Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben akşama pırasa yemeği yapmayı düşünüyorum
çorba konusunda kararsızım
birde salata yeter işte :)))

devam ederse doktora git ama ilaç içme hiç sakın. kan tahlili yaptır falan..
eşini tanısak hediye altenatifi sunardık ama.
hazırlık için gayeye basvurcaz ..benim seçenekler çok geniş değil..
yemek mi yapacaksın börek çörekmi

beklemene gerek yok zaten adet olmanı da saglıyo
uzun sure adet olmayıp yapanlarda 3 gun sonra falan baslıyomus gelmeye gelse de 15 guna tamamlıcan bıtırrıcen sıfa olur ınsallah ..basla yarın hemen :enbuyukkk:

çok saol lorkecciimm.. bu akşam başlayayım hemen... adet olsamda devam edicem 10 gün içicem dimi??

yemek yetiştiremem ki iş çıkışı malum börek çörek bir ksımını bu akşam hazırlarım diye düşündüm

Şeniz
super olur degılmı
ben bu aksam balkabagı corbası yapıyorum
super oluyormus
tarıf ısteyen??
tatlısını ister canımda çorbasını bilmiyorum.denemedim hiç..
birde polonezköyde çok güzel pastasını yapan bi yer varmışş..

ben de tatlısını yaptım ctesı ılk defa ..cok guzel oldu esım cok begendı ben hıc sevmem yememde normalde ama kendım yapınca bende yedım yarım porsıon usutne kaymak ve cevızle kaydirigubbakcemile3
boyle dıom sonrada selulıtten dert yanıom ıste nabayım seveyorum yemegı

valla portakal agacında gordum
bende makette hep gıdıp gelıp goruyorum yapım bakalım nası olacak

ben de gorduydum de sevmıom dıe denemedım ıste...
pastasını da oktay usta yapmıstı bı kere tarıfı var sıtesınde

Kizlar bugün iki kez rüya gördüm ikisindede hamisdim ya boshayallersmile zaten bir kac gündür sürekli 5-6 cesit rüya görmeye basladim her gece kaydirigubbakcemile3

bitan regl oldun mu ... olmadıysan gıttın mı yada gıdecekm mısın tekrr doktora

hayır olmadım daha ( cumartesi doktora gittim pcos varmış ( farlutal içiyorum bitince gelir inşallah gelsin bi soğan kürü yapıcam sen yaptın mı lorke cim yada aranızda yapan var mı?

aynen öylee... bravo sanaa..
bak işte ben...ilaç kullanmama ragmen adet olamadım...
aylardır denedim 2 kez çatlatma iğnesi oldum ama bir türlü hamile kalamadım...
eminim benden kötüleride var.. onları düşünüp şükrediyorum halime..
allah daha büyük dert vermesin...
dediğin gibi burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz.. bir gün hepimiz anne olacağız inşallah..
:enbuyukkk:

çok saol canım.. h.sonu bi kaç kez sucak su torbası koydum ayaklarıma karnıma falan... devam edicem bakalım...
benim sorunum pcos.. o nedenle adet olamıyorum... işe yararmı bilmiyorum ama yinede denicem sıcak su işini =)

çok saol lorkecciimm.. bu akşam başlayayım hemen... adet olsamda devam edicem 10 gün içicem dimi??

yok canım ılk kullanımda 15 gun ıceceksın ...

yemek yetiştiremem ki iş çıkışı malum börek çörek bir ksımını bu akşam hazırlarım diye düşündüm

bencede mantıklı aksam dan bı yufka boregı yap kolay koy buzdolabına hem dolapta durunca daha guzel oluyor ertesı gun pısırırsın
agar mısafır degılse bıde kek yap o da bı gun onceden sorun olmaz..
yarında ıs cıkısı salata yapıverırsın yanlarına... yaptıgın borege gore salata secımı yaparız ...

bugün eşime hediye almam lazım
yarın doğum günü de
keşke hamile olsaydım da ona enb büyük hediyeyi verseydim:)

bende öyle düşünüyorum barayscım benimde eşimin 1 şubat ve ben hamile olduğumun haberini vermek istiyorum ona hediye olarak inşallah ikimizde veririz bu haberi

samimi arkadaşlarımız ağır misafir değil
bende senin dediğin gibi düşündüm
kek değil de kurabiye yapayım diyorum pasta sonuçta kekli oluyor ne dersin?

canım benim bugün annem gelecek bize yemeğe ve kalmaya bugünün menüsü kuru fasulye,pilav, cacık,turşu ve soğan :) bide belki rulo pasta yapıcam

hayır olmadım daha ( cumartesi doktora gittim pcos varmış ( farlutal içiyorum bitince gelir inşallah gelsin bi soğan kürü yapıcam sen yaptın mı lorke cim yada aranızda yapan var mı?

ben yaptım bu ay ama bende pcos yok da adetım 1 - 1.5 gun suruyodu
o yuzden yaptım ve 4 gun surdu bu sefer rahatladım yanı...
heerkese hersey ıyı gelmıyor ama ben soganı cok duydum zararı olacagını sanmıom yap bnecede ...

Kizlar bugün iki kez rüya gördüm ikisindede hamisdim ya boshayallersmile zaten bir kac gündür sürekli 5-6 cesit rüya görmeye basladim her gece kaydirigubbakcemile3

hamilelik belirtilerinde yok yok ... bu da var belirtiler içinde olumunekankayizsmile

canım benim bugün annem gelecek bize yemeğe ve kalmaya bugünün menüsü kuru fasulye,pilav, cacık,turşu ve soğan :) bide belki rulo pasta yapıcam

sende bişi var valla. sen yazınca agzım sulanıyo.. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…