Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ben tavuk yemeği yapacam sabah buzluktan çıkaracam,
hatta nasıl yapsam diye nete bakıyorum:)
en büyük yardımcı netteki tarifler:)
sana 3 tane söyleyim eşim tavuk yemez pek tavuk östrejen salgılıyomuş erkekliğe karşıymış o yüzden pek tercih etmez ama ben bayılırım tavuk ve balık
tavuğu parçalıyoruz tencereye koyuyoruz 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı yoğurt birazcık yağ tuz bol kekik kırmızı biber ko ve tavukların yarısını kaplıycak kadar su altı kısık şekilde pişir o sos içine çekiyo ya deli oluyorum ona kızartmaya bile gerek kalmıyo
2. tarif tavuk gögsünü küp şekilde dogra haşla onları çöp şişe geçir ayrı bir yerde 1 şişe maden suyu 1 yemek kaşığı un bol kırmızı biber ve karabiberle sos yap şişleri buna batır ve kızart yanınada bezelyeli pirinç pilavı eşim buna bayılıyor işte
3. tarif ise
herkesin yaptıgı gibi patates ve tavuk yine bol kekikli fırında
afiyet olsun

ooo sper yazmışsın
yaa
ben kekikbiber sos yapıp kızartırım
ya da fırında domates birber papates pişiririm
ya da tencerede patates ile yemeğini yaparım
ama poşette denemedim

kanat az olmak ile beraber but:)
kanatları geçen kızartmıştım
bugünde butları yapayım dedim

o zaman ilk tarifimi öneririm süper oluyo
ya aslında bide cipsle olan var çerez tadında severseniz o da güzel oluyor butları haşladıktan sonra cipsi eziyosunuz buta önce margarin sürüyosunuz sonra cips e buluyorsunuz fırına atıyosunuz o da süper oluyo

akşama eşim biber dolması istedi onu yapcam bide mercimek çorbası yaparım

neyse ben azıcık daha ders çalışıyım yine gelirim öpüldünüzzzzz

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli lorke cim sen adet gördün mü benim bugün 38.günüm hamile değilim ama kırmızılar da gelmedi kırmızıları böyle dört gözle bekliyceğim ölsem aklıma gelmezdi eyvahedigeldismile

hmm tamam
ben bu aksam kı menumu belırledım kızlar
domates corba-mercımek yemegı-pilav

domates çorbasını nasıl yapıyorsun mugişcim? yani şehriyeli mi? yoksa keremalı domates gibi mi? tarif verseneee :)

tavuk dolmasıda süper oluyo ama çok uğraştırıyo o

Kızıııımmm sende de az cevherler yokmuş hani... hep kenardan kenardan dinliyordun bak şimdi dökülmeye başladı. Allah bilir daha neler neler vardır sende. Seni günün ahçısı ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

ayy çok sevindimmmmmmm zemuszemus
evlenmeden önce tek bir yumurta dahi kırmamıştım zaten eşimede beni almadan önce demiştim o da olsun demişti şimdi yavaş yavaş ögreniyorum işte ordan burdan duyduklarım yetenek var galiba azıcık zaten en büyük zevkim bişeyler yapıp birilerine tattırmak begenirlerse benden mutlusu yok zemuszemus zemuszemus zemuszemus

şekerim acaba bir doktora mı gitsen ki artık? kist falan olmasın? eğer varsa bu ay yumurtlamanı da etkiler.:uhm:

Supreme hoşgeldin canım
a&s hamiş canım başka gelişme yok
ben yemeğe geçip geleyim şekerlerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…