bu ay sonuç negatif çıkarsa başlıcam ama eşime keçi boynuzu uyguluyoruz biraz ayıp ama erken boşalma sorunu vardı 15 gündür uyguluyoruz gerçekten işe yaradı eşiminde hoşuna gitti bir ay devam edicez sonrada havuç suyuna devam etçez bende soğan suyuna sonrasındada bal çörek otuna başlamayı düşünüyorum inş. gerek kalmaz bakçaz bakalım
Kızlar küre başlayan var mı?
Ben halen başlayamadım
bu aralar kendimi çok dağıttım
Evet mugişcim 18'i pazartesi uygun. ondan önce dayanamayıp yaparsam sonucu kendime sakliicam hemen söylemicem :))
Hepimizin kasıkları batsın,mideleri bulansın,göğüsleri patlicak gibi şişsin ağrısın İNŞALLAAAAHHH!!!
gunun ne zaman hayatım?
gecmıs olsun sana
günüm 18 26 arası tam hesaplayamadım o yüzden 18 de kanda baktıralım diyoruz
hadı hayırlısı bakalım
haftaya da guzel haberlerle baslarız artık
Gaye de 18 ınde yapacak
günaydıın kıslarr nasılsınıss
gunaydın canım
ben super
sen nasılsın?
ne güzel yaa.. bitkisel kürlerle sonuç alanları gördükçe daha çok hevesleniyorum.. hele bi adet olayım bende soğan suyu ve b+t+ç karışımı yapacağım kendime.. inşallah faydasını görürüm
ebruli de haydar dümen var ...hıc de sevmem bu adamı ama plates yaptım sonrasında cıkınca bakayım dedım bı neler dıo :dilcikar:
her yolu denicez canım sen hala regl olmamışsın doktora gittinmi istanbulda bir arkadaşım düzensiz regl oluyodu bazen 3 ayda bir doktor şu yuvarlak olan doğum kontrol haplarından vermiş eczacıda bunu kullanırken eşin korunsun demiş ilaç bitince reglsi gelmiş ve o ay hamiş kalmış eğer dr. gitmediysen bi git bakalım
Kızlar
1 arkadasım gecen hafta dogurdu
hamılelık belırtılerını sordum onada
goguslerıne cok dıkkat et dedı
genel olarak KK da gogus belırtılerı yasamıs herkes
acıma sızlama
benımde goguslerım sıstı
normalde cok kucukturler.
ama acıma sızlama hıc hayatımda yasamadım
bılemıyorum nasıl bırsey
bende actım sımdı
sapık bu adam ya
bende hıc sevmıyorum
Erbrunun elbısesıne bayıldım
rengıde cok yakısmıs
gittim ben.. cyclo-pro lu bi adı var o dediğin hapın.. evlenmeden önce kullanmıştım ondan ben =)))
bana doktor progestan verdi.. içtim dün akşam bıraktım..şimdi beklemedeyim 1 hjafta içinde olacağımı umuyorum.. bu arada civanperçemli bitki çayı içiyorum.. o da adet söktrücü imiş... hayırlısıyla bi adet olabilseydim çok mutlu olacaktım yaniii =))
inşallah en kısa sürede olursun hemen başlarsın çalışmalara bebişinde hemencik gelir
bende cok severım bu rengı ...
adam hakkaten normalde sapık gelıo bana da ama bugun farklı konusuo sanırım program formatına gore degısıo ıste adamın konusması
Kızlar ben dün gece çok kötü oldum
ilişkiden sonra öyle bir midem bulandı ki
kendimi lavaboya zor attım
bugünde su içerken midem bulanıyor
ayşe adına çok sevindim hayırlısı olsun rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?