. hücre yenilemesi yapıyomuş..

şu resmine bebiş ayıcık eklemeni bekliyorum ısrarlaaa olumunekankayizsmile

iyi nolsun kuzucumla idare ediyoruz işte.. uykusuz kalmıstım son 2-3 gün hemde yorgundum dünden beri acısını çıkardım...
sizde ne var ne yok şekerler..

ne olsun pray gün sayıyoruz işte. şimdi de aynaya bakıp duruyorum sivilce çıkacak mı diye onu gözlüyorum

hoşgeldin mugmug
eefet sessis kaldddııkkk..
bende üsüldüm burdaa...
ağladdıımm
kimseler yookk diieeee :çok üzgünüm:

sen aglama yawrummmmm

bugün hamile kalanların kızı olacak galiba.. ne bu sessizlik kızlarr :hulya:

valla bende bır mıskınlık
kolumu kaldırıcak halım yok
offf
sıkıldım kendımden

ayy nasıl umut verdin bana biliyormusunn.. anlatamam.... inşallah bende böyle güzel sonuca varırım... en son doktor bana artık aşılamaya geçmek gerek dedi.. geçen hafta işte.. ben hala adet olamadım... birazda ertelemek istediğim için bu işi askıya aldım... bi kaç ay beklicem kürler yapıcam.. olmazsa artık mecbur gidicez bir aşılama merkezine =(
ama bu yazdığın acaip moral oldu çok saollll

keçiboynuzunu sende yiyebilirsin canım. hücre yenilemesi yapıyomuş..

şu resmine bebiş ayıcık eklemeni bekliyorum ısrarlaaa olumunekankayizsmile

ya uğraştım ama yapamadım kii :kedi: çizim olsa elle bişiler yapabilirdim belki ama oyuncak ya onlar o yüzden bi bebiş koyamadım oraya =((

hoş geldinn yoğun anneeeciikkk =))
ben iyiyim...sen nasılsın bakalıımm...
bebbbbiişşş de iyii dimmiii

ne olsun pray gün sayıyoruz işte. şimdi de aynaya bakıp duruyorum sivilce çıkacak mı diye onu gözlüyorum

daha bi hafta 10 gün vardı senin değilmi?

ayşeye ; bu arada özel mesaj attım ama bi halay da burda çekeyim... :teytey:
ayşecimin belirtileri hep hamile dedirtti içimden son hafta..

sizden de gelir bu ay inşallah güzel haberler
bahara herkes hamile girecek buradan... öyle dua ediyorum hep.... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…