- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
o zaman ne yap biliyomusun bi test yap çıkmazsa bi daha yapma adetini bekle aslında test içinde erkenmiş bu mide bulantıları piskolojikte olabilir he geçen ay bende de öle olmuştu kesin hamileyim bu ne böyle ya dedim her dakka midem bulanıo tavuktan tiksiniyorum falan ama piskolojikmiş ki hamile değilim
inşallahh güzel geçer ve hemen sağlığına kavulur eşin... kolay bir operasyon olduğunu söylüyorlar. inşallah sizin içinde öyle olur..
o zaman ne yap biliyomusun bi test yap çıkmazsa bi daha yapma adetini bekle aslında test içinde erkenmiş bu mide bulantıları piskolojikte olabilir he geçen ay bende de öle olmuştu kesin hamileyim bu ne böyle ya dedim her dakka midem bulanıo tavuktan tiksiniyorum falan ama piskolojikmiş ki hamile değilim
Bitte
hayırlısı ıle hemencecık operasyon gecer kolay sekılde ınsallah
canım akşam yazarsam cevap için foruma girmem zor olur malum d.günü durumu:)
Haydi Aysel..Haydi Aysel Haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii !!!
tarıh erken zaten ama ben sahsen varsa ustune mı gormustur dıe dusundum bu kadr mıde bulnatısı olunca yanı gecen aydan hamıle olabılır varsa da
o zaman ogle aranızda cık eczaneden al yap delikafadulden
AMA BENİM ÖĞLE ARAM YOK Kİ(((
merhaba ,benide yazarmısınız uğurlu perşembe listesine.adet günüm 22 ocak.ama belki 21inde doğumgünü hediyemi alırım.
merhaba ,benide yazarmısınız uğurlu perşembe listesine.adet günüm 22 ocak.ama belki 21inde doğumgünü hediyemi alırım.
aaa bak bu olabilir hiç düşünmemiştim ama bana doktorum üzerine görme dedğimiz olayda olan kaama adet kanaması gibi günlerce süren be renk tonunda bi kanama değildir hep az az ve kahve rengi kan gelir demişti kısmet tabi ama deli gibi adet olup hamile olanda var herkesde farklı işte kısmetinden vardır umarım bebiştarıh erken zaten ama ben sahsen varsa ustune mı gormustur dıe dusundum bu kadr mıde bulnatısı olunca yanı gecen aydan hamıle olabılır varsa da
inşallahhh yaa dua edinn bizim için :Saruboceq:
aaa bak bu olabilir hiç düşünmemiştim ama bana doktorum üzerine görme dedğimiz olayda olan kaama adet kanaması gibi günlerce süren be renk tonunda bi kanama değildir hep az az ve kahve rengi kan gelir demişti kısmet tabi ama deli gibi adet olup hamile olanda var herkesde farklı işte kısmetinden vardır umarım bebiş
cnm hiç korkmayın bnm arkadaşın 3 kez ameliyat oldu gayet başarılı geçti ve bunun üzerine hamile kalan çok kadın var çünkü mevcut sistem düzene girio... ordaki spermler varisten dolayı ısınınca yapıları bozuluyo ama ameliyattan sonra vucurtöle çabuk alışıyorki yeni duruma hemen spermler eski kalitesine dönüyor.inşallah ameliyattan sonra hemen hamile kalırsın
kızlar size birşey sorucam şimdi bnm bua yın 15 ydi adet günüm ama akşam 8 e kadar hiç olmadı bende 25 sefer altıma baktım pedde hiç kanama yoktu ama tuvalet kağıdıyla altımı sildiğimde bi damlacık geldi sonra gece hiç gelmedi sabahta 8 gibi falan sökmeye başladı şimdi ben 15 ini mi saymalıyım adet günüm die 16 sını mı ondan önceki ay 14 ünde olmama gerekiyodu 15 inde oldum bu ayda 16 sına mı kaydı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?