- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #2.041
Ayyyy cok sevindimmmmBat yarın canım eklememiş evet
Güncellemedi listeyi
Buda bu sabahki testim yarın adet olmazsam gidicem perşembe akşamı acile inşallah
Benimde gecen ay 7 gun gecikmisti reglim. Bu ay hamile olduğumu ogrendimGerçekten kafayı yiyeceğim artık ya. Reglim 7 gün gecikti. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım, negatif. 29 yaşındayım hayatımda hiç reglimin geciktiği olmamıştır, en fazla 1 gün oynar o kadar. Stresli bir dönemde de değildim, jinekolog kontrolüm de 2 ay önceydi tamamen sağlıklıyım. Artık karnım burnuma değene kadar gebelik testi yapmayacağım ya
Canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKizlar bu sabah dr gittik. Kan testim pozitif hamileyim şükürperşembe günü muayene olucakmisim dr dedi Allahim sizi de en hayırlı vakitte mujdelendirsin insallah ❤
Umarım benimki de yanlıştır ya :/ Şehir dışındayım, eve dönmeyi bekliyorum kan testi için ondan bekledim bu kadar. Ama yarın dönüyorum şükürCanım o test genellikle yanlış sonuç gösteriyor ben de de negatif verdi kan testine neden gitmiyorsun yedi gün geçtiyse kesinlikle çıkması lazım kan testinde çıkmıyorsa hamile değilsindir tabi âdetin hemen öncesi hamile kaldıysan bilemiyorum ama âdetin gelmiyorsa doktora görünmen gerekir
Perşembe yaptıracağım kan testi artık, hepten delirmedenCanım kan testi yaptırsanana, bu kadar stres yapmışsın ....
Aa ilk kez duydum.. pozitif bir açıdan bakmak en doğrusu olur evet. Hayırlı olsun bu arada bebişiiinAyyyy cok sevindimmmm
Benimde gecen ay 7 gun gecikmisti reglim. Bu ay hamile olduğumu ogrendimbeden regl gecikmesi ile kendini gebelige hazirliyor diye bir yorum okumustum ama ne denli dogru bilemiyorum.. prolaktinim cok az yuksekti 2 adet hap kullandım 3 ay sonunda oldu cok şükür bir de kafaya cok takmamaya calis lutfen buda etken oldu bence bende
AMiinnn canım tek duamTeşekkürler canımRabbim bagislasin bana ins ins gelecek ay sende müjdeli haber alirsin
Amin ins canımAMiinnn canım tek duamRabbim kabul eder inşallah
Rabbim inşallah sağlıklı bir bebekte sana nasip eder canım tez vakitte
Mis kokulu evlatların olsun inşallah
Yaptim yaptim yapmaz miyimmmCanım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Yaptın mı eşine süpriz
Cok teşekkür ederim darisi isteyen herkese insallahAa ilk kez duydum.. pozitif bir açıdan bakmak en doğrusu olur evet. Hayırlı olsun bu arada bebişiiin
Ne güzel rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahhhhhhYaptim yaptim yapmaz miyimmmilk normal hediyerini verdim en son kutu içinde minik ayakkabi koydum baba oluyorsun yazdim.. ağladı.. tam doğum gunu hediyesi oldu cok sukur yaa saka gibi
Ben de bu sabah adet agrimla uyandimBende dayanamadım test yaptım negatif. Gerci aksam yaptım ama silikte olsa bile cıkmadı bukdr kasık ağrısına varsa cıkar dedım. En azından daha sakin beklerim persembe adetim gecıkırse ozaman bakarız duruma
Benim bişe yok şimdilik bakalım yarın adet gunum zaten . HayırlısıBen de bu sabah adet agrimla uyandim
Hayirlisi insallah sen guzel haberler verirsin benim de yarindi bi de bi gun erken oldumBenim bişe yok şimdilik bakalım yarın adet gunum zaten . Hayırlısı
sen oldunmu adetHayirlisi insallah sen guzel haberler verirsin benim de yarindi bi de bi gun erken oldum
Evet ben bu sabah oldumsen oldunmu adet
Yapalim da nasil bir totem yapalimMerhabalar , hamiş olanlara sağlıklı doğumlar olsun benim gibi bekleyişte olanlari Rabbim daha fazla bekletmesinadetim bugün bitti 3-4 güne yumurtlama gerceklesir bakalım ovu testi ile takip edeceğim.. bu arada adetin 3. Günü hormonlara bakıldı hiç Bir sıkıntı yok dendi inşallah bu ay tutacak kızlar totem yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?