Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ne guzel anlatmıssın sagol
anladım sımdı
ben 25 yasındayken bır kere kıst olmustu
neysekı ılac tedavısı ıle yok oldu ve adetlerım duzene gırdı
senın ıcın senınkılerın catlamasıda buyuk sans
allaha sukur etmek lazım hep
ınsallah pco problemı 2010 ocak sonuna kadar son bulurda sız de yolunuza bakarsınız kaydirigubbakcemile2

canım ya bence baska bir merkeze gitsen iyi olur... bir tüp bebek merkezi yerine devlet arastırma has. mesela

GUNAYDIN BU ARADA yerimseniben

günaydıınn lorrkkeeeee....
haklısın mugmug.. şükrediyorum halime... beterin beteri var... inşallah bir bebek sahibi de olurum da başkada bir sıkıntım kalmaz =)))

canım ya bence baska bir merkeze gitsen iyi olur... bir tüp bebek merkezi yerine devlet arastırma has. mesela

günaydın bafocumm..
çalışıyorum ve izin alma işim çookk zorr... o sebeple mecbur işime yakın bir özel hastane seçip öğlen arası yada akşam çıkışta gidiyorum =((( devlet hastanesine gidemem ki.. hem özel sağlık sigortamda var.. maddi olarak kolaylık oluyor.. ama aşılama olursa onu karşılamıyor sigorta.. o zaman ne yaparım bilmiyorum

Gunaydın Edacım
cok gecmıs olsun...
tez zamanda kıstler yok olsun ınsallah

günaydın mugişcim çok sağol şükür kötü bişe değilmiş ama cerrahi müdahale olmadan gider inşallah.....

herkese lapacı teşekkürler iğnem tutarda bebiş hgelir inşallah hepimizin için inşallah ......

sanada günaydın lorkeeeee.........

mugi gıttı kocam erkenden hemen masayı topladım geldım ...
ayselım gelmıs kız yaptın mı test sabaha sozun vardı hanı...
eda hayırlı olsun ıgne olmussun dun hadı bakalım ben de 3 subatta test yapmayı dusunuyorum belkı aynı anda mujde verırız....

bafocum sgk aşılamanın 2 tanesini karşılıyo fakat sigortanın enaz 5 yıl önce başlamış olması toplamda 3 yılkadar yani900 işgünü prim yatmış olması gerekiyo...

Günaydin kizlar...
Bisi sorcam...Dün söylemistim burdada zaten kasiklarim cok agriyo bide akintim var diye.
19.günümdü ama yinede belki gec yumurtluyorum diye calisma oldu :kedi:
Fakat sonra yani bi kac saat sonra wcye gidince vajinamin icinde bir sizlama oldu bilmiyorumkismile
Kasik agrilarimda devam ediyo hala tabi.
Ve bisi daha iste esim tv karsisinda uyumus bende onu kaldirmak icin gittim. Iste yardim ettim kaldirdim. Ama sonra karnimin alt kismi birde kasiklarim cok kötü sizlamaya basladi. 1 saat felan sürdü. Anlamadim..Hani normaldede agir kaldirsam bisi olmaz.bilmiyorumkismile

günaydın kızlarrrrr
lorkee testi yaptım ama negatif çıktı
doğum günü güzel geçti uğraştığıma değdi valla çok sevindim
sizler nasılnız var mı yeni haber?

günaydın kızlarrrrr EKAKAL cım hadi bakalım hayırlı olsun umarım güzel haberlerini alırızz

günaydın kızlarrrrr

Canim sen neden bukadar erken test yaptin ki . Negatif cikmasi bence normal daha 10 gün felan var senin degilmi?

günaydın kızlarrrrr

Günaydın kızlar
Balım iyice kopmuşum tarihlerden.senin günün geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…