Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım bulantı değil resmen kustum yani başka rahatsızlık olmasından kortkum

tarıh erken zaten ama ben sahsen varsa ustune mı gormustur dıe dusundum bu kadr mıde bulnatısı olunca yanı gecen aydan hamıle olabılır varsa da

merhaba ,benide yazarmısınız uğurlu perşembe listesine.adet günüm 22 ocak.ama belki 21inde doğumgünü hediyemi alırım.

tarıh erken zaten ama ben sahsen varsa ustune mı gormustur dıe dusundum bu kadr mıde bulnatısı olunca yanı gecen aydan hamıle olabılır varsa da

canım bende deneme amaçlı yapacam zaten sağolun kızlar
ben sonuç ne olursa olsun size haber veririm

merhaba ,benide yazarmısınız uğurlu perşembe listesine.adet günüm 22 ocak.ama belki 21inde doğumgünü hediyemi alırım.

sımdı yazacaktım tomtom gelıon gıdıon okuyon hıcbısey yazmıon dıye kı sen mesaj atmıssın ...
hayuırlısı bakalım bu persembe hareketlı olacak burası ...
ya o gun de mısafırım gelecek erkenden yapın da merakta kalmıyım opuyorumnanaktan

aaa bak bu olabilir hiç düşünmemiştim ama bana doktorum üzerine görme dedğimiz olayda olan kaama adet kanaması gibi günlerce süren be renk tonunda bi kanama değildir hep az az ve kahve rengi kan gelir demişti kısmet tabi ama deli gibi adet olup hamile olanda var herkesde farklı işte kısmetinden vardır umarım bebiş
inşallahhh yaa dua edinn bizim için :Saruboceq:

cnm hiç korkmayın bnm arkadaşın 3 kez ameliyat oldu gayet başarılı geçti ve bunun üzerine hamile kalan çok kadın var çünkü mevcut sistem düzene girio... ordaki spermler varisten dolayı ısınınca yapıları bozuluyo ama ameliyattan sonra vucurtöle çabuk alışıyorki yeni duruma hemen spermler eski kalitesine dönüyor.inşallah ameliyattan sonra hemen hamile kalırsın

ayyy canım benim inşallahh hakkımızda hayırlı olan neyse olsunn inşallah:Saruboceq:

kızlar size birşey sorucam şimdi bnm bua yın 15 ydi adet günüm ama akşam 8 e kadar hiç olmadı bende 25 sefer altıma baktım pedde hiç kanama yoktu ama tuvalet kağıdıyla altımı sildiğimde bi damlacık geldi sonra gece hiç gelmedi sabahta 8 gibi falan sökmeye başladı şimdi ben 15 ini mi saymalıyım adet günüm die 16 sını mı ondan önceki ay 14 ünde olmama gerekiyodu 15 inde oldum bu ayda 16 sına mı kaydı yani

pembe50---------------- 16 ocak
bade_34----------------- 20 ocak
melda06----------------- 20 ocak
mervan-------------------- 21 ocak
mugmug1--------------- 21 ocak
ravzanur----------------- 22 ocak
edut----------------------- 22 ocak
bitte----------------------- 22 ocak
Tomtomm-------------- 22 ocak
samsak------------------ 23 ocak
gyshnky------------------ 24 ocak
bekleyis------------------ 24 ocak

evet 16 sı... bende de hep düzensiz olduğundan yani bir iki gün çok az lekelenme olup sonra kanama başladığından bu konuyu 3 ayrı doktora gittiğimde hep sordum... asıl kanamanın başladığı gün ilk gündür dediler hep... önceki lekeler sayılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…