Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ne güzel yaa.. bitkisel kürlerle sonuç alanları gördükçe daha çok hevesleniyorum.. hele bi adet olayım bende soğan suyu ve b+t+ç karışımı yapacağım kendime.. inşallah faydasını görürüm

Kızlar küre başlayan var mı?
Ben halen başlayamadım
bu aralar kendimi çok dağıttım

ben gecen ay sogan ıctım bu ay da esıme kecıboynuzu pekmez yedırıom
bende btç arada atıom agzıma bıde ıncır kurune basladım ...
bakalım hayırlısı daha gercı calısmalara baslamadık

:dance:
:dance:aminnnnnnnnn

ebruli de haydar dümen var ...hıc de sevmem bu adamı ama plates yaptım sonrasında cıkınca bakayım dedım bı neler dıo :dilcikar:

Kızlar
1 arkadasım gecen hafta dogurdu
hamılelık belırtılerını sordum onada
goguslerıne cok dıkkat et dedı
genel olarak KK da gogus belırtılerı yasamıs herkes
acıma sızlama
benımde goguslerım sıstı
normalde cok kucukturler.
ama acıma sızlama hıc hayatımda yasamadım
bılemıyorum nasıl bırsey

her yolu denicez canım sen hala regl olmamışsın doktora gittinmi istanbulda bir arkadaşım düzensiz regl oluyodu bazen 3 ayda bir doktor şu yuvarlak olan doğum kontrol haplarından vermiş eczacıda bunu kullanırken eşin korunsun demiş ilaç bitince reglsi gelmiş ve o ay hamiş kalmış eğer dr. gitmediysen bi git bakalım

günaydın bittebizler iyiyiz.. kah sohbet ediyoruz kah iş yapıyoruz iştee :roflol:
sen nasılsın bakallım?

gittim ben.. cyclo-pro lu bi adı var o dediğin hapın.. evlenmeden önce kullanmıştım ondan ben =)))
bana doktor progestan verdi.. içtim dün akşam bıraktım..şimdi beklemedeyim 1 hjafta içinde olacağımı umuyorum.. bu arada civanperçemli bitki çayı içiyorum.. o da adet söktrücü imiş... hayırlısıyla bi adet olabilseydim çok mutlu olacaktım yaniii =))

canım benimde hiç olmuyodu geçen ay uçlarında oldu oda klomenin etkisiymiş bu ay yok sadece şişkinlik ve süt kanallarında ağrı var

bende actım sımdı
sapık bu adam ya
bende hıc sevmıyorum
Erbrunun elbısesıne bayıldım
rengıde cok yakısmıs

bende cok severım bu rengı ...
adam hakkaten normalde sapık gelıo bana da ama bugun farklı konusuo sanırım program formatına gore degısıo ıste adamın konusması

inşallah en kısa sürede olursun hemen başlarsın çalışmalara bebişinde hemencik gelir

Kızlar ben dün gece çok kötü oldum
ilişkiden sonra öyle bir midem bulandı ki
kendimi lavaboya zor attım
bugünde su içerken midem bulanıyor

bende cok severım bu rengı ...
adam hakkaten normalde sapık gelıo bana da ama bugun farklı konusuo sanırım program formatına gore degısıo ıste adamın konusması

evet format degıstırmıs
erkeklere onerıler verecekmıs bırazdan
dıslerınızı fırcalayın dıye basladı
gercekten Turk erkeklerı genelde cok bakımsızlar
dus almıyorlar.
coraplarını 1 hafta gıyen bıle varmıs
temızlık ımandan gelır
ben valla yerı gelıyor gunde 2 kere dus alıyorum
belkı benımkıde abartı ama pıs ınsanları hıc anlamıyorum

ayşe adına çok sevindim hayırlısı olsun rabbim hepimize nasip etsin

canım çok sağol :Allahım isteyenlere versin in

bu arada günaydın kızlar
bugün biraz stresliyim regl günüm biliyosunuz sanki regl olacak gibi sancım var v korkuyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…