Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım eşime Lee den sweet aldım
hazırlık hiçbirşey yapmadım
eşimin arkadaşlarından biri d.gününü dn zannetmiş o geldi kız arkadaşıyla
hazırlık yapamadım
bu akşam izin alıp erken çıkmayı planlıyorum inş.

bi arkadaşımda ısrarla kan testi yaptır diyor 2,haftasında bulantı olunca anlamış hamiş olduğunu. Birde hamileyken adet görülebiliyor dedi. Ama ben hiç düşünmüyorum test falan yaptırmayı

ya bende dıcektım kan olmasa da zaten suan varsa ıdrardada cıkar artık bı yapıver be gozunu seveyım ... ne olur ne olmaz yanı

bnm de perşembe günü doğum günüm bakalım eşim ne yapacak.hafta sonuna bişiler ayarlıyor galiba ayrıca huuuuuuuuuuuuu şu perşembe için haber bekleyenler bana güzel haberler verin doğum günü hediyesi olsun ona göre kırmızılar falan istemiyorum...

ya bende dıcektım kan olmasa da zaten suan varsa ıdrardada cıkar artık bı yapıver be gozunu seveyım ... Ne olur ne olmaz yanı

canım akşamları alma fırsatım olmuyor ben çıktığım da nöbettçi eczane oluyor. Orda ters yerlerde oluyor ama bu akşam erken çıkabilirsem eve giderken alırım :)

bi arkadaşımda ısrarla kan testi yaptır diyor 2,haftasında bulantı olunca anlamış hamiş olduğunu. Birde hamileyken adet görülebiliyor dedi. Ama ben hiç düşünmüyorum test falan yaptırmayı

Valla daha önce de söylemiştim kayınvalidem 6 çocuk doğurmuş 6sında da hamileyken hep adet görmüş o yüzden hamileliğin ilerleyen dönemine kadar farketmemiş hamile olduğunu. bi de köy yeri falan öyle test mest yok.
Ayselcim kan testi olmasa da bi idrar testi alıp yapsan...

ooo bir oğlak burcu daha :))))

bende iyiyim aysel..sağolasınn...
bende evlilik yıldönümümzde test yapıp eşimi sevindirmek istemiştim hatırlarsan..sonra negatif sonucu alınca o günüm zehir olmuştu bana....
sen bugün birşey yaptırma derim ben... zaten bebiş varsa yarında öğrense eşin ona en güzel sürpriz olur, bugünde öğrense.... ama ya sonuç negatifse.. o zaman üzülürsün işte...
biraz bekle bakalım... bende çok kararsız kalmıştım ama keşke yaptırmasaydım diyorum şimdi.. o günü bari doya doya kutlardık

söz bu akşam eve giderken test alacam
yarın sabah yaparım dayanamazsam akşama yaparım
evde test varkende dayanamıyorum ki :)

söz bu akşam eve giderken test alacam
yarın sabah yaparım dayanamazsam akşama yaparım
evde test varkende dayanamıyorum ki :)

bende sırf o yüzden toplu sipariş vermiyorum sabretmeyi öğrenmek lazım walla bizde bi alemiz he birbirimize sabret diyeceğimiz heryerde birbirmiz için heycanlanıyoruz kendi derdimizi unutuyoruz bu bile çok güzel bişey

kova burcuyum cnm beni kıl payı oğlak değil 21 ocak -19 şubat arası kova ya o aralığa girmişim kıl payı

bu arada bencede bi test yap aysel ya senin ne zamandı adetin

haa pardon canım yaaa
30 ocak ama bu araalr çok kayıyor bende net diyemiyorum canım
kasım 3 gün önce oldum
aralıkta 4 gün sonra ocak adetimi yine aralık sonunda oldum

evet haklısın walla
ben aslında 27de yapmayı planlıyordum bizim ilk flört günümüzdü:)

haa pardon canım yaaa
30 ocak ama bu araalr çok kayıyor bende net diyemiyorum canım
kasım 3 gün önce oldum
aralıkta 4 gün sonra ocak adetimi yine aralık sonunda oldum

o zaman ne yap biliyomusun bi test yap çıkmazsa bi daha yapma adetini bekle aslında test içinde erkenmiş bu mide bulantıları piskolojikte olabilir he geçen ay bende de öle olmuştu kesin hamileyim bu ne böyle ya dedim her dakka midem bulanıo tavuktan tiksiniyorum falan ama piskolojikmiş ki hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…