hımm.. anladım canım.. inşallah şifa olur size.. bizim sperm değerlerimiz normal.. bir sorun yok... ama ben yinede keçiboynuzu aldırdım akşamları kemiriyor kocam =) bilmiyorum o şekildede işe yarar mı ama
sorun benim pcos da =((( onun yüzünden ne adet oalbiliyorum nede hamile kalabiliyorum =(( onun içinde soğan kürüne başlıcam inşallah
selam kızlar.. çok yogun işler bu ara. girersem de çıkamıyorum buradan :)
nasılsınız bakalım..
hoş geldinn yoğun anneeeciikkk =))
ben iyiyim...sen nasılsın bakalıımm...
bebbbbiişşş de iyii dimmiii
hoşgeldin mugmug
eefet sessis kaldddııkkk..
bende üsüldüm burdaa...
ağladdıımm
kimseler yookk diieeee :çok üzgünüm:
bugün hamile kalanların kızı olacak galiba.. ne bu sessizlik kızlarr :hulya:
lapacım bizim gelinde öyleydi 9 ay uğraştılar olmadı doktor tedavi olmadan hamile kalman mümkün değil dedi. bu da başladı işte soğandır incirdir. her ay kontrole gidiyordu doktoruna normalde hiç yumurtası oluşmuyordu ağustos ayında 1 tane yumurtası oluşmuş. doktor yine aynı şekilde tedavi olman gerekiyor falan dedi işte bizim gelin de pek sallamıyor çünkü kardeşim askere gitmişti 10 günlük izne geldi gitti bizim hatun 1 yumurtayla hamile kalmış şükürler olsun şimdi 23 haftalık hamile:))
gönlünü ferah tut inşallah sende bu güzellikleri yaşayacaksın
keçiboynuzunu sende yiyebilirsin canım. hücre yenilemesi yapıyomuş..
şu resmine bebiş ayıcık eklemeni bekliyorum ısrarlaaa olumunekankayizsmile
ayy benim kızım olsun daha sessiz mi kalsam ki:)
yaşasın bebişkomm... yetiştin imdadıma.. bende üsülüyodum kimsecikler yok diye =((
iyiyiz şükür. hatta dün gece nadir oburluklarımızdan birini yaptık ve kocaman bi tabak patates kızartması yedikkkk cokacimcoook
hoş geldinn yoğun anneeeciikkk =))
ben iyiyim...sen nasılsın bakalıımm...
bebbbbiişşş de iyii dimmiii
ne olsun pray gün sayıyoruz işte. şimdi de aynaya bakıp duruyorum sivilce çıkacak mı diye onu gözlüyorum
bugün hamile kalanların kızı olacak galiba.. ne bu sessizlik kızlarr :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?