canım ben aynısını düşünüyorum umarım evde dinleniyordur
sen nasılsın aysel.. karar verdinmi? doktor işine? eşine hediye işine? misafirlere ikram işine ? =)))) işin çookkk
prayım adetimi 20 si ile 23 ü arası bekliyorum o yüzden 23 yazdırmıştım. belki dedim çıkar. ama test sonucundan çok hem gördüğüm rüya hem de adet belirtilerimin artık iyice artması moralimi bozdu.
Kızlar hadİ yapılması Çabuk ve yemesİ lezİz kurabİye bÖrek salata tarİflerİne aÇıĞım:))))))))
gaye bana da öneriler versene canım???
Kızlar hadİ yapılması Çabuk ve yemesİ lezİz kurabİye bÖrek salata tarİflerİne aÇıĞım:))))))))
oo gaye döktürmüş. en iyisi biz gayeye gidelim aç kalmayız kızlar
ben fırında tavugu şöyle yapyıorum basit oluyor ve herkes begeniyor.
mink butları derin bir kasede biraz baharat, krema ,biraz rendelenmiş kaşar,
mısır gevreği(corn flakes- ballı olmasın :) ile karıştır.(krema yerine beşamel sosda oluyor.ben ikisini karışıtırıyorum genelde) fırına sür. 40-50 dk felan sürüyor pişmesi ama çok güzel oluyor... zahmetsiz hemde. karıştır ver fırına ...pişince üstüne kaşar serip kızartıyorum ayrıca...
canım misafirin yemeğe mi gelecek yoksa çaya mı?
Yani bence misafire kolay hazırlanacak ama lezzetli şeyler yapmak en iyisi
mesela ben yoğurtlu mantar yaparım... Mantarları yıkayıp ayıklayıp yarım limonla suda haşlıyorum biraz. Sonra ince ince doğrayıp sarımsaklı ve dereotlu yoğurtla karıştırıyorum. Dereotu yerine nane de kullanılabilir.
Havuç tarator : Havuçları rendeleyip tereyağı ve biraz sıvı yağ ile tavada öldürüp yoğurt+mayonez+sarımsak karışımı ile karıştırıp biraz kırmızı biber ekip süsleyip koyuyorum sofraya.
Milföy kanepe: Milföy hamurunu 4 e bölüp he minik parçanın ortasına kaşar sosis salam bunlardan ne varsa evde bir miktar koyup karenin iki kenarını üstte birleştirip kürdan takıyorum yağlı kağıt serili tepsi yada az yağlanmış tepsiye dizip fırında kızartıyorum. Hoş atıştırmalık oluyor.
Yemekte de çok kişi gelecekse eğer en güzeli tavuk... özellikle tavuk pirzola alıyorum bir kabın içinde sıvı yağ,knorr sebzeli çeşni ve biraz köri ile karıştırıp yayvan teflon tenzereye (karnıyarık tenceresi) dizip açıyorum altını iki tarafı da kızarana kadar bırakıyorum kendi haline.
Yanına da pilav (bulgur yada pirinç)
birde salata.... Yeter işte süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?