Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar aranızda böbrek sorunu yaşayan var mı?
sanırım böbreğim ağrıyor

canım böbrek ağrısını en iyi ben biliyorum sanırım burada. çünkü ekim ayında taş düşürdüm önceden de kum dökmüştüm. böbrek acısı bambaşka bişey.dayanmak çok zor. Sanırım sen üşüttün hemen bel kısmını bir şal ile sar ve ayaklarını sıcak tut. Eğer imkanın varsa adaçayı demleyip iç. taze adaçayı dalını kaynamış suya batır 5 dk tut ve sonra çıkartıp iç. günde 2 kupadan fazla içme. iltihap yada enfeksiyon varsa söker.

Gayeciğim belitilere fazla takılma geçen ay 1 hafta çektim göğüs ağrısı sızlaması baya çekmiştim ama regl oldum
canım benim hem neden böylehemen umutsuzlanıyorsun ki kız bebişin göbüşüne gelmesi için umut dolu ol bakalım birazzzzzzzz
aaaaaa kızıyorum sana topic yönetmeni olarak:))))))))))

Bende dÜnkÜ dİzİlerden bİ hamİle haberİ daha verİm aŞk ve ceza da nurgÜl hamİleymİŞ eŞİme dİyorum kİ bİ nazan bİde bİz kaldık ............
hakkaten ya nazan da olursa artık yeter yanı delikafadulden

masallah de dılını ısır herkese de anlatma fesat ınsan cok maalesef aklinialirimsmile

günaydın kızlar...bugün geç aştım topiğimizi çnk işyerimize geldimde midem çok kötüydü ve fena çıkarttım...anca kendime geldim ne var ne yok sizlerde çok okuyamadım geçmişi

gecmıs olsun ... olsun bunlar guzel sıkıntılar ınsallah

kızlar ben bu dus olayını sısteme oturttum
dus yapıp cıkarım evden
masallah dıyorum 3 senedır grıp olmuyorum ben
3 sene oldu

gayem çok sağol dikkat etmem lazım kendime bebişim için.
aa kızlar bu arada eşim ilk defa dün bebek meselesiyle ilgili bişey söyledi.
inşallah bu ay hamile kalırsın dedi. çok şaşırdım
biz evde bu konuyu hiç açmıyoruz çünkü ben açsam da o cevap vermez. konuyu kapatır.
ama bu sefer ortada bişey yokken ööle dedi

gayem çok sağol dikkat etmem lazım kendime bebişim için.
aa kızlar bu arada eşim ilk defa dün bebek meselesiyle ilgili bişey söyledi.
inşallah bu ay hamile kalırsın dedi. çok şaşırdım
biz evde bu konuyu hiç açmıyoruz çünkü ben açsam da o cevap vermez. konuyu kapatır.
ama bu sefer ortada bişey yokken ööle dedi

super
valla erkeklerde arzu edınce cok daha guzel oluyor
benım esımde hıc sevmıyor bu konuyu
yenı yenı basladı tvde gordugu cocuklara bak ne kadar tatlı demeye basladı
onlarda yavas yavas moda gırıyorlar heralde

gayecim hiç strese sokma kendini herkesin belirtisi bir olmazmış seni tanımıyorum ama sanki haftaya ilk sen hamileyimm diye yzacaksın içime öyle doğuyo gevşe biraz rahatla

ayy inşallah pazartesi hepimiz müjdeli haber veririz. pazartesi testi yapmasam bile 8 gün sonra mugişle birlikte kan vercez inşallah o gün müjdeler havada uçuşacak halay çekmekten dermansız kalıcaz.

kaydirigubbakcemile3 kihkihkih peki ayselim takmıyorum belirtileri... opuyorumnanaktan kızmaaaa

Nasıl ama topik yönetmeni:))))
yaa gaye neden olumsuzluğa düşüyorsun burda hepimize moral veren sen umutsuzluğa düşme lütfen
tedavi de umutsuzluk olmaz.

Nazan dediniz de akşam geniş aile de çok üzüldüm yaa mursele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…