Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ah be kızlar .... benim oda arkadaşım yaşadı... hamileliğinin 3. gününde kocası tarafından terk edildi... başka kadın için oğlu 1 yaşında görmedi bile

bu ihtimalde yüksek :)) en iyisi birlikte uyutsunlar kocişlerle bizi... ama bu seferde kocişler çalışıp para kazanamazlar bebeler sefaletin içine doğarlar :)
Biz yine çıldırrr vaziyette gün saymaya devam edelim

olur olur
temız kalple ıstemıssındır
kanda benım deger bır anda 20000
mafoldumben

ay keşke öle olsa ya bnm bi kız bi erkek ikiz çocuk hep hayalimdi hep bnm ikimiz olcak derdim şimdi bi taneye razı olduk kısmet inşallah hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda gelir bebeğimiz

kaydirigubbakcemile3
bu ruh halımızde bır de boynuz eksık
Allah muhafaza şakası bıle kotu akannehir
aysel doktora mı gitti acaba??? bu sabah giderim belki diyordu.. eşininde doğum günüydü bugün =)

sanırım dr a gıttı ...bı de bakıyon hamıle cıkıyo var ya bayram olur burası zemuszemus
olur olur
temız kalple ıstemıssındır
kanda benım deger bır anda 20000
mafoldumben

kız sen ıkız ıstıyodun dımı ...hayırlısı olsun valla...
var mı sızın tafarta ıkız falan ...
anneden gelıomus sanırım ıkız olması ıcın genler

Lorkee bızde ıkız bol
bır halam ıle bır amcam ıkızler
bır halam ıle de dıger halam ıkızler
babaannem 4 dogum 6 cocuk yapmıs

aman bence en ıyısı kımse uyumasın bız bıraz daha sabırlı ve az streslı atlatmaya bakalım bu sureclerı

Lorkee bızde ıkız bol
bır halam ıle bır amcam ıkızler
bır halam ıle de dıger halam ıkızler
babaannem 4 dogum 6 cocuk yapmıs

hayırlısı valla Allah gonlune gore versın zemuszemus

ay keşke öle olsa ya bnm bi kız bi erkek ikiz çocuk hep hayalimdi hep bnm ikimiz olcak derdim şimdi bi taneye razı olduk kısmet inşallah hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda gelir bebeğimiz

Ben küçüklüğümden beri erkek çocuk seviyordum ve hep ben 3 çocuk yapıcam ilk 2si erkek olcak sonuncu kız olacak diyordum... E tabi o zamanlar aklımız ermiyordu sanki ben ne istesem o doğacak sanıyordum herhalde :)
Şimdi bebiş gelsin de kız erkek fark etmez diyorum... Hamile kalmamın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim.Çünkü ailemizde hiç infertilite sorunu yaşayan yok...
Babaannem evlendikten 20 gün sonra hamile kalmış, annem 6. ayında hamile kalmış anneannem 4 çocuk doğurmuş biri doğduktan bi süre sonra ölmüş arada düşükte var neredeyse her yıl hamile kalmış. Teyzelerim de sorunsuz hamile kalmışlar.
ama ben niye böyle oldum anlamıyorum :çok üzgünüm: Kodum bozuk benim sanırım:uhm:

ah be kızlar .... benim oda arkadaşım yaşadı... hamileliğinin 3. gününde kocası tarafından terk edildi... başka kadın için oğlu 1 yaşında görmedi bile

ohaoldumsmile
akannehir
inanılır gibi değil yaaaaaa.... ne vicdansızlar var... öyle bir insanın ne olduğunu yol yakınken öğrenmekde güzel birşey bence... evli kalıp yıllarca aldatılmak bir kadının onurunu daha çok kırar...
nasıl bir erkek bu yaa.. bak bütün sinirlerim tepeme çıktı şimdii klava:

canım bızımkılerde oyle
annem bır kerede kalmıs hem abıme hem bana
hatta bana adetten bır gun once kalmıs
sonrasında adet olmamıs
bızım kodumuz bozuk degıl
yedıklerımız, cevre,hava,kosullar bızı boyle yapan
yapacak hıcbırsey yok
bozuluyoruz hepımız
hersey zorlasıyor

sanırım sistem arızası oluştu bizde gaye:))))
teknik servis çağıralım canım benim:)))))))

saçmalama kodumuz falan bzouk diye düşünme hayırlı zaman değilmiş o kadar en hayırlı ne zamansa o zaman olsun zaten
günaydın kızlar
bugün iyiyim o yüzden dr gitmedim
sizler nasılsınız?
walla cnm vaziyetler hemen hemen aynı bi tek gelişme gaye testi tekrarladı bu sefer sadece tek çizgi çıktı ama umudumuz devam ediyo çünkü bu en son yaptığı test hasasas olmayanlardan bakalım ne olacak bu hafta sabır haftası olsun

kız valla bız nesıl olarak curuguz sanırım ondan oluyor ne oluyorsa ...
bızden sonrakıler daha da curuk olabılır bılınclenmessek ...

günaydınnnnnnnn

gunaydın sana da nasıl gıdıo calısmalar

sanırım sistem arızası oluştu bizde gaye:))))
teknik servis çağıralım canım benim:)))))))

gunaydın ayselım ...ıyı olmana sevındım ...
hazırlıkları tamamladınmı aksam ıcın ne aldın bakalım esıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…