Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kız lorke nerden alıyorsun testleri g.g den mi? ben oraya pek güvenemedim de. nasıl olsa bana hep lazım. hepiniz tek tek hamiş kalacaksınız ben de toppicte yeni gelenleri ağırlayacağım.

geçmişe gidemiyorum kızlar ya bilgisayar kitleniyo gayenin ikinci çizgimi çıktı ne ona bakıyodum neler oldu anlatsanıza okuyamıyorum

kız lorke nerden alıyorsun testleri g.g den mi? ben oraya pek güvenemedim de. nasıl olsa bana hep lazım. hepiniz tek tek hamiş kalacaksınız ben de toppicte yeni gelenleri ağırlayacağım.

yok ben tıbbı bıseyler satan bı yerden aldım bu sfer 50 tane kaset test 15.66 tl
tıp kim san dıye ıstanbul fırması
su gayenın dedıgı laboquıck marka

geçmişe gidemiyorum kızlar ya bilgisayar kitleniyo gayenin ikinci çizgimi çıktı ne ona bakıyodum neler oldu anlatsanıza okuyamıyorum

testı yapmıs tek cızgıyı gorunce hemen koymus kenarı sınır olup... :umursamaz:
sonra aradan zaman gecınce bakmıs kı ıkıncı cızgı sılık te olsa bellı gecen seferkınden daha net ...:lepi:
genel kanı hamıle oldugu yonunde ama o pers kan testı yapmayı beklıyor zemuszemus

baska gelısme olmasdı maalesef

bende bakayım burada kazıklanıyorum ya 3 e beşe alıp duruyorum.
bu arada kvrck sebin gelmedi tatlım hala haber yok.
bugün gaye ve ben test yaptık benimki kesin negatif gayenin de ne zaman oluştuğunu bilmediği ikinci çizgisi var.
sanırım şimdilik başka haber de yok. perşembeyi bekliyoruz

kıvırcığım ikinci çizgim geçenkinden daha net ama ben kenara koyduğum için ne kadar zaman sonra çıktı bilemiyorum... En iyisi perşembe kan testini beklemek dedim...

Yaaa sebin için çok endişeleniyorum... hiç ses seda yok... eskiden işi yoğun olsa bile 2 dk girip haber verirdi kendinden. Acaba doktoru evde istirahat mi verdi ki? evde interneti yoktur belki.

bende o yüzden yapamıyorum işte farlutal bi bitsin de önce bi sonra bakıcaz artık inşallah kırmızıları getirir senin her ay böyle oluyo mu yoksa nadiren mi?

ben zaten yılardır doğum kontrol hapı kullanıyordum.. pcoslu olduğum için... yaklaşık 1 senedir bebek düşündüğümüz için bıraktım.. ama klomen, progestan, çatlatma iğnesi falan oldum.. bunlarda düzenli adet olmayı sağlıyorlar... kasım sonu hüsranla sonuçlanınca bende ilaçları falan kestim.. kendi haline bıraktım... aralıkta adet olamadım...
yani kendiliğinden olmuyormuş adetim..bunu görmüş oldum =(((

hım anladım kızlar sagolun sebin iyi olsunda girmesin tek
gayecim ben sana dedim di hatırlıyomusun ikişu gümüş tepsilerden dolayı hani sebin falan hamiş kalmıştı bende 2 tepsi baklava gördüm hadi biri senin olsun demiştim inşallah çıkra rüyam ve ikinci tepsiyide samsak a yormak istiyorum onun hamiş kalmasını inan kendinden daha çok istiyorum
eşim balık istedi gidip onu alıcam da aklıma geldi gayecim sen sogan koyup iki balık arasına kızartıyorum demiştim tam anlatırmısın bana onu nasıl yapıyosun onu çecirirken soganlar dökülmüyomu aradan falan

lorke yaa..bu fiyat süpermiş.. bende baktım tanesi 40 kuruşa bile gelmiyor... ben en son 10 liraya aldım en ucuz kaset tipi testi..önceden 5 liraya almıştım 2 sefer de...
valla süper...
gelince sen haber ver bakalım..nasıl bir sorun varmı? kargo ücreti ne kadar??? 5-10 lira birşeydir herhalde...

anladım canım ben daha yeni öğrendim çocuk istediğim için hiç bi ilaç vermedi bi sene deneyin olmazsa ondan sonra gel test falan ne gerekiyorsa yaparız dedi

Ayy kızlar ben geldım tekrar yoruldum yaa
pzt yoĞunluĞu bıtmıyor maalesef
sebın neden gırmıyor kı merak edıyorum bende
ama facesı de yoktu tel no su da yok
ınŞ. ıyıdır

tatlım senin de gününe 4-5 gün yok mu daha? erken yapmadınmı testi sende?

Ayy kızlar ben geldİm tekrar yoruldum yaa
pzt yoĞunluĞu bİtmİyor maalesef
sebİn neden gİrmİyor kİ merak edİyorum bende
ama facesİ de yoktu tel no su da yok
İnŞ. İyİdİr

ben sebini hiç gece görmemiştim burda.
belki evde internet yoktur...istirahat ediyordur bebişiyle.. :Saruboceq:

anladım canım ben daha yeni öğrendim çocuk istediğim için hiç bi ilaç vermedi bi sene deneyin olmazsa ondan sonra gel test falan ne gerekiyorsa yaparız dedi

bir süre dene bakalım.. hiç belli olmuyor pcoslularda hemen gebelik olabiliyorda kimisinde olmayabiliyorda kimisinde uzun süreden sonra da olabiliyor... artık nedir nedeni bilmiyorum ama..adetleriz düzensizleşirse o zaman mutlaka git ama doktora ve testleri yaptırmak istediğini söyle bence.. çünkü adet düzensiz olduğunda yumurtlama olmuyor ve boş boşuna uğraşmış oluyorsun.. ama yumurtlamada problem yoksa düzenli adet oluyorsan o zaman bekleyebilirsin.. eminim olacaktır bebiş...
ne kadar süredir deniyorsun? çocuğun kaç yaşında?

canım hamsi kuşu yapıyorum evet. hamsileri ayıklıyorum normal.bi yananda da soğanı salata soğanı gibi doğrayıp bide ortadan ikiye kesiyorum yani yarım halka halinde doğrayıp bide ortadan bıçak atıyorum. sonra birazcık ovuyorum... içine arzu ettiğin kadar maydonoz kıyabilirsin.onları da ince kıy ve soğanla karıştır. balıklardan birini elinde tut içi açık halde içine hazırladığın harçtan koy ve üstüne bir balık daha kapat. ve biraz iki elin arasında tost gibi bastır sonra mısır ununa bula ve tavaya koy. böyle böyle yapıp tavaya diziyorum sonra çok az yağ gezdirip aralarından altını açıyorum tavanın iyice kızarınca diğer taraflarını çeviriyorum. çok lezzetli oluyor.

ben sebini hiç gece görmemiştim burda.
belki evde internet yoktur...istirahat ediyordur bebişiyle.. :Saruboceq:

inşallah öyledir yaa... allah tün hamilelerin bebişini korusun. melekleri sizlere bağışlasın.. acısını göstermesin.. :Saruboceq:
inşallah sebinde bir ara gelir bende bebeğimde çok iyiyiz der bize..... :Saruboceq:
bende evde dinlendiğini düşünüyorum... işine döndüğünde yazacaktır bizeeee

cokacimcoook
ne çok hamarat bayan var burda yaavvvv alkisalkisalkis

canım ben aynısını düşünüyorum umarım evde dinleniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…