Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ve benım ıÇın ıyı dıleklerde bulunan herkeŞe teŞekkÜr ederım en kısa zamanda hem sıze hem bana nasıp etsın allahım.........

bafo, barays+, EKAKAL, gyshnky, kvrck, lapaci+, samsak

gunaydın kızlar hepınıze kolay gelsın hayırlı guzel haberlerle dolu bır gun olur ınsallah

gaye gecmıs olsun tekrr tekrr ınsallah kısa zamanda sıfa bulur kayınpederın
GÜnaydın kızlar nassınız ben İyİm İlk klomenİme Şuan İtİbarİyle baŞlamıŞ bulunuyorum vatna mİllete topİĞe kocama bana hayırlı olsun........
hadı hayırlı ugurlu olsun vatana mıllete kaydirigubbakcemile3

Ve benİm İÇİn İyİ dİleklerde bulunan herkeŞe teŞekkÜr ederİm en kısa zamanda hem sİze hem bana nasİp etsİn allahım.........

Edacım yumoşların ticker'ındaki minik civcivlerden birine dönüşücek yani senin civcivine dönüşecek inşallah....

kızlar ben geldim yemeğimi yedim ama moralim çok bozuldu öğrencinin biriyle tartıştık nerdeyse üzerime yürüdü. ne yapacağımı şaşırdım. şuan çok kötüyüm

Bizde dün çalışmalara başladık
hesaplayıcılara göre 11-16 ocak arası.
Tüm herşey bebek için:)))))))))))
sen ondan uyukluyorum bugun dıyordun demekkı delikafadulden
hadı bakalım hayılrı olsun yenı calısma donemınız opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim yemeğimi yedim ama moralim çok bozuldu öğrencinin biriyle tartıştık nerdeyse üzerime yürüdü. ne yapacağımı şaşırdım. şuan çok kötüyüm

hyaıırdrı bacım ne ogrencısı ben anlayamadım da okulda mı danısmanlık yapıyorsun sen
nıe yurudu kı ustune klava:

klava: şimdiki çocuklar çok saygısız yaa... biz öğretmenizimiz yanında saygı duruşunda beklerdik.... şimdiki çocuklar ağzına geleni söylüyor, öğretmeni dövdürüyor, tartaklıyuor, üstüne yürüyor... nedir bu yaaa..
çok geçmiş olsun canım... üzme kendini... o kadar çok varki o çocuklardan.. doğurmakla bitmiyo iş..asıl iş ondna sonrası.. iyi bir terbiye verebilmek düzgün yetiştirebilmek önemli olan... allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin... diğerlerini de ıslah etsin :Saruboceq:

Ah canım yaaa sıkma canını... Ne yazıkki her meslekte böyle durumlarla karşılaşılabiliyor. sen de öğrencinle yaşamışsın... kimisi de patronuyla yaşıyor bu durumları... sen sakinliğini bozma... yaşadığın her stres senin için zararlı olacaktır.
Boşver o onun terbiyesizliği.Yeni nesilde ve bazı insanlarda ne yazıkki terbiye ve saygı eksikliği var.

tatlışlar ben psikolojik danışmanım okulda rehber öğretmen olarak bildiklerimizden yani. kantinden yukarı çıkıyorum aa bi baktım bi oğlan bi kız ders başlamış telefonla oynuyorlar. okulda telefon yasak bulunduğu zaman alınıyor bebelerin ellerinden. ben de aldım telefonu ama niyetim idareye vermek değil sadece bi daha yapma diyeceğim o yani. çocuğa telefonu uzattım telefonu kapattırdım. telefon benim ben idareden izinliyim benim telefonumu alamazsınız falan diye ben de terbiyesizleşme dedim. üstüme yürümeye kalktı yanındaki kız tuttu başka bi branş öğretmeni olsam direk disipline veririm ama veremiyorum çünkü ben sorun çözmekle mükellefim.

şekerim geç kaldın yakalamakta tünaydın oldu artık. ama neyse senin güzel hatrına tekrar günaydın diyeyim....

Samsak canım benim yaaa üzme kendini
kızların dediği gibi böyle sorumsuz terbiye bilmeyen çocuklar var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…