Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

taammaammmm oldu işteeeeee.... =))))) çoklu cevapda yazabiliyorum artıkınn... saolasssıınnn merselciiğiimmm

ne demek cnm bnm hiç önemi yok bende sora sora öğrendim mesela herkese tıklayıp cevap yaza bak yazdın ya her yoruma arı ayrı cevap yazmak istiyosan aralarına yazcan kendi msjını
kapişşşşş

kızlar bugün eda girmedi
sekerkız da girmiyor bu aralar
papati papati de yok
sebin de yok

ayselcim sekerkızımız sanırım biraz uzak kalmaya çalışıyor forumdan çünkü facebook'a giriyor resim ekliyor resimlere yorum yazıyor.yani internete giriyor fakat foruma uğramıyor. Belki biraz forumdan uzak kalmayı seçmiştir.

Sebin konusunda endişelerim devam ediyor.çok merak ediyorum.

papatipapati 'ye de msj atmıştım ben. sanırım bu günler biraz hamileliği açısında zor günler. hem mide bulantısı hemde işler onu yoruyor olmalı.

Kızlar demin aradaşımı aradım... Kollestrolüm tavanmış, ilaç sınırındaymış, trigliseritim 150 maksimum sınırımın 185 çıkmış... çok canım sıkıldı...napcam ben

kızlar ya bişey sorucam ama gülmeyin biz şimdi böle konuşuyoruz ya ben bazen karıştırıyorum kim kimdi neyd ne durumdaydı ismi neydi öyküsü neydi ayın kaçını bekliodu die siz yazıyomusunuz bi kenara nası tutyosunuz aklınızda delikafadulden:uhm:

kızlar dayanamadım ben tekrar eldim yemek yapıcam ama yazdıklarınızı da bi taraftan takip edicem.
gaye durumun aynı ben kendime bakıyorum bööle hamile mi olur bi belirti falan olması lazım diyorum.

Kızlar demin aradaşımı aradım... Kollestrolüm tavanmış, ilaç sınırındaymış, trigliseritim 150 maksimum sınırımın 185 çıkmış... çok canım sıkıldı...napcam ben

annnaaaa ne kolesterolü ya bu yaşta neden olurmuş sen bi doktora göster bu sonuçları töbe töbe ama bi bu eksikti dimi cnm

bi de şu bi kaç tane alıntı yapma işini ben deneyeceğim bi türlü yapamıyorum kızlar deneme deneme 1 2 3

bence kolestrol yapan yiyeceklerden uzak dur başta sebzeye yönel.yağı minimum yap.bazen ekmekte kolestrolü tetiklermiş yumurta mesela öyle.ahah biliriz hepimizde yapmayız benim kimbilir kaç çıkar şimdi.akannehir

Gayeeeee
persembe kan damı baktırıcaksın
burda cok kar yagıyor
tutacak gıbı
kar kıs ben nasıl gıdecem kan a yaw

bakın şimdi aklımda kalamlar

samsak adet olcak mı hamile mi 23 onu bekliyo
gaye adet olcak mı hamilemi onu bekliyo 24 ocak
prayfor u hamile
htcyz hamile
ay kafam durdu ya

anlamadım ki... bakıcam akşam değerlere... ama yüksekmiş... e malum pko da insülün direnci oluşturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…