Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bende dÜnkÜ dızılerden bı hamıle haberı daha verım aŞk ve ceza da nurgÜl hamıleymıŞ eŞıme dıyorum kı bı nazan bıde bız kaldık ............

hanımlar ıste ınsan adet gununden once ogrenınce hamıle oldugunu dahadastres oluyoooo en guzelıı gunun gecmesı demı kıslar

doğru söylüyorsun mervam..
ama adet geçicekmi geçmiyecekmi?
geçtiğinde acaba adetmi olamıyorum yoksa hamilemiyim?
test mi yapsam?
b-hcg mi yaptırsam?
diye de stres oluyoruz.....
günü geçmeyince de stres oluyoruz... her durumda stresliyiz.. rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.. hepimiz stresden kutulalım =)

yaa mugişcim bende ona takılıyorum işte bende de hiç ağrı sızı falan yok... millet diyo ki "göğüslerim acıyo öyle ki dokunamıyorum sütyen falan giyemiyorum" bende hiç öyle bir durum yok şu an... mesela kasık batmaları çok az oldu ama karıncalanma gibi. yada minik bir iğne deyip kaçmış gibi.. ama başkaları öyle bir anlatıyorlar ki "kasıklarımda batma oldu öyle ki aklım başımdan gidiyordu batma anında.iki büklüm olduğum oldu"
ben anlamadım valla... bunları okuyup kendime bakınca bu deneme tutmadı diyorum. olmadı bu ay diyorum.

valla benim eşim yeni evlendiğimizde berbattı çok dağınıktı çorabı pantolonu herşeyi ayrı bir yere fırlatıyodu ütü yapmama kızıyodu nişanlıyken kayınvalidemlere gidiyodum eşimin hiç bişeyini ütülemiyodu görümcemin herşeyine yapıyodu neymiş nede olsa erkekmiş gerek yokmuş şimdi ütüsüz bişey giymiyo düzenli hafta sonları bana kahvaltı hzırlıyo bazen bulaşıkları makinaya yerleştiriyo biz burda soba yakıyoruz bildiğiniz antalya değil burası burda kadınlar hazırlıyo sobayı benim hep eşim hazırlıyo o kovalar çok ağır komşularda çok şanslısın diyor bende nasıl alıştırırsanız öyle olur diyorum ay yoruldum biraz uzattım

sağol walla canım benimmm iyide varsınız yoksa bu stres beni mahvederdi

Bende dÜnkÜ dİzİlerden bİ hamİle haberİ daha verİm aŞk ve ceza da nurgÜl hamİleymİŞ eŞİme dİyorum kİ bİ nazan bİde bİz kaldık ............

:lepi: :lepi:
bızde konustuk dun
ya butun herkes hamıle kaldı
bı ben kalamadım dedım
dızı onlar, yalan dıyor
oldu dedım o zaman RTUK e sıkayet edelım dedim..

günaydın kızlar...bugün geç aştım topiğimizi çnk işyerimize geldimde midem çok kötüydü ve fena çıkarttım...anca kendime geldim ne var ne yok sizlerde çok okuyamadım geçmişi

evet canım inşallah tutmuştur bi tarih vermedi normal adet tarihini beklicem heralde progestan diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi. sende hamişsindir inşallahhhopuyorumnanaktan
progestan'ı bende kullanıyorum. 1 kutuyu tamamen kullanacakmışım. 15 gün sürüyor zaten bir kutu

gayecim hiç strese sokma kendini herkesin belirtisi bir olmazmış seni tanımıyorum ama sanki haftaya ilk sen hamileyimm diye yzacaksın içime öyle doğuyo gevşe biraz rahatla

valla aynen ben de oyle
bende goguslerım sızlıcakmı sızlamayacakmı dun pıskopata bagladım
dun cıkarkn sutyen gıymeden sweatshırtımu gıydım ustunede yelek oyle evden cıktım
dedım bakalım sweatshort gogusume deyınce sızlayacakmı dıye
ya aslında hamılelık belırtılerını okudukca da hırpalanıyoruz
hergun bırsey cıkarıyoruz
kırpıklerım bırbırıne gırdımı
kasıklarımda batma olustumu falan fılan
bende su an hıcbır sey yok
valla bılemıyorum bazıları gecıkınce anlıyor
bazıları 10 gun oncesınden belırtı yasıyor
bızımkıler acaba sessız sedasızmı gelıyorlar Gaye?

gaye mugi hi böyle şeylere aldanmayın 2009 mayısında ben resmen ölüyordum göğüs ağrılarım yüzünden ağlıyordum artık. değil sütyen tşört deyince bile sızım sızım sızlıyordu ama ne oldu. hepsi fos adet oldum. hala da bekliyorum.

kızlar herşeyin aslı şu aslında
bilgi acı verir çok bilen çok yanılır bizimki de o hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…