Günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bugün? Bu sabah Ankara çoook kasvetli evin içinde ışık yakıyoruz resmen. gece gibi. Benim de haliyle içim sıkıldı... Ayrıca sabah ilk idrarımla tekrar test yaptım ama bariz tek çizgi. Bu sefer Oncomed isimli bir test kullandım. geçen akşamüzeri yaptığım ve tek çizgi çıkan testte bu markaydı.
Kafam çok karıştı yaa... Ya Laboquick çok hassas bir test fakat Oncomed normal; Yada ben hamile değilim !!!
bebiş olsun diye yapcammmm hangisi bebiş yapıyoo ondan yapayımm heuheu
yumurtlama sorunum yokk benim ama bişeyler yapmak istiyorumm :uhm:
caım kızlarında dediği gibi belki normal ısın budur bilemezsin kibilemedim hakkikaten... içim bunaldıyor... birde ilginç ben daha başlamadım ama meraktan ateş ölçüyorum, vucut sıvcaklığım 35 , 35,5 felan düşük değilmi sizce
ah canım ya böyle beklemeye dayanamıyoruz sonra iyice kafamız karışıyo sen kendini hamile değilmişsin gibi düşün ama eğer öyleyse davul zurna halay çekcez çünkü senin hikaye tam yılan hikayesi oldu ama inşallah sonu hayırlı olurGünaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bugün? Bu sabah Ankara çoook kasvetli evin içinde ışık yakıyoruz resmen. gece gibi. Benim de haliyle içim sıkıldı... Ayrıca sabah ilk idrarımla tekrar test yaptım ama bariz tek çizgi. Bu sefer Oncomed isimli bir test kullandım. geçen akşamüzeri yaptığım ve tek çizgi çıkan testte bu markaydı.
Kafam çok karıştı yaa... Ya Laboquick çok hassas bir test fakat Oncomed normal; Yada ben hamile değilim !!!
afıyet olsunkızlar be de kahvaltıya gidiyorum. birazdan gelirim
kız tahmın edıyodum sabah tekrar test yapacagını kaydirigubbakcemile3Günaydın canım arkadaşlarım nasılsınız bugün? Bu sabah Ankara çoook kasvetli evin içinde ışık yakıyoruz resmen. gece gibi. Benim de haliyle içim sıkıldı... Ayrıca sabah ilk idrarımla tekrar test yaptım ama bariz tek çizgi. Bu sefer Oncomed isimli bir test kullandım. geçen akşamüzeri yaptığım ve tek çizgi çıkan testte bu markaydı.
yesin ya aklinialirimsmileay lorkem ağzın bal yesin. inşallahhh
Gayecık
bekleyecegız
persembeyı
dırek kan da baktır persembe olsun bıtsın
ben testlerden artık nefret edıyorum
gorunce bıle mıdem bulanıyor artık
dırek ak kara kan da cıksın persembe
kendını yorma artık
hayırlısı dıyelım
hayırlısı olacak merak etme
onu demedim.. bebiş olmamasının nedeni ne? ona göre bişi yapmalısın
soğan kürü - pcos ve kist için
bal+tarçın+çöretotu yumurta gelişimi için (yumurtlama problemi olanlar bunu deniyor)
hayıt otu ve adaçayı adet olabilmek için.. (pcos olmayıp düzenli adet olmak isteyenler bunları içiyo)
incir kürü yumurta çatlatmak için.. (yumurtası gelişipde çatlamayanlar bunu yapıyor)
v.s v.s
eşlerede keçiboynuzu kürü var.. eşinin spermiogramı normalse sorun yok..ama değerlerde düşüklük varsa onada keçiboynuzu kürü =)
Gayecık
bekleyecegız
persembeyı
kendını yorma artık
hayırlısı dıyelım
günaydin kizlar....Gayecim ben senin gibi evde olsam simdi varya ne güzel uyurum :)
gaye bence sen beklemelisin tatlım. sadece bekle. ben en az 100 tane test yapmışımdır bi kere bile yanlışlıkla da olsa çift çizgi çıkmadı. belki testte sorun olabilir ama belki de dediğin gibi daha hassastı öğrenmenin tek yolu beklemek. aramıza hoşgeldin. beraber bekliyoruz...
günaydın gaye..istanbulda farklı değil.. çok kasvetli...
canım acele etme biraz daha bekle bakalım.. hayırlısı olsun senin için.. negatifde olsa pozitifde olsa hayırlısıni diliyorum senin için...
gayecim canım benim gidip kandan baktırıver ya beklemek daha çok üzüyo inan. Olmazsa da hayırlısı değilmiş canım opuyorumnanaktan
ah canım ya böyle beklemeye dayanamıyoruz sonra iyice kafamız karışıyo sen kendini hamile değilmişsin gibi düşün ama eğer öyleyse davul zurna halay çekcez çünkü senin hikaye tam yılan hikayesi oldu ama inşallah sonu hayırlı olur
Gayecık
bekleyecegız
persembeyı
kendını yorma artık
hayırlısı dıyelım
canım eşimin değerleri sınırda keçiboynuzu uyguladık 3 ay sonra yeniden baktırdık baya artırdı hareketi falan zaten perşembe günü varikosel ameliyatı olacak sağsalim atlatcaz inşallah:Saruboceq:
afıyet olsun
kız tahmın edıyodum sabah tekrar test yapacagını kaydirigubbakcemile3
bence sen hassas olan teste onem vermelısın ...zaten ıkı gun kladı dur bakalım kendını yoracak bısey vs yapma...dınlen ve bekle sabırla guzel sona ulasacaksın ınsallah opuyorumnanaktan
yesin ya aklinialirimsmile
bende de yumurtlama sorunu yok o yuzden ıncır kurune basladım hem saglıklı yumurta olsun dıe bu haftada yumurtlama olacak ıns ıcıne havuc katıcam catlatıyomus o da
ii ii bnm eşimin bi sorunu yok ama biz keçi boynuzu yapıoruz patlama olsada 3 tane olsa ne güzel bi daha hiç doğurmam.kızlar bu topicte bugünden sonra hamile kalanların hepsi ikiz üçüz olsun inşallah hahahah zemuszemus
Mersel bende utanıyorum artık ezcane den almaktan
catmalık ya utanıyorum alırken
Gaye valla ıcım sıstı benımde
en ıyı anlayanlardansındır su anda
fenalık gecırcem evde sonunda
acıle kaldıracaklar
yapın dıcem test
gelecek sonuc
benı uyutun dıcem yumoslara kadar -tatlicadiarzu-
canım eşimin değerleri sınırda keçiboynuzu uyguladık 3 ay sonra yeniden baktırdık baya artırdı hareketi falan zaten perşembe günü varikosel ameliyatı olacak sağsalim atlatcaz inşallah:Saruboceq:
:lepi: walla süper fikir bizi uyutsunlar
yumurtlama günleri uyanıp yaramazlık yapalım adet olup bitene kadar uyumaya devam hamile kalan kadar böle devam etse gerçi kocacıklar uyumadığı için karnımızda bebek ve başımızda boynuzla uyanma ihtimali de var delikafadulden
Mersel
3 bana fazla gelır
2 alayım ben lutfen :)
kız bende o yuzden dun 50 tane sıparıs verdım ama ınsallah subattan sonra ıhtıyacım kalmaz burda hayrına dagıtırım kaydirigubbakcemile3walla doğru sölüyosun mugmug1 benimde midem bulanıo artık evde saklıyorum bide niyeyse atmıyorum iğrenç şeyleri en sonunda bende netten sipariş vercem böle her ay aırken utanıyorum resmen civarda almadığım eczane kalmadı
faydasını gördüysen bende yapayım lorkeecim sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?