hamilelik belirtilerinde yok yok ... bu da var belirtiler içinde olumunekankayizsmile
ayy INSALLAH cnm yaa... Bide sabah kalktigimdan beri sol kasigim agrimaya devam ediyo yani sanki cok kosmusum gibi. Birde kuru günlerim baslamisti aslinda ama yine o uzayan beyazimsi akintidan gelmeye basladi..
hayır olmadım daha( cumartesi doktora gittim pcos varmış ( farlutal içiyorum bitince gelir inşallah gelsin bi soğan kürü yapıcam sen yaptın mı lorke cim yada aranızda yapan var mı?
ben yaptım bu ay ama bende pcos yok da adetım 1 - 1.5 gun suruyodu
o yuzden yaptım ve 4 gun surdu bu sefer rahatladım yanı...
heerkese hersey ıyı gelmıyor ama ben soganı cok duydum zararı olacagını sanmıom yap bnecede ...
hoşgeldin canım... bugün ben ve samsak test yaptık sabah ilk idrar ile. bende önce tek çizgi çıktı bende sinirlendim testi dolaba kaldırdım eşim gidince atayım diye. sonra atmak için gittiğimde bi baktım 2. çizgi yine silik ama var. öncekinden daha belirgin ama. resimlerini çekip koydum topic'e 936. sayfada falan sanırımbayanssulusmile kizlar huhuuu masallah sohbetiniz cok derin beni görmediniz kaydirigubbakcemile3
senide gördük hamarat ufaklığı da opuyorumnanaktan
bitancım.. bendede pcos var.. o nedenle adet olamadım.. bugün 51. günüm =( progestan verdi bana..kullandım ama işe yaramadı... bu arada civanperçemli çay içtim 1 hafta yine işe yaramadı... soğan kürü denicektim zaten adet olunca... ama burda adet olmadan da soğan kürü yapılabileceğini söylediler.. adet olmayı sağlıyormuş.. bu akşam başlayacağım bakalım... inşallah adet olurum.. oluruz.. herkes olur ( hamile olmayıp adet olamayanlar ) :Saruboceq:
hoşgeldin canım... bugün ben ve samsak test yaptık sabah ilk idrar ile. bende önce tek çizgi çıktı bende sinirlendim testi dolaba kaldırdım eşim gidince atayım diye. sonra atmak için gittiğimde bi baktım 2. çizgi yine silik ama var. öncekinden daha belirgin ama. resimlerini çekip koydum topic'e 936. sayfada falan sanırım
bende soğanı bayaa araştırdım pcos olanlara özellkle soğan kürü yazıyodu saraçoğlunda bi kırmızılarım gelse yapıcam bu ayda ilk defa böyle oldu hep düzenliydi bu ay sapıttı meğersem pcos varmış ilk çocuğuma ilk ayda kalmıştım bu seferki bayaa uğraştırıcak gibi olsun geç olsunda güç olmasın dimi bayanssulusmile
Kızlar bu arada benim kullandığım test Laboquick marka.Kızılayda baya büyük bir eczaneden almıştım. şimdi gittim prespektüsü okumaya ama süre koymamışlar. yani şu dk dan sonra geçersizdir falan yazmıyor. ne kutuda nede içindeki kağıtta. Sadece erken gebelik teşhisi amaçlıdır falan diyor. tek tek okudum her satırını. bilmiyorumkismile
canım yyaaa.. bende baktım şimdi albüme... minişi gördüümmm.... ufajıkkk minijiikkk göstermiş kendinii... opuyorumnanaktan
maşaallaahhh
allah sizlere bağışlar inşallahh sağlıkla sıhhatle doğarr...
allah bizlere de nasip etsin bu mutluluğu :Saruboceq:
Kızlar bu arada benim kullandığım test Laboquick marka.Kızılayda baya büyük bir eczaneden almıştım. şimdi gittim prespektüsü okumaya ama süre koymamışlar. yani şu dk dan sonra geçersizdir falan yazmıyor. ne kutuda nede içindeki kağıtta. Sadece erken gebelik teşhisi amaçlıdır falan diyor. tek tek okudum her satırını. bilmiyorumkismile
ay valla sorma lapacım inşallah tez vakitte gelir kırmızılar bende cumartesi öğrendim pcos olduğunu bende bi adet oluyım soğan suyu içicem eğer ilaç bittikten sonra bir hafta içinde olmazsam hala bende adetim başlamadan içerim soğan suyunu
yaaa samsakım beni niye unuttun kesin hamile değilim içine doğduuhüüüüüüüü:sinifsinif: :sinifsinif:
ayy canim baktim simdi. Demedi deme bence Hamilesin sen olumunekankayizsmile
Samsak ne odu peki?
gaye bende kullandım o testi bi hafta önce bi saat sonra bile tek çizgi duruyodu çünkü hamile değilmişim :)) sanki üstünde 5 dk dan sonrasını önemsemeyin yazıyodu bence sen hamilesin ama yine de ümitlenme derim sonra insan daha üzülüyo çünkü perşembe gününe ne kaldı şurda bak bide bana daha adet olamadım adet olcam da tekrar deniycez de tekrar oldumu yine mi adetim gelmiyo falan falan yani :))
kız benim içime doğan olsaydı şimdiye 20 kez hamile kalırdım. adı üstünde unuttum tatlım.
ilaçla birlikte kullanımını pek önermiyorlar zaten.. heleki şeker ilaçlarıyla hiç.. saraçoğlunun sitesinde yazıyordu.. ben glokophage alıyordum bıraktım... progestanı bitireli zaten bi kaç gün oldu... şimdi soğanı denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?