canım benim eşimde varikosel var o da spermleri etkiliyomuşş o yüzden ameliyat olcakk hayırlısı inşallahmafoldumben
hayırlısı olsun.. varikoselden sonra ilk aydan hamile kalan bi sürü kişi var... darısı başınıza inşaallaahhh
kızlar aranızda böbrek sorunu yaşayan var mı?
sanırım böbreğim ağrıyor
hayırlısı olsun.. varikoselden sonra ilk aydan hamile kalan bi sürü kişi var... darısı başınıza inşaallaahhh
amin amin inşallah hepimizz en kısa zamanda hamiş oluruzz canım:Saruboceq:
hakkaten ya nazan da olursa artık yeter yanı delikafaduldenBende dÜnkÜ dİzİlerden bİ hamİle haberİ daha verİm aŞk ve ceza da nurgÜl hamİleymİŞ eŞİme dİyorum kİ bİ nazan bİde bİz kaldık ............
valla benim eşim yeni evlendiğimizde berbattı çok dağınıktı çorabı pantolonu herşeyi ayrı bir yere fırlatıyodu ütü yapmama kızıyodu nişanlıyken kayınvalidemlere gidiyodum eşimin hiç bişeyini ütülemiyodu görümcemin herşeyine yapıyodu neymiş nede olsa erkekmiş gerek yokmuş şimdi ütüsüz bişey giymiyo düzenli hafta sonları bana kahvaltı hzırlıyo bazen bulaşıkları makinaya yerleştiriyo biz burda soba yakıyoruz bildiğiniz antalya değil burası burda kadınlar hazırlıyo sobayı benim hep eşim hazırlıyo o kovalar çok ağır komşularda çok şanslısın diyor bende nasıl alıştırırsanız öyle olur diyorum ay yoruldum biraz uzattım
günaydın kızlar...bugün geç aştım topiğimizi çnk işyerimize geldimde midem çok kötüydü ve fena çıkarttım...anca kendime geldim ne var ne yok sizlerde çok okuyamadım geçmişi
canım çok sağolasın varikosel ameliyatı olcakk eşim dua edin kızlarr mafoldumben
Allah yardımcınız olsun ınsalllah basarılı gecer
bitte inşallah herşey yolunda gider. geçmiş olsun tatlım
gayem çok sağol dikkat etmem lazım kendime bebişim için.
aa kızlar bu arada eşim ilk defa dün bebek meselesiyle ilgili bişey söyledi.
inşallah bu ay hamile kalırsın dedi. çok şaşırdım
biz evde bu konuyu hiç açmıyoruz çünkü ben açsam da o cevap vermez. konuyu kapatır.
ama bu sefer ortada bişey yokken ööle dedi
gayecim hiç strese sokma kendini herkesin belirtisi bir olmazmış seni tanımıyorum ama sanki haftaya ilk sen hamileyimm diye yzacaksın içime öyle doğuyo gevşe biraz rahatla
canım benim eşimde varikosel var o da spermleri etkiliyomuşş o yüzden ameliyat olcakk hayırlısı inşallahmafoldumben
canım benim eşim ürolog varikosel ameliyatını hemen yapıyo ve hiçbir tehlikesi yok
o hastada varikosel olunca seviniyor bundan sonra bebek sahibi olabilir diye ve bir çok hastasının bu ameliyattan sonra asperm sayılarının inanılmaz derecede arttıgını söylüyor o yüzden bence endişelenme aksine sevin bebiş gelicek zemuszemus
böbrek e gelince geçenlerde eşimin yanına gittim fena böbrek agrım var bide belde agrı bi kızdı bana ya belini tutan böbrek hastasıyım diye geliyo sende mi geldin dedi ama yinede kıyamadı yaptı testleri hakkaten hiçbişi çıkmadı üşütmüşüm kaydirigubbakcemile3
böbrek tek taraflı agrı yaparmış mide bulantısı yaparmış falan ama git bi tahlil yaptır istersen
progestan'ı bende kullanıyorum. 1 kutuyu tamamen kullanacakmışım. 15 gün sürüyor zaten bir kutu
Gayeciğim belitilere fazla takılma geçen ay 1 hafta çektim göğüs ağrısı sızlaması baya çekmiştim ama regl oldum
canım benim hem neden böylehemen umutsuzlanıyorsun ki kız bebişin göbüşüne gelmesi için umut dolu ol bakalım birazzzzzzzz
aaaaaa kızıyorum sana topic yönetmeni olarak:))))))))))
canım benim eşim ürolog varikosel ameliyatını hemen yapıyo ve hiçbir tehlikesi yok
o hastada varikosel olunca seviniyor bundan sonra bebek sahibi olabilir diye ve bir çok hastasının bu ameliyattan sonra asperm sayılarının inanılmaz derecede arttıgını söylüyor o yüzden bence endişelenme aksine sevin bebiş gelicek zemuszemus
kıvırcığım içimi aydınlattın valla inşallah bizim değerlerde fırlarrrr heuheuhihoyyyt hihoyyyt
böbrek e gelince geçenlerde eşimin yanına gittim fena böbrek agrım var bide belde agrı bi kızdı bana ya belini tutan böbrek hastasıyım diye geliyo sende mi geldin dedi ama yinede kıyamadı yaptı testleri hakkaten hiçbişi çıkmadı üşütmüşüm kaydirigubbakcemile3
böbrek tek taraflı agrı yaparmış mide bulantısı yaparmış falan ama git bi tahlil yaptır istersen
VALLA HELAL OLSUN BİR GELDİN PİR GELDİN
HEPİMİZİN İÇİNİ RAHATLATTIN CANIM ARKADAŞIM
BU BİLGİLER İÇİN KOCAMAN TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?