tam bir bela mugmugcum.. inşallah yoktur sende...
hormon testleri ve ultrasonla rahmin incelenmesiyle çıkıyo... kilo, kıllanma, adet düzensizliği yapıyo.. bende hiçbiri yok.. kilo ve kıllanma yani.. hormon testlerşmde hep normal... hormonal bir dengesizlikte yok..benim tek derdim adet olamama ve hamile kalamam =(((
yumurtalarına bakıyor ultrasonla doktor.. normalde bir yumurtanın gelişip diğerlerinin minik minik olması gerek... pcoslularda ise hepsi birden gelişiyo.. bir tarafta 9-10 yumurta büyüyor ama hiçbirisi çatlayamıyor... çevirmeli telefonların numara çevirme kısmı vardır ya öyle bir görüntüsü oluyo yumurtaların.. =( eğer hiçbirisi çatlamazsa kist oluyor... ama çok şükür bende çatlıyor.. hiç kistim olmadı.. şeytan kulağına kurşun... ahh bide düzgün sağlıklı bir yumurtam gelişse güzelce çatlasa spermcikle birleşse sonrada tutunsa rahim duvarınaa boshayallersmile
canım ya bence baska bir merkeze gitsen iyi olur... bir tüp bebek merkezi yerine devlet arastırma has. meselaherkeeeseee günayddıınnnnn.........
opuyorumnanaktan
kızlar iğneler olunmuş.. inşaalllaahhhhh tutar, inşallaahhhh bebişler oluurrrrr....
birşey sorucam size.. kaç kez iğne olunuyor? normalde gittiğim doktorum bana adet olunca yine gel 3. yü deneyelim dedi... ama ben adet olamayınca başka bir doktora gittim.. oda bana 2 kereden sonuç alınmadıysa 3. ye gerek yok aşılama için merkez araştır dedi... klomen tedaviside 3 kezden sonra sonuç vermez dedi.. ben 4 kez klomen kullandım....
adet olduğunda (inşallaahhh artık olurummmmm 53. günüm oldu =( ) tekrar klomen+çatlatma iğnesi için doktoruma mu gitsem yoksa merkezmi araştırsamki acaba????
Gunaydın Edacım
cok gecmıs olsun...
tez zamanda kıstler yok olsun ınsallah
canım ya bence baska bir merkeze gitsen iyi olur... bir tüp bebek merkezi yerine devlet arastırma has. mesela
GUNAYDIN BU ARADA yerimseniben
Gunaydın Edacım
cok gecmıs olsun...
tez zamanda kıstler yok olsun ınsallah
KISSS MUGİSSS,NASILSIN 1 GUN KALDI NE VAR NE YOKdelikafadulden
canım ya bence baska bir merkeze gitsen iyi olur... bir tüp bebek merkezi yerine devlet arastırma has. mesela
GUNAYDIN BU ARADA yerimseniben
günaydın kızlarrrrr
lorkee testi yaptım ama negatif çıktı
doğum günü güzel geçti uğraştığıma değdi valla çok sevindim
sizler nasılnız var mı yeni haber?
günaydın kızlarrrrr
lorkee testi yaptım ama negatif çıktı
doğum günü güzel geçti uğraştığıma değdi valla çok sevindim
sizler nasılnız var mı yeni haber?
bafocum sgk aşılamanın 2 tanesini karşılıyo fakat sigortanın enaz 5 yıl önce başlamış olması toplamda 3 yılkadar yani900 işgünü prim yatmış olması gerekiyo...
günaydın kızlarrrrr EKAKAL cım hadi bakalım hayırlı olsun umarım güzel haberlerini alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?