kız lorke nerden alıyorsun testleri g.g den mi? ben oraya pek güvenemedim de. nasıl olsa bana hep lazım. hepiniz tek tek hamiş kalacaksınız ben de toppicte yeni gelenleri ağırlayacağım.
geçmişe gidemiyorum kızlar ya bilgisayar kitleniyo gayenin ikinci çizgimi çıktı ne ona bakıyodum neler oldu anlatsanıza okuyamıyorum
bide sebin geldi mi
bende o yüzden yapamıyorum işte farlutal bi bitsin de önce bi sonra bakıcaz artık inşallah kırmızıları getirir senin her ay böyle oluyo mu yoksa nadiren mi?
ben zaten yılardır doğum kontrol hapı kullanıyordum.. pcoslu olduğum için... yaklaşık 1 senedir bebek düşündüğümüz için bıraktım.. ama klomen, progestan, çatlatma iğnesi falan oldum.. bunlarda düzenli adet olmayı sağlıyorlar... kasım sonu hüsranla sonuçlanınca bende ilaçları falan kestim.. kendi haline bıraktım... aralıkta adet olamadım...
yani kendiliğinden olmuyormuş adetim..bunu görmüş oldum =(((
bende bakayım burada kazıklanıyorum ya 3 e beşe alıp duruyorum.
bu arada kvrck sebin gelmedi tatlım hala haber yok.
bugün gaye ve ben test yaptık benimki kesin negatif gayenin de ne zaman oluştuğunu bilmediği ikinci çizgisi var.
sanırım şimdilik başka haber de yok. perşembeyi bekliyoruz
Ayy kızlar ben geldİm tekrar yoruldum yaa
pzt yoĞunluĞu bİtmİyor maalesef
sebİn neden gİrmİyor kİ merak edİyorum bende
ama facesİ de yoktu tel no su da yok
İnŞ. İyİdİr
anladım canım ben daha yeni öğrendim çocuk istediğim için hiç bi ilaç vermedi bi sene deneyin olmazsa ondan sonra gel test falan ne gerekiyorsa yaparız dedi
hım anladım kızlar sagolun sebin iyi olsunda girmesin tek
gayecim ben sana dedim di hatırlıyomusun ikişu gümüş tepsilerden dolayı hani sebin falan hamiş kalmıştı bende 2 tepsi baklava gördüm hadi biri senin olsun demiştim inşallah çıkra rüyam ve ikinci tepsiyide samsak a yormak istiyorum onun hamiş kalmasını inan kendinden daha çok istiyorum
eşim balık istedi gidip onu alıcam da aklıma geldi gayecim sen sogan koyup iki balık arasına kızartıyorum demiştim tam anlatırmısın bana onu nasıl yapıyosun onu çecirirken soganlar dökülmüyomu aradan falan
ben sebini hiç gece görmemiştim burda.
belki evde internet yoktur...istirahat ediyordur bebişiyle.. :Saruboceq:
canım hamsi kuşu yapıyorum evet. hamsileri ayıklıyorum normal.bi yananda da soğanı salata soğanı gibi doğrayıp bide ortadan ikiye kesiyorum yani yarım halka halinde doğrayıp bide ortadan bıçak atıyorum. sonra birazcık ovuyorum... içine arzu ettiğin kadar maydonoz kıyabilirsin.onları da ince kıy ve soğanla karıştır. balıklardan birini elinde tut içi açık halde içine hazırladığın harçtan koy ve üstüne bir balık daha kapat. ve biraz iki elin arasında tost gibi bastır sonra mısır ununa bula ve tavaya koy. böyle böyle yapıp tavaya diziyorum sonra çok az yağ gezdirip aralarından altını açıyorum tavanın iyice kızarınca diğer taraflarını çeviriyorum. çok lezzetli oluyor.
inşallah öyledir yaa... allah tün hamilelerin bebişini korusun. melekleri sizlere bağışlasın.. acısını göstermesin.. :Saruboceq:
inşallah sebinde bir ara gelir bende bebeğimde çok iyiyiz der bize..... :Saruboceq:
bende evde dinlendiğini düşünüyorum... işine döndüğünde yazacaktır bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?