Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yok canım ya geçti şimdi sıkmıyorum canımı gül gibi ilköğretim varken liseye kendim istedim de geldim.
bunlara katlanamayacaksam bu mesleği en yakın zamanda bırakmam lazım

amaaaannn şekerim sen tatlı canını sıkma elin şımarık terbiyesiz bebeleri için... Rabbim çocuk yetiştirmekten,saygıdan ve terbiyeden bi haber insanlara çocukları veriyor işte!!! sonra da böyle tipler çıkıyor ortaya.

kızlar bende bı bel agrsı allah sonunu hayır getıreee

bel agrısımı emınmısın yada usuttuysen ve ıdrar yollarında enfeksıon olduysa o da bele vuran agrı yapar...dınlen bıraz belını rahatlat yorulma..

dedıgın gıbı sen rehberlık hocası oldugun ıcın daha farklı davranmak zorundasın o yuzden cok takma kafana daha neler var neler ...sana denk gelmnez ınsallah ama bılıyoruz cok beter cocukların oldugunu

yok canım ya geçti şimdi sıkmıyorum canımı gül gibi ilköğretim varken liseye kendim istedim de geldim.
bunlara katlanamayacaksam bu mesleği en yakın zamanda bırakmam lazım

ılkogretım zevklıymıs ya kardesım anlatıo da ogretmenım sılgımı kaybettım falan dıye gelıyolarmıs rehberlık hocasının yanına kaydirigubbakcemile3

Samsak gecmıs olsun cok
maalesef cok degısık ve gereksız tavırlı cocuklar var
lıse oldugu ıcın ısın zor..takmamaya calıs..
Mervam napıyorsun?
belırtılerınmı basladı acaba ? laelaelaelaelae

ilköğretim öyleydi. çok matraktı ya... özledim o günleri.
aman neyse kızlar biz kendi bebelerimize dönelim

, barays+, EKAKAL, gyshnky+, karayaz, kvrck+, lapaci, lorkee, mugmug1, samsak

naıslsınız kizlar ben bugun kontrole gıdyorum .bakalım bı sorucam calışmalara devam edebılırmıyım dıye:)

kızlar nisanda uzman yardımcılığı sınavım var bu aralar ders çalışmam lazım hadi kocaman öpüyorum sizi sonra görüşürüzzzzz opuyorumnanaktan

naıslsınız kizlar ben bugun kontrole gıdyorum .bakalım bı sorucam calışmalara devam edebılırmıyım dıye:)

hadı hayırlısı ınsallah bı sorun cıkmmaz ve yenı calısmalara hemen baslayabaılırısınız

[ı], barays+, ekakal, gyshnky+, karayaz, kvrck+, lapaci, lorkee, mugmug1, samsak

[/ı]

hadi bakem git gelde başlayın çalışmalara inşallah bi problem olmaz canım başlarsınız hemen tez zamandada dolar göbişin gene......

iyiyim ben şekerkız =)
sende iyisin inşallah
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunn.. çok çabuk toparladın kendini yeniden çalışmalara başladın kocaman alkışş saaanna bendenn alkisalkisalkis

sekerkız
bravo valla sana
hepıımızın onunu acıyorsun
tebrıkler
ınsallah en yakın zamanda calısmalara baslayabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…