Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım güzel haberler varmı ben pazar gününden beri yatıyorum belim çok ağrıyo artı aşırı midem bulanıyo inş.bu ay hamiş kalmışımdır artı uzayan akıntım var hamiş olanlar kan testini kaçıncı günde yaptırdınız

Dün Ayşe için halay çektik.. A&S hamile yanii.... en taze haber bu..başka bişi yok....
inşallahh bi halayda sana çekeriz

clarita canım sen yat dinlen inşallah hamilesindir de ondandır bütün sıkıntılar

amin canım inş.bu ay hepimiz hamiş oluruz böyle midem çok fena ben seviniyorum eşim gülüyo bana kendimi çok alıştırmak istemiyorum ama napim daha önce hiç böyle olmadım pazartesiyi beklicem kan testinde çıkar belki ozaman

ayşe adına çok sevindim hayırlısı olsun rabbim hepimize nasip etsin

ay ınsallah hayılrısı ıle o guzel sebepten dolayı bulanıyodur zemuszemus

gunun ne zaman hayatım?
gecmıs olsun sana

Mugişcim neler hissediyorsun? 8 günümüz kaldı... ben arada bir gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. 17si yada 18'i olabilir.

valla heyecanlanmıyor degılım
bu haftasonunu hemen atlatmak ıstıyorum
18 pazartesı yap ıstersen

Samsakcım, carptın ya..
tamam dusuneyım acayım hemen bır konu

Kızlar küre başlayan var mı?
Ben halen başlayamadım
bu aralar kendimi çok dağıttım

bu ay sonuç negatif çıkarsa başlıcam ama eşime keçi boynuzu uyguluyoruz biraz ayıp ama erken boşalma sorunu vardı 15 gündür uyguluyoruz gerçekten işe yaradı eşiminde hoşuna gitti bir ay devam edicez sonrada havuç suyuna devam etçez bende soğan suyuna sonrasındada bal çörek otuna başlamayı düşünüyorum inş. gerek kalmaz bakçaz bakalım

Evet mugişcim 18'i pazartesi uygun. ondan önce dayanamayıp yaparsam sonucu kendime sakliicam hemen söylemicem :))

Hepimizin kasıkları batsın,mideleri bulansın,göğüsleri patlicak gibi şişsin ağrısın ıNŞALLAAAAHHH!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…