Şeniz
super olur degılmı
ben bu aksam balkabagı corbası yapıyorum
super oluyormus
tarıf ısteyen??
tatlısını ister canımda çorbasını bilmiyorum.denemedim hiç..
birde polonezköyde çok güzel pastasını yapan bi yer varmışş..
inşallah canım benim
sen nasılsın?
ben kararsızım yaaa her konuda
ilki bir haftadır 4-5 gece midem bulanması sonucu kustum eşim dr gidelim dedi yarın dr gidip gitmeme konusunda kararsızım
daha sonra yarın d. günü hediye konusunda kararsızım
daha sonra arkadaşlarda gelecek nasıl hazırlık yapayım konusunda kararsızım?????????
beklemene gerek yok zaten adet olmanı da saglıyo
uzun sure adet olmayıp yapanlarda 3 gun sonra falan baslıyomus gelmeye gelse de 15 guna tamamlıcan bıtırrıcen sıfa olur ınsallah ..basla yarın hemen :enbuyukkk:
devam ederse doktora git ama ilaç içme hiç sakın. kan tahlili yaptır falan..
eşini tanısak hediye altenatifi sunardık ama.
hazırlık için gayeye basvurcaz ..benim seçenekler çok geniş değil..
yemek mi yapacaksın börek çörekmi
Şeniz
super olur degılmı
ben bu aksam balkabagı corbası yapıyorum
super oluyormus
tarıf ısteyen??
tatlısını ister canımda çorbasını bilmiyorum.denemedim hiç..
birde polonezköyde çok güzel pastasını yapan bi yer varmışş..
valla portakal agacında gordum
bende makette hep gıdıp gelıp goruyorum yapım bakalım nası olacak
bitan regl oldun mu ... olmadıysan gıttın mı yada gıdecekm mısın tekrr doktora
Vallahi öyle oldu canım :) Hayırlısı diyorum... Sabah buraya moralim çok bozuk girdim ama sizlerle konuştukça açıldım.
Çok şükür ki adet görebiliyoruz (ilaçla bile olsa.çünkü ilaca rağmen adet göremeyenler var),çok şükür ki hamileliğe engel çooook büyük kusurlarımız yok.Tedavi edilebiliyoruz. Etrafımda duyduğum çok genç kişiler var daha doğum yapamadan çok erken yaşta menapoza girmişler.
Rabbime şükürler olsun ki bizler tedavi edilebilecek sıkıntılara sahibiz. Ve herşeyden önemlisi bizler birbirimizi bulduk burada.Henüz anne olamasak bile çok iyi dostlar olduk. Sizleri gerçekten çok seviyorum kızlar. Sizlerle konuşmak ve paylaşmak çok güzel.
walla doğru söylüyorsun bende artık en azından tek yumurtalıkla bile olsa olabildiğime seviniyorum sen bence bol bol sıcak tut kendini hatta akşamları alabildiğin en sıcak oranda duş al o bölgene sıcak şu kompresi yap söktürür belki
çok saol lorkecciimm.. bu akşam başlayayım hemen... adet olsamda devam edicem 10 gün içicem dimi??
yemek yetiştiremem ki iş çıkışı malum börek çörek bir ksımını bu akşam hazırlarım diye düşündüm
bugün eşime hediye almam lazım
yarın doğum günü de
keşke hamile olsaydım da ona enb büyük hediyeyi verseydim:)
yok canım ılk kullanımda 15 gun ıceceksın ...
bencede mantıklı aksam dan bı yufka boregı yap kolay koy buzdolabına hem dolapta durunca daha guzel oluyor ertesı gun pısırırsın
agar mısafır degılse bıde kek yap o da bı gun onceden sorun olmaz..
yarında ıs cıkısı salata yapıverırsın yanlarına... yaptıgın borege gore salata secımı yaparız ...
gayecim ya güzelim, sen bize değişik yemek tarifleri falan ver ,dağıt kafaları biraz.. ağzımız sulansın belki kocişten bişey isterim.. aşeremiyorum,senin güzel tariflerin etkiler belki... bebişte o yüzden gelecek zaten olumunekankayizsmile
hayır olmadım daha( cumartesi doktora gittim pcos varmış ( farlutal içiyorum bitince gelir inşallah gelsin bi soğan kürü yapıcam sen yaptın mı lorke cim yada aranızda yapan var mı?
Kizlar bugün iki kez rüya gördüm ikisindede hamisdim ya boshayallersmile zaten bir kac gündür sürekli 5-6 cesit rüya görmeye basladim her gece kaydirigubbakcemile3
canım benim bugün annem gelecek bize yemeğe ve kalmaya bugünün menüsü kuru fasulye,pilav, cacık,turşu ve soğan :) bide belki rulo pasta yapıcam
bayanssulusmile kizlar huhuuu masallah sohbetiniz cok derin beni görmediniz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?