Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayır olmadım daha ( cumartesi doktora gittim pcos varmış ( farlutal içiyorum bitince gelir inşallah gelsin bi soğan kürü yapıcam sen yaptın mı lorke cim yada aranızda yapan var mı?

bitancım.. bendede pcos var.. o nedenle adet olamadım.. bugün 51. günüm =( progestan verdi bana..kullandım ama işe yaramadı... bu arada civanperçemli çay içtim 1 hafta yine işe yaramadı... soğan kürü denicektim zaten adet olunca... ama burda adet olmadan da soğan kürü yapılabileceğini söylediler.. adet olmayı sağlıyormuş.. bu akşam başlayacağım bakalım... inşallah adet olurum.. oluruz.. herkes olur ( hamile olmayıp adet olamayanlar ) :Saruboceq:

bende soğanı bayaa araştırdım pcos olanlara özellkle soğan kürü yazıyodu saraçoğlunda bi kırmızılarım gelse yapıcam bu ayda ilk defa böyle oldu hep düzenliydi bu ay sapıttı meğersem pcos varmış ilk çocuğuma ilk ayda kalmıştım bu seferki bayaa uğraştırıcak gibi olsun geç olsunda güç olmasın dimi bayanssulusmile

bayanssulusmile kizlar huhuuu masallah sohbetiniz cok derin beni görmediniz kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım... bugün ben ve samsak test yaptık sabah ilk idrar ile. bende önce tek çizgi çıktı bende sinirlendim testi dolaba kaldırdım eşim gidince atayım diye. sonra atmak için gittiğimde bi baktım 2. çizgi yine silik ama var. öncekinden daha belirgin ama. resimlerini çekip koydum topic'e 936. sayfada falan sanırım

senide gördük hamarat ufaklığı da opuyorumnanaktan

canım yyaaa.. bende baktım şimdi albüme... minişi gördüümmm.... ufajıkkk minijiikkk göstermiş kendinii... opuyorumnanaktan
maşaallaahhh
allah sizlere bağışlar inşallahh sağlıkla sıhhatle doğarr...
allah bizlere de nasip etsin bu mutluluğu :Saruboceq:

Kızlar bu arada benim kullandığım test Laboquick marka.Kızılayda baya büyük bir eczaneden almıştım. şimdi gittim prespektüsü okumaya ama süre koymamışlar. yani şu dk dan sonra geçersizdir falan yazmıyor. ne kutuda nede içindeki kağıtta. Sadece erken gebelik teşhisi amaçlıdır falan diyor. tek tek okudum her satırını. bilmiyorumkismile

ay valla sorma lapacım inşallah tez vakitte gelir kırmızılar bende cumartesi öğrendim pcos olduğunu bende bi adet oluyım soğan suyu içicem eğer ilaç bittikten sonra bir hafta içinde olmazsam hala bende adetim başlamadan içerim soğan suyunu

ayy canim baktim simdi. Demedi deme bence Hamilesin sen olumunekankayizsmile
Samsak ne odu peki?

inatçı keçi bu zamane çocukları, gelsinde sağlıkla gelsin.. :Saruboceq:
vakti bellidir diye inanıyorum artık...

gaye bende kullandım o testi bi hafta önce bi saat sonra bile tek çizgi duruyodu çünkü hamile değilmişim :)) sanki üstünde 5 dk dan sonrasını önemsemeyin yazıyodu bence sen hamilesin ama yine de ümitlenme derim sonra insan daha üzülüyo çünkü perşembe gününe ne kaldı şurda bak bide bana daha adet olamadım adet olcam da tekrar deniycez de tekrar oldumu yine mi adetim gelmiyo falan falan yani :))

sağol teyzesi.. daha öncede dediğim gibi hemencecik arkdaşları gelsin diye dua ediyoruz miniğimle.. :Saruboceq:

tatlım senin yaptıgın zaman yaptıgımda bende silik milik hiçbişi yoktu.. hatta 1 saat sonra bile kontrol etmiştim...perşembe kan testini beklicez artık hep beraber.. ümidimiz pek yüksek tabiiki de... hepinizden tatlı haberler bekliyoruz

ilaçla birlikte kullanımını pek önermiyorlar zaten.. heleki şeker ilaçlarıyla hiç.. saraçoğlunun sitesinde yazıyordu.. ben glokophage alıyordum bıraktım... progestanı bitireli zaten bi kaç gün oldu... şimdi soğanı denicem bakalım

ayy canim baktim simdi. Demedi deme bence Hamilesin sen olumunekankayizsmile
Samsak ne odu peki?

Valla inşallah hamileyimdir canım çünkü 2. çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum sorun orada... yalnız arkadaşlar diyorlar ki 2. çıktıysa hamilesindir çünkü hamile olmayanlarda 2 saat sonra bile bişiy çıkmıyor.

Valla testin her bi yanını evirdim çevirdim bişi yazmıyor canım... sadece erken gebelik teşhisi amaçlı diye yazıyor... Anlamadım gitti... neyse perşembeyi bekleyelim bakalım boshayallersmile

bende o yüzden yapamıyorum işte farlutal bi bitsin de önce bi sonra bakıcaz artık inşallah kırmızıları getirir senin her ay böyle oluyo mu yoksa nadiren mi?

eğer bebiş yoksa hemencecik adet olmak istiyorum çalışmalara başlıycam bi sürü kür uygulayacağım.
beklemekten sıkıldım ben
bütün telaşım bu yani.
bi de kocişim bu ay çok umutluydu normalde bu konuyu hiç açmaz garibim ya...

oo kimler gelmiş kimler geldiniz de geçmişi mi okuyosunuz e hadi buraya gelin ben sorcaklarınızı cevaplarım

yaa ben kendımı durduramadım az once netten bı kutu gebelık testı aldım ...
ınsallah subatta hamıle kalırım ve ıhtıyacım kalmaz da burda belese dagıtırım ısteyenlere delikafadulden :dance:
sözüm söz tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…