gayeeee ya başımı çok döndürüyoo bu ilaç benim sen de de oluyomu
ohh masallah demekkı alıstırmıssın vucudunu o da ıyı bıseykızlar ben bu dus olayını sısteme oturttum
dus yapıp cıkarım evden
masallah dıyorum 3 senedır grıp olmuyorum ben
3 sene oldu
ayy inşallah pazartesi hepimiz müjdeli haber veririz. pazartesi testi yapmasam bile 8 gün sonra mugişle birlikte kan vercez inşallah o gün müjdeler havada uçuşacak halay çekmekten dermansız kalıcaz.
canım benim eşim ürolog varikosel ameliyatını hemen yapıyo ve hiçbir tehlikesi yok
o hastada varikosel olunca seviniyor bundan sonra bebek sahibi olabilir diye ve bir çok hastasının bu ameliyattan sonra asperm sayılarının inanılmaz derecede arttıgını söylüyor o yüzden bence endişelenme aksine sevin bebiş gelicek zemuszemus
kıvırcığım içimi aydınlattın valla inşallah bizim değerlerde fırlarrrr heuheuhihoyyyt hihoyyyt
BİTTECİM NE DURUMDA VARİKOSEL BENİM EŞİMDEDE ÇOK DÜŞÜK GÖRÜLDÜ SPERM SAYISINDADA Bİ SORUN OLMAYINCA GEREK YOK AMELİYATA DEDİLER..
Nasıl ama topik yönetmeni:))))
yaa gaye neden olumsuzluğa düşüyorsun burda hepimize moral veren sen umutsuzluğa düşme lütfen
tedavi de umutsuzluk olmaz.
Nazan dediniz de akşam geniş aile de çok üzüldüm yaa mursele
Kızlar Ebru sallı sebzelı mercımek yemeg yaptı
nasıl olur bunun tadı acaba
ben yenı evlıyım ya daha mercımek hıc yapmadım
mercımegı yanlızca coorba ıcın kullandım :lepi:
canım benim eşim ürolog varikosel ameliyatını hemen yapıyo ve hiçbir tehlikesi yok
o hastada varikosel olunca seviniyor bundan sonra bebek sahibi olabilir diye ve bir çok hastasının bu ameliyattan sonra asperm sayılarının inanılmaz derecede arttıgını söylüyor o yüzden bence endişelenme aksine sevin bebiş gelicek zemuszemus
kıvırcığım içimi aydınlattın valla inşallah bizim değerlerde fırlarrrr heuheuhihoyyyt hihoyyyt
sizi manyak çok seviyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanVALLA HELAL OLSUN BİR GELDİN PİR GELDİN
HEPİMİZİN İÇİNİ RAHATLATTIN CANIM ARKADAŞIM
BU BİLGİLER İÇİN KOCAMAN TEŞEKKÜRLER
kızlar ebru sallı sebzelı mercımek yemeg yaptı
nasıl olur bunun tadı acaba
ben yenı evlıyım ya daha mercımek hıc yapmadım
mercımegı yanlızca coorba ıcın kullandım :lepi:
sizi manyak çok seviyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
BİZDE SENİ MANYAKKKKKKK SEVİYORUZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum daha yemeğim yok birazdan ufaklık damlar eşimle beraber sonra görüşürüz by
ayy inşallah pazartesi hepimiz müjdeli haber veririz. pazartesi testi yapmasam bile 8 gün sonra mugişle birlikte kan vercez inşallah o gün müjdeler havada uçuşacak halay çekmekten dermansız kalıcaz.
evet yanı de ne tedavısı kı bu sıgorta karsılamıo falan dedı ya ohaoldumsmile
bence guzel olur ben yesıl mercımegı cok severım ...eskısehır de falan cok kullanırlar yemeklerde boreklerde vs
yesıl mercımegı bol sogala pısırıp ıcıne erıste atınca da cok guzel corba yemek arası bısey olur..
ay acıktım sanırım cokacimcoook
Ben tavuk yemeği yapacam sabah buzluktan çıkaracam,
hatta nasıl yapsam diye nete bakıyorum:)
en büyük yardımcı netteki tarifler:)
hmm tamam
ben bu aksam kı menumu belırledım kızlar
domates corba-mercımek yemegı-pilav
benim favorim fırın poşetiyle fırına vermekbaşka ir poşetede sebzeler koymak.. Harika oluyor
cok guzel ohh karar verıldı ben ne yapsam...
bu arada tarıfler ıcın benım de favorı portakal agacı kısa yollarad mevcut...
guzel ve ayrıntılı oluyor tarıflerı
cok guzel ohh karar verıldı ben ne yapsam...
Bu arada tarıfler ıcın benım de favorı portakal agacı kısa yollarad mevcut...
Guzel ve ayrıntılı oluyor tarıflerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?