Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat yarın canım eklememiş evet
Güncellemedi listeyi
Buda bu sabahki testim yarın adet olmazsam gidicem perşembe akşamı acile inşallah
Ayyyy cok sevindimmmm
Benimde gecen ay 7 gun gecikmisti reglim. Bu ay hamile olduğumu ogrendim beden regl gecikmesi ile kendini gebelige hazirliyor diye bir yorum okumustum ama ne denli dogru bilemiyorum.. prolaktinim cok az yuksekti 2 adet hap kullandım 3 ay sonunda oldu cok şükür bir de kafaya cok takmamaya calis lutfen buda etken oldu bence bende

Umarım benimki de yanlıştır ya :/ Şehir dışındayım, eve dönmeyi bekliyorum kan testi için ondan bekledim bu kadar. Ama yarın dönüyorum şükür

Aa ilk kez duydum.. pozitif bir açıdan bakmak en doğrusu olur evet. Hayırlı olsun bu arada bebişiiin

Merhabalar , hamiş olanlara sağlıklı doğumlar olsun benim gibi bekleyişte olanlari Rabbim daha fazla bekletmesin adetim bugün bitti 3-4 güne yumurtlama gerceklesir bakalım ovu testi ile takip edeceğim.. bu arada adetin 3. Günü hormonlara bakıldı hiç Bir sıkıntı yok dendi inşallah bu ay tutacak kızlar totem yapalım

Yapalim da nasil bir totem yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…