Gaye sen 5İnde İĞne olmadınmı benİm bİldİĞİm İĞneyle 14.gÜnde adet oluyosun dİye duymuŞtum bende Öyle oldum senİn bugÜn 14.gÜnÜn hadİ bİrgÜn sonradan baŞlasak yarın oluyo ama kullandıĞın İlacın adını unuttum etkİsİnİ bİlmİyorum yanİ dİyom kİ bİ kan testİmİ yaptırsan.....
Valla kızlar çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum ben 1 dk başında durdum 1. çıkıp ikinci çıkmayınca testi pakete koyup dolaba sakladım çünkü hem eşim hem görümcem evdelerdi.onlar gidince atarım dedim. şimdi kalktım atayım diye kutuyu bükmek için testi çıkardım Aaaa bi baktım ki çizgi var...
Keşke 5-10 dk bekleseydim başında.... Neyse yaa olacağına varır...
Fakat öncekinden daha koyu olduğu benim de dikkatimi çekti. Bugün gitmicem kan testine... Ben yine Uğurlu Perşembe günü teste gidicem.
gayecim ikinci çizgi görünüyor. inşallah hamilesindir ama tabi arkadaşların dediği gibi ne zaman oluştuğu önemli. bi kaç gün sonra tekrar edersin tatlım
kuzu bak moralini bozmayayım ama benim testimin üstünde 1-2 dakikan sonraki sonuçları önemsemeyin yazıyordu... bu söylüyorum çünkü sonra olmazsa çok üzülme diye...bence sen git ver kanını belli olsun hemen
kuzu bak moralini bozmayayım ama benim testimin üstünde 1-2 dakikan sonraki sonuçları önemsemeyin yazıyordu... bu söylüyorum çünkü sonra olmazsa çok üzülme diye...bence sen git ver kanını belli olsun hemen
genelde 10 dk sonrakı sonucları onemsemeyın yazıyo ama bılmıyorumm...
gecen sefer de yapmıstı yıne sılık cızgı vardı zaten ...
ınsallah o persembe gunu kutlama yaptıracaka bıze
kaydirigubbakcemile2
gaye senin iş yılan hikayesi oldu yaa kaydirigubbakcemile3
hayırlısı bakalımm.. ne sonuç çıkacak bu iştenn.. inşallahh güzel haberlerini alırızzz...
adeti başlayan bayanlar..lütfen üzülmeyin... adet olabilmek de çok büyük bir lütuf unutmayın.. bana bakın..51. günümdeyim hala yok birşey... beni düşünün ve üzmeyin kendinizi olumunekankayizsmile
bir ara soğan kürü adet olmayıda sağlıyor demişelrdi... doğrumu acaba yapsammı adet olurmuyum ki? adeti bekliyordum ben bitince başlıcaktım küre ama adet olacağım yok bu gidişleee :çok üzgünüm:
başlasammı ne dersiniz? ibrahim saraçoğluna yazdım bu sefer cevap yazmadı bana =(
hayırlısı bakalımm.. ne sonuç çıkacak bu iştenn.. inşallahh güzel haberlerini alırızzz...
adeti başlayan bayanlar..lütfen üzülmeyin... adet olabilmek de çok büyük bir lütuf unutmayın.. bana bakın..51. günümdeyim hala yok birşey... beni düşünün ve üzmeyin kendinizi olumunekankayizsmile
bir ara soğan kürü adet olmayıda sağlıyor demişelrdi... doğrumu acaba yapsammı adet olurmuyum ki? adeti bekliyordum ben bitince başlıcaktım küre ama adet olacağım yok bu gidişleee :çok üzgünüm:
başlasammı ne dersiniz? ibrahim saraçoğluna yazdım bu sefer cevap yazmadı bana =(
kuzu bak moralini bozmayayım ama benim testimin üstünde 1-2 dakikan sonraki sonuçları önemsemeyin yazıyordu... Bu söylüyorum çünkü sonra olmazsa çok üzülme diye...bence sen git ver kanını belli olsun hemen
bende seni üzmek istemem ama bekleme bencede bnmde arkadaşım 2 kere böle silik çıktı die bekledi boş gebelik çıktı hem belki bi durum varsa düşük gibi falan en azından tutunma iğnesine falan başlanır bencede bekleme ama sen bilirsin tabi....
canım ben zaten hamilelik oluşursa düşüğe karşı olsun diye progestan içiyorum... yarın bitecek progestanım... Kan testini de perşembe zaten yaptırıcam. planım öyleydi.
canım ben zaten hamilelik oluşursa düşüğe karşı olsun diye progestan içiyorum... yarın bitecek progestanım... Kan testini de perşembe zaten yaptırıcam. planım öyleydi.
canım ben 8 aydır 10dan fazla test yaptım hiçbirinde saatler sonra bile 2. çizgi çıkmadı buda bi umut işte inşallah perşebe seviniriz hep beraber...
1-2 topicte de arkadaşlar öyle dediler... ne zaman olursa olsun silik bile çıksa çizgi gebelik oluyor dediler... ama kimyasal olur boş olur fark etmez oluyor dediler... eğer Bhcg yoksa çıkmıyor çizgi falan dediler... ben yine de kaptırmıyorum kendimi... rahatım şu an. perşembeyi beklicem. kan testi yaptırcam perşembe günü
:ecrin_bebek:
gelıyorrrrrrrrrrrrrrrr
hadi inşallah öyledir Mugişcim... Umarım sizlere güzel bir perşembe yaşatmak nasip olur bana... Bende en güzel perşembemi yaşamış olurum hayatımdaki.
amın canım benım
dua edıyorum senın ıcın :Saruboceq:[/QUO
dularımız seninle gaye inşallah bebişin içinde filizleniyooo öle düşünelim be bekleyelim bakalım nolcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?