Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ınsallahhhhhhhhhhhh

çok saol güzel anne... olumunekankayizsmile allah dualarımızı kabul eder inşallahh.. :Saruboceq:
hepimiz hamile olalım bahara...:lepi:

inşallah bu ay herşey yolunda giderde aşılamaya gerek kalmaz. hep böyle moralini yüksek tut çünkü en önemli şey bu. inan bana. onu dokuzu bilmem biraz kaygısız olacaksın..

Prayforu ;
nasılsın canım?
Okudum dinleenbilmişsin canım kendine çok dikkat et canım arkadaşım

sebinciğime de ısrarla sevgililer günü hediyen olsun demiştim..
o da ısrarla yılbası hediyesi istemişti.. oldu şükür ; istediği gibi hem de boshayallersmile

prayım daha 11 günüm var ama yinede bekliyorum
mugişim geçen ay kaçgün varken çıktığını unuttum bu ay sivilce günü diye takvime işaretleyeceğim:))

inşallah bu ay herşey yolunda giderde aşılamaya gerek kalmaz. Hep böyle moralini yüksek tut çünkü en önemli şey bu. Inan bana. Onu dokuzu bilmem biraz kaygısız olacaksın..

canım aslında dediğin gibi olması lazım biraz kaygısız olmak lazım
ama zor beklerken kaygısız olmak zor

Prayforu ;
nasılsın canım?
Okudum dinleenbilmişsin canım kendine çok dikkat et canım arkadaşım

evet tatlım. dün biraz erkenden uzandım hiç rahatız olmadan uyudum. bi gece önce sancı girdi
çok fazla dinlenmeden oturur vaziyette çalışınca iyi gelmiyor...
önümüzdeki ay ofisin arkasına bi çekyat getircem. arada uzanırım bari..

siz de benim kadar dikkat edin kendinize.. bebiş benim göbüşte yatıyor ama sizde bebişe yer hazırlıyorsunuz nihayetinde

cnm ayşe de lütfen naza başladım bile
sabah eşime ben artık iki canlıyım dedim
oda eyvahhh ben yandım dedi:kedi:
canım valla sabah bılgısayar basından klakrken dedım ınsallh profıl fotoyu degıstırır aynen oyle yapmıssın guzel de olmus
bende oyle valla
hamıle kalınca ıgrenme gelse hemen atsak elımızden
sız ne kadardır denıyorsunuz
bızım 2. cı ay bu
valla ınsallah bebıs gelmeden bırakırsınız Allah yardımcın olsun canım ...
lorke aysel kıss lar huuu
geldım geldım de gecmıs okudum malum meraklıyız zemuszemus

sebinciğime de ısrarla sevgililer günü hediyen olsun demiştim..
o da ısrarla yılbası hediyesi istemişti.. oldu şükür ; istediği gibi hem de boshayallersmile

valla ben 7 subatı beklıom eger hamıleysem dayanıp 14 unde soylerım dıye dusunuyorum hayırlısı ıle ınsallah

hoşgeldiinnn.....
çok sevdiğim yengemin ismide aysel... o nedenle sana karşı garip bir duygu hissediyorum aysel opuyorumnanaktan :kedi:

giftbaskets.co.nz/THREE%20BEARS.JPG

gir bakalım baba anne ve bebiş var resimde :)

picture-book.com/files/userimages/776u/new_baby_bear_chrissyfanslau.jpg bu daha şeker :)

inşallah bu ay herşey yolunda giderde aşılamaya gerek kalmaz. hep böyle moralini yüksek tut çünkü en önemli şey bu. inan bana. onu dokuzu bilmem biraz kaygısız olacaksın..

opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
canım yaaa
çookk saaooll
vallahi çok moral oldun banaaa
allah seninde gönlüne göre versn...
burda güzel haberi vermeyi bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın rabbim... :Saruboceq:
sonra hepimiz bebişlerimizden konuşalım..
topic adını değiştirip "şen hamişler" yapalım
hamile kalamayanlara öğütler verip yol gösterelim...
aklinialirimsmile

ayselcim burada yazıyorum da yapabiliyor muyum sanki. sürekli kaygılıyım. kaygı kutusu gibiyim.

giftbaskets.co.nz/THREE%20BEARS.JPG

gir bakalım baba anne ve bebiş var resimde :)

picture-book.com/files/userimages/776u/new_baby_bear_chrissyfanslau.jpg bu daha şeker :)

canım yyaaaaaa :kedi:
çookk teşekkürlerr...
hemen düzenleyip koyayım bu resmii
çook saaaaaoollllllll a.s.

sigara konusuna gelince, ben burda malesef az da olsa içiyoru m demiştim.herkes çok kızdı utandım ve acaip az içmeye başladım.. bebişi öğrenmeden tiksinme gelmişti... öğrenince hiç içmedim.. canım da istemiyor. genelde hormonlar etkilermiş zaten.. kokusuna tahammül edemiyorum artık.. arabada bir gün önce bile içilse anlıyorum ..artık yasak herkese :)

LAPACI VE BıTTEYE cevaben ; aşılamayı erteledik kızlar 2 defa daha klomen+çatlatma iğnesi kullanıcam sonra bakıcaz inşallah bu arada kavuşuruz bebişimize önümüzdeki ay 3-4 şubata kadar belli olacak sanırım ve 3 şubat evlenme yıldönümümüz bu aya kadar geldik inşallah son olur ve bize yıldönümğ hediyesi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…