sana 3 tane söyleyim eşim tavuk yemez pek tavuk östrejen salgılıyomuş erkekliğe karşıymış o yüzden pek tercih etmez ama ben bayılırım tavuk ve balıkBen tavuk yemeği yapacam sabah buzluktan çıkaracam,
hatta nasıl yapsam diye nete bakıyorum:)
en büyük yardımcı netteki tarifler:)
ne pozısyonda bır tavuk mesela ...butunmu but falan mı
sana 3 tane söyleyim eşim tavuk yemez pek tavuk östrejen salgılıyomuş erkekliğe karşıymış o yüzden pek tercih etmez ama ben bayılırım tavuk ve balık
tavuğu parçalıyoruz tencereye koyuyoruz 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı yoğurt birazcık yağ tuz bol kekik kırmızı biber ko ve tavukların yarısını kaplıycak kadar su altı kısık şekilde pişir o sos içine çekiyo ya deli oluyorum ona kızartmaya bile gerek kalmıyo
2. Tarif tavuk gögsünü küp şekilde dogra haşla onları çöp şişe geçir ayrı bir yerde 1 şişe maden suyu 1 yemek kaşığı un bol kırmızı biber ve karabiberle sos yap şişleri buna batır ve kızart yanınada bezelyeli pirinç pilavı eşim buna bayılıyor işte
3. Tarif ise
herkesin yaptıgı gibi patates ve tavuk yine bol kekikli fırında
afiyet olsun
kanat az olmak ile beraber but:)
kanatları geçen kızartmıştım
bugünde butları yapayım dedim
BİTTECİM NE DURUMDA VARİKOSEL BENİM EŞİMDEDE ÇOK DÜŞÜK GÖRÜLDÜ SPERM SAYISINDADA Bİ SORUN OLMAYINCA GEREK YOK AMELİYATA DEDİLER..
grade 2 canım bizimki değerler sınırda yani etkilemiş görünüyoo o yüzden ameliyat iyi olcak dediler bizde uzatmayalım dedik sizin grade kaç kvrcğm ayy canımmm bizde seni manyak seviyorusss tatlımm opuyorumnanaktan
Kızlar Ebru sallı sebzelı mercımek yemeg yaptı
nasıl olur bunun tadı acaba
ben yenı evlıyım ya daha mercımek hıc yapmadım
mercımegı yanlızca coorba ıcın kullandım :lepi:
grade 2 canım bizimki değerler sınırda yani etkilemiş görünüyoo o yüzden ameliyat iyi olcak dediler bizde uzatmayalım dedik sizin grade kaç kvrcğm ayy canımmm bizde seni manyak seviyorusss tatlımm opuyorumnanaktan
canım bunu ben yazmadım alıntı yanlışlığı oldu galiba benim eşim ürolog varikoselden korkma demiştim ben
canım bunu ben yazmadım alıntı yanlışlığı oldu galiba benim eşim ürolog varikoselden korkma demiştim ben
aaa canım pardon yanlış okumuşum heralde
-tatlicadiarzu-
hmm tamam
ben bu aksam kı menumu belırledım kızlar
domates corba-mercımek yemegı-pilav
sana 3 tane söyleyim eşim tavuk yemez pek tavuk östrejen salgılıyomuş erkekliğe karşıymış o yüzden pek tercih etmez ama ben bayılırım tavuk ve balık
tavuğu parçalıyoruz tencereye koyuyoruz 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı yoğurt birazcık yağ tuz bol kekik kırmızı biber ko ve tavukların yarısını kaplıycak kadar su altı kısık şekilde pişir o sos içine çekiyo ya deli oluyorum ona kızartmaya bile gerek kalmıyo
2. tarif tavuk gögsünü küp şekilde dogra haşla onları çöp şişe geçir ayrı bir yerde 1 şişe maden suyu 1 yemek kaşığı un bol kırmızı biber ve karabiberle sos yap şişleri buna batır ve kızart yanınada bezelyeli pirinç pilavı eşim buna bayılıyor işte
3. tarif ise
herkesin yaptıgı gibi patates ve tavuk yine bol kekikli fırında
afiyet olsun
tavuk dolmasıda süper oluyo ama çok uğraştırıyo o
domates çorbasını nasıl yapıyorsun mugişcim? yani şehriyeli mi? yoksa keremalı domates gibi mi? tarif verseneee :)
Kızıııımmm sende de az cevherler yokmuş hani... hep kenardan kenardan dinliyordun bak şimdi dökülmeye başladı. Allah bilir daha neler neler vardır sende. Seni günün ahçısı ilan ediyorum kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
kırmızı mercimekten mi? Yeşil mercimekten mi?
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli lorke cim sen adet gördün mü benim bugün 38.günüm hamile değilim ama kırmızılar da gelmedi kırmızıları böyle dört gözle bekliyceğim ölsem aklıma gelmezdi eyvahedigeldismile
şekerim acaba bir doktora mı gitsen ki artık? kist falan olmasın? eğer varsa bu ay yumurtlamanı da etkiler.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?