aç tavuk kendimi buğday ambarında sanır ya bizimkide o bi taneyi buldukta ikisi üçü kaldı delikafadulden
:lepi: walla süper fikir bizi uyutsunlar
yumurtlama günleri uyanıp yaramazlık yapalım adet olup bitene kadar uyumaya devam hamile kalan kadar böle devam etse gerçi kocacıklar uyumadığı için karnımızda bebek ve başımızda boynuzla uyanma ihtimali de var delikafadulden
olur olur
temız kalple ıstemıssındır
kanda benım deger bır anda 20000
mafoldumben
Allah muhafaza şakası bıle kotu akannehirkaydirigubbakcemile3
bu ruh halımızde bır de boynuz eksık
aysel doktora mı gitti acaba??? bu sabah giderim belki diyordu.. eşininde doğum günüydü bugün =)
olur olur
temız kalple ıstemıssındır
kanda benım deger bır anda 20000
mafoldumben
bu ihtimalde yüksek :)) en iyisi birlikte uyutsunlar kocişlerle bizi... ama bu seferde kocişler çalışıp para kazanamazlar bebeler sefaletin içine doğarlar :)
Biz yine çıldırrr vaziyette gün saymaya devam edelim
Lorkee bızde ıkız bol
bır halam ıle bır amcam ıkızler
bır halam ıle de dıger halam ıkızler
babaannem 4 dogum 6 cocuk yapmıs
aman bence en ıyısı kımse uyumasın bız bıraz daha sabırlı ve az streslı atlatmaya bakalım bu sureclerı
hayırlısı valla Allah gonlune gore versın zemuszemus
ay keşke öle olsa ya bnm bi kız bi erkek ikiz çocuk hep hayalimdi hep bnm ikimiz olcak derdim şimdi bi taneye razı olduk kısmet inşallah hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda gelir bebeğimiz
Lorkee bızde ıkız bol
bır halam ıle bır amcam ıkızler
bır halam ıle de dıger halam ıkızler
babaannem 4 dogum 6 cocuk yapmıs
ah be kızlar .... benim oda arkadaşım yaşadı... hamileliğinin 3. gününde kocası tarafından terk edildi... başka kadın için oğlu 1 yaşında görmedi bile
Ben küçüklüğümden beri erkek çocuk seviyordum ve hep ben 3 çocuk yapıcam ilk 2si erkek olcak sonuncu kız olacak diyordum... E tabi o zamanlar aklımız ermiyordu sanki ben ne istesem o doğacak sanıyordum herhalde :)
Şimdi bebiş gelsin de kız erkek fark etmez diyorum... Hamile kalmamın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim.Çünkü ailemizde hiç infertilite sorunu yaşayan yok...
Babaannem evlendikten 20 gün sonra hamile kalmış, annem 6. ayında hamile kalmış anneannem 4 çocuk doğurmuş biri doğduktan bi süre sonra ölmüş arada düşükte var neredeyse her yıl hamile kalmış. Teyzelerim de sorunsuz hamile kalmışlar.
ama ben niye böyle oldum anlamıyorum :çok üzgünüm: Kodum bozuk benim sanırım:uhm:
günaydınnnnnnnn
günaydın kızlar
bugün iyiyim o yüzden dr gitmedim
sizler nasılsınız?
saçmalama kodumuz falan bzouk diye düşünme hayırlı zaman değilmiş o kadar en hayırlı ne zamansa o zaman olsun zatencanım bızımkılerde oyle
annem bır kerede kalmıs hem abıme hem bana
hatta bana adetten bır gun once kalmıs
sonrasında adet olmamıs
bızım kodumuz bozuk degıl
yedıklerımız, cevre,hava,kosullar bızı boyle yapan
yapacak hıcbırsey yok
bozuluyoruz hepımız
hersey zorlasıyor
walla cnm vaziyetler hemen hemen aynı bi tek gelişme gaye testi tekrarladı bu sefer sadece tek çizgi çıktı ama umudumuz devam ediyo çünkü bu en son yaptığı test hasasas olmayanlardan bakalım ne olacak bu hafta sabır haftası olsungünaydın kızlar
bugün iyiyim o yüzden dr gitmedim
sizler nasılsınız?
Ben küçüklüğümden beri erkek çocuk seviyordum ve hep ben 3 çocuk yapıcam ilk 2si erkek olcak sonuncu kız olacak diyordum... E tabi o zamanlar aklımız ermiyordu sanki ben ne istesem o doğacak sanıyordum herhalde :)
Şimdi bebiş gelsin de kız erkek fark etmez diyorum... Hamile kalmamın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim.Çünkü ailemizde hiç infertilite sorunu yaşayan yok...
Babaannem evlendikten 20 gün sonra hamile kalmış, annem 6. ayında hamile kalmış anneannem 4 çocuk doğurmuş biri doğduktan bi süre sonra ölmüş arada düşükte var neredeyse her yıl hamile kalmış. Teyzelerim de sorunsuz hamile kalmışlar.
ama ben niye böyle oldum anlamıyorum :çok üzgünüm: Kodum bozuk benim sanırım:uhm:
günaydınnnnnnnn
sanırım sistem arızası oluştu bizde gaye:))))
teknik servis çağıralım canım benim:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?