Haydı kızlar muhabbet acalım
bugun guzel bırgun
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım güzel haberler varmı ben pazar gününden beri yatıyorum belim çok ağrıyo artı aşırı midem bulanıyo inş.bu ay hamiş kalmışımdır artı uzayan akıntım var hamiş olanlar kan testini kaçıncı günde yaptırdınız
ben de arada ızlıyorum da guzel program bayagı faydalı seyler ogrenıyo ınsancanım ben hergün olmasa da genelde izliyorum sabahtan itibaren
clarita canım sen yat dinlen inşallah hamilesindir de ondandır bütün sıkıntılar
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım güzel haberler varmı ben pazar gününden beri yatıyorum belim çok ağrıyo artı aşırı midem bulanıyo inş.bu ay hamiş kalmışımdır artı uzayan akıntım var hamiş olanlar kan testini kaçıncı günde yaptırdınız
amin canım inş.bu ay hepimiz hamiş oluruz böyle midem çok fena ben seviniyorum eşim gülüyo bana kendimi çok alıştırmak istemiyorum ama napim daha önce hiç böyle olmadım pazartesiyi beklicem kan testinde çıkar belki ozaman
Mugişcim neler hissediyorsun? 8 günümüz kaldı... ben arada bir gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. 17si yada 18'i olabilir.
Kızlar küre başlayan var mı?
Ben halen başlayamadım
bu aralar kendimi çok dağıttım
gunun ne zaman hayatım?
gecmıs olsun sana
günüm 18 26 arası tam hesaplayamadım o yüzden 18 de kanda baktıralım diyoruz
Kızlar küre başlayan var mı?
Ben halen başlayamadım
bu aralar kendimi çok dağıttım
günaydıın kıslarr nasılsınıss
günaydıın kıslarr nasılsınıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?