Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ben pregnyl vuruldum.. yani ucuz olan türü var ya çatlatma iğnesinin ondan vuruldum. Genelde 14. gün adet olunuyor evet ama ben progestan kullanıyorum o bitmeden zaten adetim gelmez. progestan da yarın akşam bitiyor.Cuma yada cumartesi gelir normal şartlarda adetim... ama ben zaten uğurlu perşembe test günü için kan vercem.

kuzu bak moralini bozmayayım ama benim testimin üstünde 1-2 dakikan sonraki sonuçları önemsemeyin yazıyordu... bu söylüyorum çünkü sonra olmazsa çok üzülme diye...bence sen git ver kanını belli olsun hemen

gayecim ikinci çizgi görünüyor. inşallah hamilesindir ama tabi arkadaşların dediği gibi ne zaman oluştuğu önemli. bi kaç gün sonra tekrar edersin tatlım

canım senin testin duruyor mu? sende bi daha baksana belki sonradan belirmiştir sende de.. ben zaten güvenemedim şimdi.... en iyisi perşembeyi beklemek.

bende seni üzmek istemem ama bekleme bencede bnmde arkadaşım 2 kere böle silik çıktı die bekledi boş gebelik çıktı hem belki bi durum varsa düşük gibi falan en azından tutunma iğnesine falan başlanır bencede bekleme ama sen bilirsin tabi....

genelde 10 dk sonrakı sonucları onemsemeyın yazıyo ama bılmıyorumm...
gecen sefer de yapmıstı yıne sılık cızgı vardı zaten ...
ınsallah o persembe gunu kutlama yaptıracaka bıze
kaydirigubbakcemile2

gaye senin iş yılan hikayesi oldu yaa kaydirigubbakcemile3
hayırlısı bakalımm.. ne sonuç çıkacak bu iştenn.. inşallahh güzel haberlerini alırızzz...
adeti başlayan bayanlar..lütfen üzülmeyin... adet olabilmek de çok büyük bir lütuf unutmayın.. bana bakın..51. günümdeyim hala yok birşey... beni düşünün ve üzmeyin kendinizi olumunekankayizsmile
bir ara soğan kürü adet olmayıda sağlıyor demişelrdi... doğrumu acaba yapsammı adet olurmuyum ki? adeti bekliyordum ben bitince başlıcaktım küre ama adet olacağım yok bu gidişleee :çok üzgünüm:
başlasammı ne dersiniz? ibrahim saraçoğluna yazdım bu sefer cevap yazmadı bana =(

gayecık
persembeyı bekle ıstersen
hayırlısı dıyom
ınsallah hemen cıkmıstır ıkıncı cızgı 1 dk dan sonra
cızgı bır oncekı testten daha net
:lepi:

beklemene gerek yok zaten adet olmanı da saglıyo
uzun sure adet olmayıp yapanlarda 3 gun sonra falan baslıyomus gelmeye gelse de 15 guna tamamlıcan bıtırrıcen sıfa olur ınsallah ..basla yarın hemen :enbuyukkk:

walla doğru söylüyorsun bende artık en azından tek yumurtalıkla bile olsa olabildiğime seviniyorum sen bence bol bol sıcak tut kendini hatta akşamları alabildiğin en sıcak oranda duş al o bölgene sıcak şu kompresi yap söktürür belki

canım ben 8 aydır 10dan fazla test yaptım hiçbirinde saatler sonra bile 2. çizgi çıkmadı buda bi umut işte inşallah perşebe seviniriz hep beraber...

canım ben zaten hamilelik oluşursa düşüğe karşı olsun diye progestan içiyorum... yarın bitecek progestanım... Kan testini de perşembe zaten yaptırıcam. planım öyleydi.

canım ben 8 aydır 10dan fazla test yaptım hiçbirinde saatler sonra bile 2. çizgi çıkmadı buda bi umut işte inşallah perşebe seviniriz hep beraber...

1-2 topicte de arkadaşlar öyle dediler... ne zaman olursa olsun silik bile çıksa çizgi gebelik oluyor dediler... ama kimyasal olur boş olur fark etmez oluyor dediler... eğer Bhcg yoksa çıkmıyor çizgi falan dediler... ben yine de kaptırmıyorum kendimi... rahatım şu an. perşembeyi beklicem. kan testi yaptırcam perşembe günü

canım ben zaten hamilelik oluşursa düşüğe karşı olsun diye progestan içiyorum... yarın bitecek progestanım... Kan testini de perşembe zaten yaptırıcam. planım öyleydi.

testti de gordum bıraz daha temızlıge doneyım barı

gaye sen yat uzat ayaklarını keyfıne bak ok

oyyy
bende heyecanlandım sımdı
herkes dua edıyor benım ıcınde etrafımda
oyle test mest duydukca benımde yapasım gelıyor valla
ama cok korkuyorum cızgılerden ben
hayırlısı be Gayem
ınsallah sonuca varacaksın

Vallahi öyle oldu canım :) Hayırlısı diyorum... Sabah buraya moralim çok bozuk girdim ama sizlerle konuştukça açıldım.
Çok şükür ki adet görebiliyoruz (ilaçla bile olsa.çünkü ilaca rağmen adet göremeyenler var),çok şükür ki hamileliğe engel çooook büyük kusurlarımız yok.Tedavi edilebiliyoruz. Etrafımda duyduğum çok genç kişiler var daha doğum yapamadan çok erken yaşta menapoza girmişler.
Rabbime şükürler olsun ki bizler tedavi edilebilecek sıkıntılara sahibiz. Ve herşeyden önemlisi bizler birbirimizi bulduk burada.Henüz anne olamasak bile çok iyi dostlar olduk. Sizleri gerçekten çok seviyorum kızlar. Sizlerle konuşmak ve paylaşmak çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…