ınsallah canım
resım cok guzel dımı
bızı Allah bu duygulara yanastırsın ınsallah
ben umıtlerımı yıtırdım
bende belırtı yok
bakalım gorecegız canım :gitme:
mugiş naber belirti falan var mı güzelim durumun nedir
klava: ne demek ümitlerimi yitirdim... duymayayım bir daha... ben bile çok umutluyum.. adet olacağım 2 aydan sonra ve kürlerle bu işi düzene sokup hamile kalıcam.... senin çok daha umutlu olman lazım canım benim... ara sıra insan üzülüyor yorulduğunu hissediyor ama bu kısa sürmeli..hemen silkelenip toparlanmalıyız.. yoksa savaşı kazanamayız yerimseniben
şu belirti işinede hiiçç ama hhiiiçç takılmayın.... çok yakın bir arkadaşım hamileliğinde hiç birşey hissetmedi.. doktor ultrasonda bakıp b-hcg değeri yüksek çıkmasına ragmen hiç birşey hissetmiyorum değilim galiba diyordu =) kimisinde olur belirti kimsinde olmaz.. aynı insanın iki gebeliği bile farklı oluyor... biz bu durumda neden sürekli belirti arayıp kendimizi üzüyoruz ki bilmiyorumkismile
rahat olmalıyız.. rabbim en güzel zamanda bizleri sevindirecektir... bir minicik canı rahimlerimize yerleştirecektir.. boshayallersmile
ayşenimbi hamile kalıyım 7 cihana haber salıcam merak etme...
lapacım artık senin adet beni strese soktu. şu kız bi adet olaydı deyip duruyorum.
sen nasılsın canım bugun?
ıstanbul cok souk
ofglen kar gelıyormussss
bu arada kıslar aralık ayında soğan kürü yaptım ben 1 hafta sonra mideye zararlı diye bıraktım acaba bu yüzdenmi gecikti dedim reglim yanii CADIARZU
günaydın lorkecimm
mugmug bende nedne bu kadar üşüyom diyodum yahuu camı bi açtım resmen buz aman gelsinde kar ölsün mikroplar bizde bi kartopu oynayalım artık Şeniz
samsakcım valla bende öle diyorumm er yere topik açacamm artıkk sositososito
lapacı ben civanperçemi iç derim tadı iğrenç ama gelsin bir an önce die içiyosun adaçayı felanda iç canım
insan olmayınca çok sinirli ve agresif oluyo zaten :bbo:
ahh canım yaa sormaaa... halay çekersiniz artık adet olursaaammmm zemuszemus
hepinize günaydıııın dicektimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?