Ve benİm İÇİn İyİ dİleklerde bulunan herkeŞe teŞekkÜr ederİm en kısa zamanda hem sİze hem bana nasİp etsİn allahım.........
gaye gecmıs olsun tekrr tekrr ınsallah kısa zamanda sıfa bulur kayınpederınMugişcim plastik bardağa 2 parmak idrar yaptım içine yarım tatlı kaşığı karbonat attım... daha önce denediğimde dibe çökmüştü bu sefer resmen bira gibi oldu köpük köpük.
Kayınpederim cidden çok üşütmüş.Zatürre başlangıcı dediler vede karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı.bakalım daha tetkikleri devam edecek birsürü de ilaç verdiler onları içecek.
hadı hayırlı ugurlu olsun vatana mıllete kaydirigubbakcemile3GÜnaydın kızlar nassınız ben İyİm İlk klomenİme Şuan İtİbarİyle baŞlamıŞ bulunuyorum vatna mİllete topİĞe kocama bana hayırlı olsun........
Günaydın kızlaaaaarrrr... hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.
Canım zaten çok takılmıyorum sadece deneyeyim dedim aklıma gelince... bide ben tereddütteyim yaaa... şöyle ki ben şimdi progestan kullanmaya devam ediyorum ya, progestan 20 sinde bitecek ben genelde bitince 3. günü adet oluyorum. zaten normal günüm de 23'ü.
Fakat şimdi hamileysem progestan bittikten sonra adetim gelmez mi? bugün arayıp doktoru sorucam...
Bide ben dün 2 tane idrar testi almıştım... Sabah ilk idrarımdan plastik bardağa ayırdım biraz acaba yapsam mı diyorum???
progestan bittikten sonra 1 hafta içinde adet olunması beklenir... sen 3. günü oluyormuşsun ama 1 hafta beklemek gerekir.... olmazsan işte o zamn halay için mendilleri hazırlarız =)))
birşey soracağım sana... ne kadar progestan kullandın.. kaçıncı gün başladın???
Ve benİm İÇİn İyİ dİleklerde bulunan herkeŞe teŞekkÜr ederİm en kısa zamanda hem sİze hem bana nasİp etsİn allahım.........
günaydın canımmmmm opuyorumnanaktanlorkeeee, kvrck sizede günaydın.. hoşgeldiniz a.s.
sen ondan uyukluyorum bugun dıyordun demekkı delikafaduldenBizde dün çalışmalara başladık
hesaplayıcılara göre 11-16 ocak arası.
Tüm herşey bebek için:)))))))))))
kızlar ben geldim yemeğimi yedim ama moralim çok bozuldu öğrencinin biriyle tartıştık nerdeyse üzerime yürüdü. ne yapacağımı şaşırdım. şuan çok kötüyüm
kızlar ben geldim yemeğimi yedim ama moralim çok bozuldu öğrencinin biriyle tartıştık nerdeyse üzerime yürüdü. ne yapacağımı şaşırdım. şuan çok kötüyüm
Günaydın kızlaaaaarrrr... hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.
Canım zaten çok takılmıyorum sadece deneyeyim dedim aklıma gelince... bide ben tereddütteyim yaaa... şöyle ki ben şimdi progestan kullanmaya devam ediyorum ya, progestan 20 sinde bitecek ben genelde bitince 3. günü adet oluyorum. zaten normal günüm de 23'ü.
Fakat şimdi hamileysem progestan bittikten sonra adetim gelmez mi? bugün arayıp doktoru sorucam...
Bide ben dün 2 tane idrar testi almıştım... Sabah ilk idrarımdan plastik bardağa ayırdım biraz acaba yapsam mı diyorum???
progestan bittikten sonra 1 hafta içinde adet olunması beklenir... sen 3. günü oluyormuşsun ama 1 hafta beklemek gerekir.... olmazsan işte o zamn halay için mendilleri hazırlarız =)))
birşey soracağım sana... ne kadar progestan kullandın.. kaçıncı gün başladın???
canım doktor 1 paket yazdı hepsini içeceksin dedi ve iğnenin vurulduğu gün yani 5 Ocakta içmeye başladım.Pakette 30 kapsül var yani 15 günde bitiyor.ayın 20 sinde bitecek ilaç. Ben en iyisi bugün doktoru arayıp sorayım.
sakin ol samsak noldu yavaş anlatkızlar ben geldim yemeğimi yedim ama moralim çok bozuldu öğrencinin biriyle tartıştık nerdeyse üzerime yürüdü. ne yapacağımı şaşırdım. şuan çok kötüyüm
canım doktor 1 paket yazdı hepsini içeceksin dedi ve iğnenin vurulduğu gün yani 5 Ocakta içmeye başladım.Pakette 30 kapsül var yani 15 günde bitiyor.ayın 20 sinde bitecek ilaç. Ben en iyisi bugün doktoru arayıp sorayım.
bende progestan kullanıyorum..adet olamak için.... 1 hafta içtim bıraktım... acaba hepsini içsemiydim diye düşündüm de o yüzden sordum sana
sağolasın
günaydın şeker diycem ama kaçmışın kız. neyse ben de eşsiz günaydınımı lapacıya veririm.
günaydın lapacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?